geçmiş olsun, inşallah iyidir şimdi.Aslinda arada girip bakiyorum ne haberler var diye. Ama annem biraz rahatsizdi onun icin kosusturdum biraz. Ama simdi cok iyi durumu cok sukur. O kosusturmada da fazla takip edemedim. Canim hsgden sonra hamile kaldim. İnşallah seninde oyle olur. Hayirlisi olsun hakkinda.
rica ederim canımvay be bunu da not düşelim o zaman. teşekkürler canım.
canım naptın test yaptın mıcanım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım
günaydınnnnnn canım :)Gunaydin kizlaaaar
Ovulasyon testi boyle cikanlar genelde hamile oluyomus cnm.ya uns sende hamilesindir bende bata 4 gun kala ovu testi yapmıştım bikac gun oncesine kdr hic ciGi cikmayan testte seninki kdr koyu degil.ama ikinci cizgi cikmisti baskada testim kalmayimca yapamadım baskakızlar bende azönce hem ovu hem gebelik testi yaptım ama gebelik tek çizgi Eki Görüntüle 1785396
Canım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)@triton-x seni merak ediyordum çok ama çok sevindim güzel arkadasim
@triton-xSkry10 canlar doktora gidince haber edin mutlaka :) güzel haberlerle gelin inşallah...
Eylemeylemce canım çok geçmiş olsun seninde prensesinde anneninde iyi olmasına sevindim :)
B bsbirkin canım iyi dayandin valla tebrikler ben olsam şimdiye kan testine ucmustum :)
gbbc canım yaptın mı test ?
Cok şükür cani insallah sag salim kucagina da alirsinCanım ekime yetiştim bende inş. Kalğ atışlarını da duyayım allah nasip ederse, gelirim ekim annelerine çok sağol canım benim çok sağol :)
Kızlarr doktordan geliyorum :) Direk karından 13.3 cm kese göründü yolk sac la beraber, 5+3 üm günümle uyumluymuş. bhcg kese görünene kadar önemliymiş. 4000 lerden sonra karından görülürmüş. İyiki bu sefer 10 gün bekledim canlarım. Haftaya kalp atışını görürüz ama rahat olalım 2 hafta sonra görüşelim dedi. Birde corasprin başlattı. Önlem amaçlı...Binlerce kez şükürler olsun canlar, inş. darısı kalp atışına olsun...bütün dualarım sizlerle allahım herkese sağlıkla nasip etsin inş...
Canım az kaldı dünkü neydi o zaman aynı marka testle hergün yapmaya devam et canım inş. olacak :)kızlar bende azönce hem ovu hem gebelik testi yaptım ama gebelik tek çizgi Eki Görüntüle 1785396
Darısı sanada olsun inş güzel haberlerle gel canım.Cok şükür cani insallah sag salim kucagina da alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?