- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Amin Canım
gebeliğimin 7 haftasından itibaren hep lekelenmem vardı.dr um da ilk 12 hafta olabilir diyordu.13.haftaya gelsek büyük tehlikeyi atlatmış olacağız diyordu ama kısmet olmadı.minik oğlumun kalbi dayanmadı maalesef.ben de çok yıkılmıştım ilk duyunca.günlerce eşime sarılıp dakikalarca ağladım henüz çok küçük bi yere gidemez,gitse de bensiz ne yapar falan dedim ama engel olamıyosun.kim ne derse desin unutulmuyo. kürtaj günü birileri yüreğime bir kürek köz bıraktı.günlük hayatın telaşına dalıp gidince bazen unutur gibi oluyorum.gülüyorum eğleniyorum geziyorum yüreğimin ateşi biraz azalıyo.ama kürtaj olduğum hastanenin önünden geçerken,hamile birini gördüğümde ya da bebek kıyafetleri satan bir mağazanın önünden geçerken duygular tavan yapıyo.
Rabbim beterinden korusun.
Asla isyan etmiyorum.veren de alan da O.
Benim için doğru zaman değildi diyorum.hayırlısı buymuş diyorum.sağlıklı bir gebelik olsa zaten devam ederdi diyorum...
Neyse ben yine psikopata bağladım.burda tazecik hamişlerimiz var.
(bakınız @triton-x ) :) kimseyi üzmeyeyim.yoksa onların da bebişleri üzülür:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım şu anda hiçbir söz seni teselli etmeyecek yüreğindeki acıyı dindirmeyecek biliyorum... Insallah rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Unutma minik melegin cennette elbet bir gun ona da kavusacaksin. Allah im ne acıdır gerçekten rabbim kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin... Rabbim sana güç versin canım benim