- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
Beklemek çok sıkıcı birşey zatenn :)Bu baslikta ne isim var sence kiz
Bende agzimda devamli apse cikmasi ve dis eti kanamalari disinda net bir degisiklik yok. (Curuk falan yok genel bise)
Digerlerinin psikolojik olma ihtimaline yogunlasiyorum.
Ogrenmeme de cok var... :/
Folbiol verdi bana doktor ama nedense oda beni kabız yapıyor :/Kuzum çalışıyorum ya okula geldim simdide hastaneye gidiyom folic asit sorcam hangisini kullanayim diye
Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinValla beklemediğim bir an da ben de Şok
İnşallahh canımm darısıı seninde başınaa hazırdaysan
Folbiol verdi bana doktor ama nedense oda beni kabız yapıyor :/
Aminn inşş canım. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başınaaTebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
Geç çıkıyomuş baya sonuç. Umarım yükselmiştir değerin. Bende baktırcaktım bugun takrardan da üşendim gitmeye :)Bende şimdi çıktım doktordan tekrar kan testi istedi sonuc 14.30 da cikacakmis ona göre veririm folic asit dedi
Hsg dediğin nedir tam olarak bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın. Bize erken yılbaşı hediyesi oldu senin hediyende geç gelmiş olur inşllah :)Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
Canim ben hsg den sonra bir kere adet oldum. Sonraki ay hamile kaldim. Sakin ol bakalim. Moral bozmak yok. Sen hsg ile zaten aslinda sorununun cogunu cozmus oldun, kisa zamanda hamile kalacaksin inşallah. Allahim nasip etsin.Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
Hadi hayirlisi canim. İnşallah iyi cikacak sonucun,Bende şimdi çıktım doktordan tekrar kan testi istedi sonuc 14.30 da cikacakmis ona göre veririm folic asit dedi
Geç çıkıyomuş baya sonuç. Umarım yükselmiştir değerin. Bende baktırcaktım bugun takrardan da üşendim gitmeye :)
Hadi hayirlisi canim. İnşallah iyi cikacak sonucun,
Cnm keşke aynı yere verseydin farklı laboratuarlar sonucu etkileyebiliyor insan o zaman daha çok stres oluyor inşallah yeterli Artış olur da bir de bunun stresine girmezsinNormal devlet has poliklinigine gittim ya ondan gec canim. Dun ki yaptirdigim yer 45 dk da cikartmisti sonucu :) insallah yukselmistir bende dua ediyorum...
Insallah canim benim ya bende dua ediyorum yukselmis olsun diye...
Evet canım inşallah:) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Hsg rahim filmi, çoğu kişi hemen hamile kalıyor.. Ben biraz duygusallaştım galiba, ondan o kadar tepki verdimHsg dediğin nedir tam olarak bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın. Bize erken yılbaşı hediyesi oldu senin hediyende geç gelmiş olur inşllah :)
Öyle mi.. Sanki ilk ay oldu oldu, sonra geçiyor gibi hissettim. Valla bu ay adet bitimi ilişki, secde pozisyonu.. Hepsini uyguluycamCanim ben hsg den sonra bir kere adet oldum. Sonraki ay hamile kaldim. Sakin ol bakalim. Moral bozmak yok. Sen hsg ile zaten aslinda sorununun cogunu cozmus oldun, kisa zamanda hamile kalacaksin inşallah. Allahim nasip etsin.
Cnm keşke aynı yere verseydin farklı laboratuarlar sonucu etkileyebiliyor insan o zaman daha çok stres oluyor inşallah yeterli Artış olur da bir de bunun stresine girmezsin
hadi inşallah merakla bekliyoruzKuzum aslinda ben sadece folic asit icin gitmistim bide durumumu anlatayim diye normalde duzenli gittigim doktorum degil zaten bu. Ama adam kan tahlili yapalim deyince iyi dedim :) insallah artmistir canım dua ediyorum sürekli :)
Sonuç çıktımıKuzum aslinda ben sadece folic asit icin gitmistim bide durumumu anlatayim diye normalde duzenli gittigim doktorum degil zaten bu. Ama adam kan tahlili yapalim deyince iyi dedim :) insallah artmistir canım dua ediyorum sürekli :)
çok sevindim ya ne güzel haber :) ben rüyalarından anlamıştım. hamile olan kişi bebekle ilgili tuhaf rüyalar görebilir derler çünküEylemeylemce Kızlar dayanamadim yaptım ya :) ama şimdide ya artmazsa korkusu başladı bata 3 gun var
Sen de mi bebis istiyorsun :)Bu baslikta ne isim var sence kiz
Bende agzimda devamli apse cikmasi ve dis eti kanamalari disinda net bir degisiklik yok. (Curuk falan yok genel bise)
Digerlerinin psikolojik olma ihtimaline yogunlasiyorum.
Ogrenmeme de cok var... :/
Valla beklemediğim bir an da ben de Şok
İnşallahh canımm darısıı seninde başınaa hazırdaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?