• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnşallah canım seninde doktora gittikten sonra güzel haberlerini bekliyoruz :-)
İnş canım buraya güzel haberler yazayım.

Bende doktora gittim ikili test için ense kalınlığı normal çıktı çok şükür darısı kan sonucuna. Bebekte iyiymiş çok şükür darısı bebek isteyen herkese insallah... Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim... Sabah doktora gidince okuldan ogretmen arkadaşım da oradaydı 6 haftalık hamileydi bebeği düşmüş çok üzüldüm :KK43: ama ilginç olan dün akşam kanamasi olunca devletin aciline gitmiş bebeği de kalp atışını da duymuş doktor kanama için iğne yapmış. Sabah özeldeki benimde doktorum olan doktora gelmiş doktor rahim temiz demiş ne bebek ne kese yokmuş. Dil altı vermişti doktor. Anlayamadım ben :KK43:
Canım maşallah büyüyor annesi :) zaman nasıl geçiyor ya arkadasinda acele etme şeydi canım başka Dr a daha gosterseydi keşke. . .
ayy bende bu ay takip etmedim ya bugün takvime baktım öyle 6 gün kalmış bata :) ama ben yumurtlamayı değerlendiremediğim için umursamıyorum hiç :)
Canım herkes ummadığı halde hamile kaldı inş sende buay öyle olursun.

İnş canım buraya güzel haberler yazayım.

Canım maşallah büyüyor annesi :) zaman nasıl geçiyor ya arkadasinda acele etme şeydi canım başka Dr a daha gosterseydi keşke. . .

Canım herkes ummadığı halde hamile kaldı inş sende buay öyle olursun.

Canım öyle bir yerde yaşıyoruz ki mahrumiyet bölgesi :) düşün erken dogum unitesi yok buradaki hicbir hastanede. Oyle bir durumda 3 saatlik başka bir şehire gonderiyorlar :) bide doğum oranın yüksek oldugu bir yer :( bide kalp atışını duyunca okulda söylemişti herkese simdi aciklamasi daha da üzecek. Insallah cabucak atlatır zor gercekten... Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin insallah. Evet canım ya zaman geçiyor okul beni zorluyor biraz ama sabrediyorum bakalim. Bu dönem çok dersim var :(

Canım öyle bir yerde yaşıyoruz ki mahrumiyet bölgesi :) düşün erken dogum unitesi yok buradaki hicbir hastanede. Oyle bir durumda 3 saatlik başka bir şehire gonderiyorlar :) bide doğum oranın yüksek oldugu bir yer :KK43: bide kalp atışını duyunca okulda söylemişti herkese simdi aciklamasi daha da üzecek. Insallah cabucak atlatır zor gercekten... Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin insallah. Evet canım ya zaman geçiyor okul beni zorluyor biraz ama sabrediyorum bakalim. Bu dönem çok dersim var :KK43:
Onun üzüntüsünü bilmem mi ahh herkese ayrı ayrı anlatmak çok kötü bir durum...şimdi korkumdan en yakın arkadaşıma anneme babama bile söyleyemedim. sadece eşim ve sizler biliyorsunuz inş. Busefer büyüsün biraz sabredicem öyle söyleyeceğim.

Onun üzüntüsünü bilmem mi ahh herkese ayrı ayrı anlatmak çok kötü bir durum...şimdi korkumdan en yakın arkadaşıma anneme babama bile söyleyemedim. sadece eşim ve sizler biliyorsunuz inş. Busefer büyüsün biraz sabredicem öyle söyleyeceğim.

Bizde 8 haftalık olunca söyledik ailelere :) iş arkadaşlarıma daha yeni yeni söylüyorum çoğu bilmiyor hala :) soran olursa söylüyorum

charmant hala yok bu ilk sayfa Ocak Ayında kaldı
Canım napıyorsun, nasılsın?çoktandır görüşemedik.nerdeyse 4 ay oldu.en son beni tebrik etmiştin hatırlarsan ama maalesef ben bebeğimi 12. Haftada kalbi durduğu için kaybettim ve 29 ocakta kürtaj oldum.ilk adetime kadar korundum.sonrasında bırakacağım nasipse.
Sende ne var ne yok?en son ekimde kürtaj olmuştun galiba.sonrasında bi gelişme oldu mu?takvim totem değildir inşallah;)
charmant charmant a gelince arada kaybolduğu olurdu ama 2 ay yazmadığı hiç olmamıştı.endişelenmeye başladım açıkcasıo_O
Hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur.

@Sassenachen canım sen de gözükmüyorsun çoktandır.var mı müjdeli bir haberin?:KK54:

Canım napıyorsun, nasılsın?çoktandır görüşemedik.nerdeyse 4 ay oldu.en son beni tebrik etmiştin hatırlarsan ama maalesef ben bebeğimi 12. Haftada kalbi durduğu için kaybettim ve 29 ocakta kürtaj oldum.ilk adetime kadar korundum.sonrasında bırakacağım nasipse.
Sende ne var ne yok?en son ekimde kürtaj olmuştun galiba.sonrasında bi gelişme oldu mu?takvim totem değildir inşallah:KK66:
charmant charmant a gelince arada kaybolduğu olurdu ama 2 ay yazmadığı hiç olmamıştı.endişelenmeye başladım açıkcasıo_O

@Sassenachen canım sen de gözükmüyorsun çoktandır.var mı müjdeli bir haberin?:KK54:
Ay çok üzüldüm cnm hamile kalmak zor onu kaybetmek daha zor Rabbim bir daha yaşatmasın:(

Benimki totem bat bekliyorum 5 gün kadar var daha erken gelmezse tabi.

