Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Canım şu anda hiçbir söz seni teselli etmeyecek yüreğindeki acıyı dindirmeyecek biliyorum... Insallah rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Unutma minik melegin cennette elbet bir gun ona da kavusacaksin. Allah im ne acıdır gerçekten rabbim kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin... Rabbim sana güç versin canım benim

Cnm benim Rabbim sana sabır versin inşallah yeniden toparlanıp yolumuza devam edeceğiz inşallah ve inşallah biz de bir gün sağlıklı bebeklerimize kavuşacağız

Y yapayalniz1 kuzum Allah senden razı olsun.ilk zamanlardaki kadar üzülmüyorum.ama diyorum ya tamamen unutmak da imkansız.
İnsan var oldukça başına her türlü durum geliyor.iyi olanlara şükrediyoruz.mecburen olumsuz olanları da kabullenicez.
Ama çok da üstesinden gelinmeyecek bir durum değil.mecburen önüne bakman lazım çünkü hayat devam ediyor.
Neyse olumsuz şeyleri bi kenara borakalım sen nasılsın bebiş nasıl?cinsiyet tahmininde bulundu mu dr?bu arada sizin batıya gelme durumunuz yok mu?inşallah doğuma kadar bu taraflara gelirsiniz.
@triton-x
Allah senden de razı olsun.
Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah.sen kürtaj sonrası 1 kez mi adet oldun?

Canim iyiyim hersey yolunda. Pek giremiyorum artik kk'ya. Bebek iyi. Kizimiz olacak inşallah. Sen nasilsin?
ayyyyy maşallah kuzum kızçe olcak merak ettim kuzum senide charmantıda göremiyorum Allah iyilik versin arada gir özletme kendini bizlere güzel haberlerini ver iyi canım uğraşıyoruz bizde martta hsg çekilcem bakalım

Cnm benim Rabbim sana sabır versin inşallah yeniden toparlanıp yolumuza devam edeceğiz inşallah ve inşallah biz de bir gün sağlıklı bebeklerimize kavuşacağız
Amin kuşum.ben regl oldum.kürtaj sonrası ilk regl.senin düzensizlik oldu mu kürtaj sonrası?

Amin kuşum.ben regl oldum.kürtaj sonrası ilk regl.senin düzensizlik oldu mu kürtaj sonrası?
canım Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda sana unutturcak sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
@triton-x canım çok haklısın bende hep onu düşünüyorum bidaha gebe kalsamda 12-13.haftalara kadar hep tetikte olucam sanırım inşallah bu sefer sorunsuz güzel geçer gebeliklerimiz

Evet ilk ay 30. Gün yumurtam çatladı 46. Gün regl oldum.ikinci de SOĞAN kürü Yaptım erken Çatladı Yum 24. Gün regl geldi.üçüncü ay bu ay Çalışmalara başladım 14. Gün Çatladı bekliyorum.

casun amin canım.hayırlısıyla iyi şeyler olacak bundan sonra.ilkbahar bize mutluluk,huzur ve bebek getirsin.

Eskiden seninki çok düzenliydi diye hatırlıyorum.yanlış mıyım?
Gerçi düzenle gebeliğin alakası yok.hamile kaldığım zaman da düzensizdi benimki.
Ovulasyon mu kullanıyosun ateş mi ölçüyosun?
Test yaparsan yaz bana olur mu?

Dakik olmasa da düzenlidir 9-15. Günler arası Yum çatlar yaklaşık 15 gün sonra da regl gelir.hormonlarda sıkıntı yok çok şükür.ateş yöntemi kullanıyorum.test için adet gecikmesini bekliyorum.ama iki gündür karın ağrısı var pek ümidim yok gibi.güzrl sonuçlanırsa kesin etiketlerim cnm .

ada_aras canım şükür her şey yolunda dün ikili test vardı ense kalınlığı normal dedi doktor kan sonucu haftaya çıkacakmış. Cinsiyet tahmini yaptı canım kız havası var dedi bende şaşırdım sormamistim bile. Gelme şansımız maalesef yok canım eşimin doğu görevi var bulunduğumuz il olay yönünden rahat bir yer ama buradaki polisleri 15 gunde bir olaylarin olduğu illere gönderiyorlarmis o biraz tedirgin ediyor beni ben okullar kapanınca istanbula gidicem ailemin yanına bakalım nasip olurda o gunlere gelirsek...

Canım yok ben 10 haftalik ta kürtaj olduktan sonra psikolojik olarak hazır hissedene kadar yaklaşık 8 ay korundum. 6 ay sonra geldi diğer melek onda kürtaj olmadım. Kendiliğinden düştü. Sonra 1 kez adet oldum ve diğerinde hamile kaldım çok şükür. canım kürtaj dan sonra ilk 3 ay duzenim biraz degismisti. sende de olabilir kafaya takma çalışmalara da hazirsan beklemeyin bencede. . . Rabbim inş. Çok bekletmeden gondersin meleğin izi. . .
Canım iki düşük yapan bi arkadaşım bana demistiki artık Dr un suratına bakmıyordum kötü şeyler söyleyecek diye ama çok şükür şimdi 2 tane kızları oldu. Herşey geçiyor inş. olumlu düşünelim herşey Güzel olsun.

Canim ya ben ovulasyon icin ates olcmedimde sonradan ogrendim bu yontemi adete 4 kala atesimi olcmeye basladim 35.7 35.8 cikiyordu adete kadar sonra 36 ve 36.1 cikiyor hep regl olmaya yakin artiyomu ates

Canim ya ben ovulasyon icin ates olcmedimde sonradan ogrendim bu yontemi adete 4 kala atesimi olcmeye basladim 35.7 35.8 cikiyordu adete kadar sonra 36 ve 36.1 cikiyor hep regl olmaya yakin artiyomu ates
Regl olmaya yakın genellikle düşer ama bazı kişilerde regl ile beraber Düşüş gerçekleşiyor o Yüzden hamilelik mi regl mı bunu anlamak zorlaşıyor

Himm aman neyse bide atese takmayayim yeterince kafam karisik zaten :)
8 günüm geçti halen adet olacak gibi hissediyorum
Bide 2 3 gundur karnim cok aç ama sofraya gecince hicbisey yiyemiyorum sabah iki zeytin bi lokma bal tereyag yedim okdr boyke bir hamilelik belirtisi hic duymadim ama :)

Kendimizi dinleye dinleye Artık yeni yeni belirtiler türüyor.benim de 2-3 gündür karnıma bir Ağrı giriyor adet ağrısı gibi arkasından akıntı geliyor.bir diyorum regl geliyor sonra diyorum Daha erken belirsizlik kötü

canım pazartesimi doktora gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…