• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aslinda arada girip bakiyorum ne haberler var diye. Ama annem biraz rahatsizdi onun icin kosusturdum biraz. Ama simdi cok iyi durumu cok sukur. O kosusturmada da fazla takip edemedim. Canim hsgden sonra hamile kaldim. İnşallah seninde oyle olur. Hayirlisi olsun hakkinda.
geçmiş olsun, inşallah iyidir şimdi.

canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım
canım naptın test yaptın mı ;)
ya benimde dün gece yatmadan önce acayip midem bulandı sabah kalktığımda da hafif vardı ben kendiminkinin psikolojik veya başka bişiden olduğunu düşünüyorum ümit etmimm :D:D

Kizlar bugun itibariyle 9 günüm gecti hala nasil dayanıyorum bende blmyrm ama halen dayaniyorum dra gitmemek icin 3 gun gecti testin üstünden

Buarada adet olacakmisim hissi azaldi bir iki gundur ara sira oluyo ama eskisi kadar yogun degil

kızlar bende azönce hem ovu hem gebelik testi yaptım ama gebelik tek çizgi
20160229_105001-1.jpg

Kizlar cok saolun annem iyi cok şükür. Her zaman dualarimdasiniz. İnşallah en kisa zamanda saglikla hamilelik haberlerinizi alicam tek tek. Allah isteyen herkesin yardimcisi olsun.

kızlar bende azönce hem ovu hem gebelik testi yaptım ama gebelik tek çizgi Eki Görüntüle 1785396
Ovulasyon testi boyle cikanlar genelde hamile oluyomus cnm.ya uns sende hamilesindir bende bata 4 gun kala ovu testi yapmıştım bikac gun oncesine kdr hic ciGi cikmayan testte seninki kdr koyu degil.ama ikinci cizgi cikmisti baskada testim kalmayimca yapamadım baska

slm kızlar uzun bir süredir girmedim siteye biraz kafamı dağıtmak istedim bu konudan uzaklaşmak için.bu süreçte neler yaptığımı paylaşmak istedim öncelikle.Benim düşükten sonraki adet düzenimdeki sıkıntılar geçen aya kadar da devam etti ya adet sürelerim kısalıyor yada 30 güne bir adet olurke 28 günde falan olmaya başladım birde adete 10 gün kala başlayan siyaha yakın kahvede akıntılar oluşuyordu hikayemi bilenler bilir.Bunu için geçen ay başı doktora gittim arkadaşlar.Progesteren fitil verdi 3 aylık.rahim duvarı ve yumurta sayım çok iyi çıktı.lekelenmeler için progesteron kullanıyorum.doktoumun söylediğine göre 3 ay içinde hamile kalmam gerekiyormuş.bu fitil rahim duvarı kalınlığını arttırıyormuş.bu arada adana kozanda TILAN diye bir ocak söylediler çevremde çocuğu olmayı burası ile evlat sahibi olan insanlar çok ısrar etti gitmem için doktordan sonra orayada gittim.Hoca içeriye alıyor herhangi bir sağlık sorununuz olup olmadığını soruyor.Eğer varsa zaten birşey yapmıyor dua edin diyor.Eğer yoksa size bir dua yazıp veriyor.Bunu bal mumu batırılmış beze sarıp belinize bağlamanızı istiyor tene değecekmiş.duş harici kesinlikle çıkartılmayacak.Ben yaptım bakalım allahın izni ile inşallah tutar.yer gök dua üzerine BAT günüm 28.gün olursam çarşamba günü.30.gün olursam normaldeki gibi cuma günü.Rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir.Bende durumlar böyle tutup tutmadığını paylaşacağım sizlerle ilerleyen günlerde.Ben inanarak gittim çünkü bana tavsiye eden kii 1 yılda iki aşılama yaptırdı tutmadı Tılana gitti aynı ay adet görmeden hamile kaldı.ikinci çocugu için yine 8 ay ugrastı olmadı tılana gitti yine o ay adet gördü birdaha görmedi 2 kızı oldu şimdi.yine eşimin kuzeni 7 yıl olmadı tılana gitti hamile kaldı şimdi kızı 4 yasında.inşallah rabbim bizede nasip edecek.Eğer işe yarar ise detaylı adres bilgisini paylaşırım arkadaşlar yüzlerce insan türkiyenin her yerinden geliyor.Sizlerde ne gelişme var yeni hamişler yokmu lütfen paylaşın.rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah....

@triton-x seni merak ediyordum çok ama çok sevindim güzel arkadasim
Canım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)
@triton-x Skry10 Skry10 canlar doktora gidince haber edin mutlaka :) güzel haberlerle gelin inşallah...

Eylemeylemce Eylemeylemce canım çok geçmiş olsun seninde prensesinde anneninde iyi olmasına sevindim :)

B bsbirkin canım iyi dayandin valla tebrikler ben olsam şimdiye kan testine ucmustum :)

gbbc gbbc canım yaptın mı test ?

Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...

Canım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)

Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
Cok şükür cani insallah sag salim kucagina da alirsin

Kızlar hamilemiyim şu teste bakarmsnz smdi yaptim

Eklentiler

• IMG_20160229_131802.jpg
    IMG_20160229_131802.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 67
Back