Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. Çooook sevindim. Rabbim hayırlısıa tamamına erdirsin. Ben de daha kalp atışı duymadım :) Doktor kalp atışı duymak için çok küçük boşuna sinyal göndermeyelim dedi. Ama bu hafta sonu 13 hafta oluyor. Cumartesi randevum var o zaman dinletecek inşaalllah. Sağlıklı olsunlarda isterse hiç dinletmesin doktorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla. Olmayanlara da en hayırlısından en yakın zamanda nasip eylesin.Canım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)
Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
yok canım cuma günü batCnm.senin gunun gecmemisti ama dimi
Amin canım benim inş. hepimizinkini tamamına erdirsin rabbim bizde pıtpıtları görmek diyelim ona dinlemeyelim ozaman doğru diyorsun. Dr ne derse o olsun inş. Canım ☺Gözün aydın canım. Çooook sevindim. Rabbim hayırlısıa tamamına erdirsin. Ben de daha kalp atışı duymadım :) Doktor kalp atışı duymak için çok küçük boşuna sinyal göndermeyelim dedi. Ama bu hafta sonu 13 hafta oluyor. Cumartesi randevum var o zaman dinletecek inşaalllah. Sağlıklı olsunlarda isterse hiç dinletmesin doktorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla. Olmayanlara da en hayırlısından en yakın zamanda nasip eylesin.
Canım dur bakalım belli olmaz ya. ..kızlar bende olmadığını bildiğim halde bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı
Canım daha varmış bak 10 gün sonra çıkanlarda var çok ümit edip üzülme ama negatifte olmamaya çalış o ovi bugünün müydü öyleyse bugünü de değerlendir ne olur ne olmazyok canım cuma günü bat
evet canım bugün yapmıştım ama dikkat etmedim öyle su içmemeye falanCanım daha varmış bak 10 gün sonra çıkanlarda var çok ümit edip üzülme ama negatifte olmamaya çalış o ovi bugünün müydü öyleyse bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz
Ozaman. Mutlaka bugün yarın değerlendir inşallah vardır geç döllenmesine ama tüh deme sonraevet canım bugün yapmıştım ama dikkat etmedim öyle su içmemeye falan
değerlendireyim canım zaten yarın geçen sene gittiğim doktoruma gidicem bakalım oda der belki yumurtan var falan dieOzaman. Mutlaka bugün yarın değerlendir inşallah vardır geç döllenmesine ama tüh deme sonra
aaa süper o zaman dr değerlendirir durumu anlarsın hayırlısıyladeğerlendireyim canım zaten yarın geçen sene gittiğim doktoruma gidicem bakalım oda der belki yumurtan var falan die
Onu tam olarak bilmiyorum canimBunlar adetine ne kadar kala başladı ? Benim 6 gün var.
Aynen kuzum benimki gec dollenme olmus galiba regile yakin . eşim evimizde ben hala annemlerdeyim 2 hafta daha . esimde dort gozle bekliyor bizi . ikimizde minnakimizi heyecanla bekliyoruz hwsyirlisi ileselam canım :)
o bebeğin döllenme zamanına göre değişiyor herade ben ilk kez 6+0 da gitmiştim hem keseyi hem kalp atışını duymuştum.
nasıl gidiyor hamilelik =) eşinle alışabildiniz mi bu müthiş duruma Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Cokkkk tesekkur ederim canim benimmm . Allah razi olsun rabbim bu guzel duyguyu hekese nasip etsin . kuzum belirtilerim maasallah coktu hatta dedim adet olacagim diye dusunuyordum bn hep . Kasik agrim sol . bel agrim . gaz sancim . bas donmem migde bulantim . goguslerde sislik gogus ucu yanmasi . ishal vardibnde . bn hatta ole bi agrim oluyorduki regil oldum die lavaboya gidiyordum hepçok tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder.senin ne kadar uzun süredir istediğini ve mücadele ettiğini biliyorum.çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah sonunu sağlıkla sıhhatle getirir inşallah...belirtilerin neydi canım bu arada?