Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın sorunsuz rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder tatlım

Kuzum gittim yeni geldim hamilelik var dedi test yapmadı yaptırdığı kan testine baktı ve ultrasyona baktı çok yeni dedi . kese 2 haftaya gel bakalım dedi . gribimde yolunda şükür iyiye gidiyor . taze annişsinndedi yeni daha dedi Hayırlısı ile inş keseyide Rabbim girmeyi nasip etsin

Slm kızlar tecrübelerinize dayanarak soruyorum 6 ay önce bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj geçirdim Yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama gebelik yakalayamadım.. Şimdi ovulasyon testiyle ovulasyonumu takip ettim 13 şubatta ovulasyon oldu ve 27 şubat BAT günümdü.. 1 haftayı aşkın zamandır sabah 5-6 gibi kan ter içinde uyanıyorum ve tuhaf rüyalar görüyorum.. Karnıma ara ara ağrılar giriyodu erken regl olucam sanıcak kadar ama gelen giden olmadı 27 şubat sabahı yaptığım idrar testi önce negatif çıktı ama bikaç saat sonra baktığımda gölge gibi bi çizgi göründü ama pembe değildi rengi.. Bugün de halen regl olmadım sizce kan testi yaptırmalı mıyım bu akşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…