Benim de ilk çalışma yaptığım ay iki ay korundum.

Charmant gerçekten endişelendiriyor nerde nasıl acaba bir gelip iyiyim dese yine gitse.

Duana Yürekten âmin diyorum Gül'üm

Sende ne var ne yok?en son ekimde kürtaj olmuştun galiba.sonrasında bi gelişme oldu mu?takvim totem değildir inşallah:KK66:

Suanda okudum bu mesaji ya cok üzüldüm ta 12 haftaya kdr gelipte bunun olmasi cok üzücü rabbim ins mükafatıni tez zamanda verir saglikli hayirli bir evlatla canim

Suanda okudum bu mesaji ya cok üzüldüm ta 12 haftaya kdr gelipte bunun olmasi cok üzücü rabbim ins mükafatıni tez zamanda verir saglikli hayirli bir evlatla canim
Amin Canım
gebeliğimin 7 haftasından itibaren hep lekelenmem vardı.dr um da ilk 12 hafta olabilir diyordu.13.haftaya gelsek büyük tehlikeyi atlatmış olacağız diyordu ama kısmet olmadı.minik oğlumun kalbi dayanmadı maalesef.ben de çok yıkılmıştım ilk duyunca.günlerce eşime sarılıp dakikalarca ağladım henüz çok küçük bi yere gidemez,gitse de bensiz ne yapar falan dedim ama engel olamıyosun.kim ne derse desin unutulmuyo. kürtaj günü birileri yüreğime bir kürek köz bıraktı.günlük hayatın telaşına dalıp gidince bazen unutur gibi oluyorum.gülüyorum eğleniyorum geziyorum yüreğimin ateşi biraz azalıyo.ama kürtaj olduğum hastanenin önünden geçerken,hamile birini gördüğümde ya da bebek kıyafetleri satan bir mağazanın önünden geçerken duygular tavan yapıyo.
Rabbim beterinden korusun.
Asla isyan etmiyorum.veren de alan da O.
Benim için doğru zaman değildi diyorum.hayırlısı buymuş diyorum.sağlıklı bir gebelik olsa zaten devam ederdi diyorum...
Neyse ben yine psikopata bağladım.burda tazecik hamişlerimiz var.
(bakınız @triton-x ) :) kimseyi üzmeyeyim.yoksa onların da bebişleri üzülür:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar sabah test yaptim ikinci cizgi baya belirginleşti ve kayboldu adetim bir gün gecikti bu durumu yaşayan var mi ya puften chp yzrmisiniz çok iatiyorum

Amin Canım
gebeliğimin 7 haftasından itibaren hep lekelenmem vardı.dr um da ilk 12 hafta olabilir diyordu.13.haftaya gelsek büyük tehlikeyi atlatmış olacağız diyordu ama kısmet olmadı.minik oğlumun kalbi dayanmadı maalesef.ben de çok yıkılmıştım ilk duyunca.günlerce eşime sarılıp dakikalarca ağladım henüz çok küçük bi yere gidemez,gitse de bensiz ne yapar falan dedim ama engel olamıyosun.kim ne derse desin unutulmuyo. kürtaj günü birileri yüreğime bir kürek köz bıraktı.günlük hayatın telaşına dalıp gidince bazen unutur gibi oluyorum.gülüyorum eğleniyorum geziyorum yüreğimin ateşi biraz azalıyo.ama kürtaj olduğum hastanenin önünden geçerken,hamile birini gördüğümde ya da bebek kıyafetleri satan bir mağazanın önünden geçerken duygular tavan yapıyo.
Rabbim beterinden korusun.
Asla isyan etmiyorum.veren de alan da O.
Benim için doğru zaman değildi diyorum.hayırlısı buymuş diyorum.sağlıklı bir gebelik olsa zaten devam ederdi diyorum...
Neyse ben yine psikopata bağladım.burda tazecik hamişlerimiz var.
(bakınız @triton-x ) :) kimseyi üzmeyeyim.yoksa onların da bebişleri üzülür:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım benim aynı şeyleri yasamistim. Benimde 10 haftalık ve 6 haftalık bir kaybim var...10 haftalik olanın kalbi durdu ve düşük yaptım ardından kürtaj oldum bende.o hastaneye birdaha bende gitmek istemiyorum. 6 haftalık olan diğerine göre daha az acitti beni...10 haftalik olanda hep kahve leke olmuştu benimde.. . düşün benim 2 kaybım var...ama allah sabrinı veriyor, toparlanmak zorundasın. Yeni bebeğin için geçmişte takılı kalmamalısın, yoksa allah korusun 2.yi yaşatmasın rabbim hiç ayağa kalkmazsin. Buara korkuyorum yine ama kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum. inş. Biran önce rabbim herkese meleklerini göndersin. Hep dua ediyorum.

Back