- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım buharlaşma gibi durmuyor pembe duruyor bu :)) günün bu saati birde daha 5 gün var umutlandirmayim ama var gibi canım sanki yabenimde testim vardı evde 1 saat önce yaptım sonuç bu bata 5 gün var buharlaşma çizgisi çıkmış Eki Görüntüle 1784769
ayy hadi inşallah canım :)Canım buharlaşma gibi durmuyor pembe duruyor bu :)) günün bu saati birde daha 5 gün var umutlandirmayim ama var gibi canım sanki ya
benimde testim vardı evde 1 saat önce yaptım sonuç bu bata 5 gün var buharlaşma çizgisi çıkmış Eki Görüntüle 1784769
hadi inşallah canım yarın sabah tekrar yapayım bakalım belkide vardır inşallah hayırlısıylaBana da pembe gibi geldi ya ayy insallah güzel haberler gelir :)
Ben boyle gorsem hamileyim diye havalara ziplardim ama bata varmis daha bide bat gunu yap bakalim cnm ins vardir bebisinbenimde testim vardı evde 1 saat önce yaptım sonuç bu bata 5 gün var buharlaşma çizgisi çıkmış Eki Görüntüle 1784769
:)) ben fazla umutlandırmıyorum kendimi canım hayırlısı hakkımızdaBen boyle gorsem hamileyim diye havalara ziplardim ama bata varmis daha bide bat gunu yap bakalim cnm ins vardir bebisin
Ben hic gebelik testinde ikinci cizgiyi gormedigim.icin cnm ogluma hamileykende gebelik testinde cikmadi uzun bir sure bekledim dra gittim direk ve direk keseyi gorduk kan testine bile gerek kalmadan:)) ben fazla umutlandırmıyorum kendimi canım hayırlısı hakkımızda
bende oğluma hamile kaldığım zaman doğum kontrol hapı kullanıyodum canım 1 gün ıiçmedim o günde olan olmuş benimde uzun bi süre çıkmıyodu testlerde canım bata 10 gün varken miğde bulantılarım başlamıştıBen hic gebelik testinde ikinci cizgiyi gormedigim.icin cnm ogluma hamileykende gebelik testinde cikmadi uzun bir sure bekledim dra gittim direk ve direk keseyi gorduk kan testine bile gerek kalmadan
Kıyamam ya o da çok etkilenmiş haklı tabi Ama mutlu son ne güzel evet olumlu düşünüyoruz hep negatifi çağırmıyoruzCanım yok ben 10 haftalik ta kürtaj olduktan sonra psikolojik olarak hazır hissedene kadar yaklaşık 8 ay korundum. 6 ay sonra geldi diğer melek onda kürtaj olmadım. Kendiliğinden düştü. Sonra 1 kez adet oldum ve diğerinde hamile kaldım çok şükür. canım kürtaj dan sonra ilk 3 ay duzenim biraz degismisti. sende de olabilir kafaya takma çalışmalara da hazirsan beklemeyin bencede. . . Rabbim inş. Çok bekletmeden gondersin meleğin izi. . .
Canım iki düşük yapan bi arkadaşım bana demistiki artık Dr un suratına bakmıyordum kötü şeyler söyleyecek diye ama çok şükür şimdi 2 tane kızları oldu. Herşey geçiyor inş. olumlu düşünelim herşey Güzel olsun.
İnşallah pozitifi net görürsün yarın canım be kadar sürede çıktı bende gördüm gibibende oğluma hamile kaldığım zaman doğum kontrol hapı kullanıyodum canım 1 gün ıiçmedim o günde olan olmuş benimde uzun bi süre çıkmıyodu testlerde canım bata 10 gün varken miğde bulantılarım başlamıştı
canım mide bulantıları regl dönemi öncesi başlayabiliyor mu merak ettim yanlış anlamadım değil mi?bende oğluma hamile kaldığım zaman doğum kontrol hapı kullanıyodum canım 1 gün ıiçmedim o günde olan olmuş benimde uzun bi süre çıkmıyodu testlerde canım bata 10 gün varken miğde bulantılarım başlamıştı
canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canımcanım mide bulantıları regl dönemi öncesi başlayabiliyor mu merak ettim yanlış anlamadım değil mi?
Bende de aynı bulantılar var.bugün adet günüm ama gelen giden yok. Test yapacam ama negatif olur diye hiç yapasım yok...canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım
Bana da var gibi geldiCanım buharlaşma gibi durmuyor pembe duruyor bu :)) günün bu saati birde daha 5 gün var umutlandirmayim ama var gibi canım sanki ya
Iyi gidiyorum canim cok sukur. 12 martta detsyli ultrason var inşallah hayirlisiyla atlatiriz. Seninde 2 li testin iyi cikar inşallah canim.Canım çok sevindim iyi olmanıza :) masallah ya büyümüş baya :) hamilelik nasıl gidiyor
Aslinda arada girip bakiyorum ne haberler var diye. Ama annem biraz rahatsizdi onun icin kosusturdum biraz. Ama simdi cok iyi durumu cok sukur. O kosusturmada da fazla takip edemedim. Canim hsgden sonra hamile kaldim. İnşallah seninde oyle olur. Hayirlisi olsun hakkinda.ayyyyy maşallah kuzum kızçe olcakmerak ettim kuzum senide charmantıda göremiyorum Allah iyilik versin arada gir özletme kendini bizlere güzel haberlerini ver iyi canım uğraşıyoruz bizde martta hsg çekilcem bakalım
geçmiş olsun canım anneye.seninde iyi olmana sevindim kızışınındaAslinda arada girip bakiyorum ne haberler var diye. Ama annem biraz rahatsizdi onun icin kosusturdum biraz. Ama simdi cok iyi durumu cok sukur. O kosusturmada da fazla takip edemedim. Canim hsgden sonra hamile kaldim. İnşallah seninde oyle olur. Hayirlisi olsun hakkinda.
vay be bunu da not düşelim o zaman. teşekkürler canım.canım ben oğluma hamile kaldığımda regl e 10 gün kala bulantılarım başlamıştı doktora gitmiştik eşimle hamile olsanız bile daha belli olmaz 10 gün sonra gelin demişti ve hamileydim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?