• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
çocuğum yok canım , üstelik ben de birkaç çocuk istiyorum yaş 38! ay çok mu deliyim acaba :KK70:
ben de hep az daha az daha az daha derken 3.5. yıllık evliliği geride bıraktım üç çocuk isteyen biri olarak yaş da 31 olan biri olarak üç çocuğu hangi araya sığdsıracam bilmiyorum,
hayırlısıyla bi tanesi olsaydı......
sen de hiç var mı çocuk

Kizlar cikan sonuca doktor da sasirdi bir fsh a bakti bir sonuca. Simdilik iyi artmis dedi p.tesi tekrar cagirdi. Folik asit olarakta folidoce verdi gunde bir tane tok karnina icecekmisim

kızlar ben onbeş gün önce kürtaj oldum. adetim düzenlidir. 26 günde bir. ama şimdi adet oldum. şok! çok erken. noldu anlamadım ki :(

Canım sağol inş geçicek bugünlerde ve sağlıklı bir gebelik olucak bu sefer...

Canım benim birde kürtajım var, 2014e bir bebiş, 2015e de bir bebiş verdim...umarım 2016da kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi alırız...benim 3. