Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
:)) ben fazla umutlandırmıyorum kendimi canım hayırlısı hakkımızda
Ben hic gebelik testinde ikinci cizgiyi gormedigim.icin cnm ogluma hamileykende gebelik testinde cikmadi uzun bir sure bekledim dra gittim direk ve direk keseyi gorduk kan testine bile gerek kalmadan

Ben hic gebelik testinde ikinci cizgiyi gormedigim.icin cnm ogluma hamileykende gebelik testinde cikmadi uzun bir sure bekledim dra gittim direk ve direk keseyi gorduk kan testine bile gerek kalmadan
bende oğluma hamile kaldığım zaman doğum kontrol hapı kullanıyodum canım 1 gün ıiçmedim o günde olan olmuş benimde uzun bi süre çıkmıyodu testlerde canım bata 10 gün varken miğde bulantılarım başlamıştı

Kıyamam ya o da çok etkilenmiş haklı tabi Ama mutlu son ne güzel evet olumlu düşünüyoruz hep negatifi çağırmıyoruz

İ
İnşallah pozitifi net görürsün yarın canım be kadar sürede çıktı bende gördüm gibi

canım mide bulantıları regl dönemi öncesi başlayabiliyor mu merak ettim yanlış anlamadım değil mi?

canım mide bulantıları regl dönemi öncesi başlayabiliyor mu merak ettim yanlış anlamadım değil mi?
canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım

canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım
Bende de aynı bulantılar var.bugün adet günüm ama gelen giden yok. Test yapacam ama negatif olur diye hiç yapasım yok...

Kzlar bgn adet gunum normalde adet olmadan bi gun once agrilarim baslardi. Dun agrim yoktu bgn feci bi agrim var basim agriyo halsizlik migde bulantisi bel agrim var. Ve normalde sabah adst olmam gerekrdi olmadm. Sizce hamile olabilirmym

Aslinda arada girip bakiyorum ne haberler var diye. Ama annem biraz rahatsizdi onun icin kosusturdum biraz. Ama simdi cok iyi durumu cok sukur. O kosusturmada da fazla takip edemedim. Canim hsgden sonra hamile kaldim. İnşallah seninde oyle olur. Hayirlisi olsun hakkinda.

geçmiş olsun canım anneye.seninde iyi olmana sevindim kızışınında inşallah canım hayırlısı artık bakalım hsg inşallah temiz çıkar

vay be bunu da not düşelim o zaman. teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…