- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....Slm kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum 6 ay önce bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj geçirdimYaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama gebelik yakalayamadım.. Şimdi ovulasyon testiyle ovulasyonumu takip ettim 13 şubatta ovulasyon oldu ve 27 şubat BAT günümdü.. 1 haftayı aşkın zamandır sabah 5-6 gibi kan ter içinde uyanıyorum ve tuhaf rüyalar görüyorum.. Karnıma ara ara ağrılar giriyodu erken regl olucam sanıcak kadar ama gelen giden olmadı 27 şubat sabahı yaptığım idrar testi önce negatif çıktı ama bikaç saat sonra baktığımda gölge gibi bi çizgi göründü ama pembe değildi rengi.. Bugün de halen regl olmadım sizce kan testi yaptırmalı mıyım bu akşam?
Tatlım ben bugün gördüm keseyi 5+3 te, 5. haftada gözleniyor. Yani bhcg 1500 ü geçince alttan, 3000-4000 civarında ise üstten görülüyor. Senin doğum tarihini dr düzenler. Oyüzden korkma muhtemelen sen 4+ günlerdesin. 2 hafta sonra net görürsün inş.Slm kizlar hamileligin kacinci haftasinda kese gorunuyor
Kuzum son adet ilk gunu 14 ocak . galiba gec dollenme oldu benimki . kana da bakmadi yaptirmisin dedi . yeni daha dedi gebelik 2 haftaya gozukur dediTatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....
Tatlım ben bugün gördüm keseyi 5+3 te, 5. haftada gözleniyor. Yani bhcg 1500 ü geçince alttan, 3000-4000 civarında ise üstten görülüyor. Senin doğum tarihini dr düzenler. Oyüzden korkma muhtemelen sen 4+ günlerdesin. 2 hafta sonra net görürsün inş.
Kan testini düşünüyomusun canı? Ben sanırım bugün yaptırıcam haber veririm yarın :)Ahh kelin ilaci olsa basina surer misali bnm 9gunum gecti 6 gun gece test yaptim negatif hala bekliyorum
allah bebeğini sana bağışlasın inşallah canım.. Benim geçen gebeliğimde bat günü idrar testi pozitif olmuştu bu sefer bat günü negatif çıktı o sonradan çıkan çizgi geçersiz oluyo sanıyorum.. O sebeple çok umutlu değilim ama yine de yarın eşimle yıldönümümüz güzel bi sürpriz olur diye düşünüyorum eğer varsa o yüzden az sonra kan testine gidiyorum :) Yarın haber veririm :) Lütfen dua et benim içinTatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....
Tatlım ben bugün gördüm keseyi 5+3 te, 5. haftada gözleniyor. Yani bhcg 1500 ü geçince alttan, 3000-4000 civarında ise üstten görülüyor. Senin doğum tarihini dr düzenler. Oyüzden korkma muhtemelen sen 4+ günlerdesin. 2 hafta sonra net görürsün inş.
Masallah darisi bana insallah canim keseyi gorup koalk atisini duyup sag salim kucagimiza almayinasip etsin rabbimTatlım test yapmadan bilemezsin. Bende ovulasyon kullandım ve çift çizgiden 14 gün sonra adet oluyordum. Olmadığım 2 seferde de hamile olduğumu öğrendim. İnş. bebeğin seninledir....
Amin canım çok teşekkür ediyorum. Canım inş. dualarım seninle umarım bebeğin seninledir. Habersiz bırakma :) Allah ne mucizeler gösteriyor...Hiç belli olmaz :)allah bebeğini sana bağışlasın inşallah canım.. Benim geçen gebeliğimde bat günü idrar testi pozitif olmuştu bu sefer bat günü negatif çıktı o sonradan çıkan çizgi geçersiz oluyo sanıyorum.. O sebeple çok umutlu değilim ama yine de yarın eşimle yıldönümümüz güzel bi sürpriz olur diye düşünüyorum eğer varsa o yüzden az sonra kan testine gidiyorum :) Yarın haber veririm :) Lütfen dua et benim için
Canim mrb . benim sol kasigim feci idi hareketlerde falan . cok batiyordu agriyordu . krampta giriyordu . bn suan hamileyim 10 gun gecikme sonucu yaptim canimMerhaba hamiş bayanlar. Bir sorum olucak size :) bata 6 gün var ve 3 gündür sağ kasığım seğiriyor . Aranızda böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı? Şu an yazarken bile orası kıpır kıpır :))) birde ani hareketlerde kasiklara kramp giriyor ama gerilme gibi kısa süreli. ..
Benim öyleydi yumurtlamadan beri sağ kasıkta batma oluyordu :) hadi inş.Merhaba hamiş bayanlar. Bir sorum olucak size :) bata 6 gün var ve 3 gündür sağ kasığım seğiriyor . Aranızda böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı? Şu an yazarken bile orası kıpır kıpır :))) birde ani hareketlerde kasiklara kramp giriyor ama gerilme gibi kısa süreli. ..
Ma
Masallah darisi bana insallah canim keseyi gorup koalk atisini duyup sag salim kucagimiza almayinasip etsin rabbim
Canim mrb . benim sol kasigim feci idi hareketlerde falan . cok batiyordu agriyordu . krampta giriyordu . bn suan hamileyim 10 gun gecikme sonucu yaptim canim
Tamam cnm bnm 2 hafta daha annemlerdeyim kismetse eşimle kendi doktoruma gidip bakariz hayirlisi ileBenim öyleydi yumurtlamadan beri sağ kasıkta batma oluyordu :) hadi inş.
İnş. aminn stres yapmadan bekle inş. hersey güzel olsun.
Evet canim yatakta donerken is yaparken cok agriyordu bas donmem migde bulantim vardi bnmMesela yeni uyandığında yatakta gerildiğinde yada öksürme de falan sanki orası geriliyor gibi oluyormuydu
Benim öyleydi yumurtlamadan beri sağ kasıkta batma oluyordu :) hadi inş.
İnş. aminn stres yapmadan bekle inş. hersey güzel olsun.
Evet canim yatakta donerken is yaparken cok agriyordu bas donmem migde bulantim vardi bnm
selam canım :)Slm kizlar hamileligin kacinci haftasinda kese gorunuyor
tesekkür ederim canım allahtan hayırlısı artık bakalım....@triton-x canım gözünaydın çok çok sevindim
@gbbc canım ovin bayaa koyu inşallah geç döllenmeden çıkmamıştır hcg ümitliyim senden
M meltemfatooo canım inşallah sana da iyi gelir buay mutlu haberler alırsın
çok tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder.senin ne kadar uzun süredir istediğini ve mücadele ettiğini biliyorum.çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah sonunu sağlıkla sıhhatle getirir inşallah...belirtilerin neydi canım bu arada?Slm kizlar hamileligin kacinci haftasinda kese gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?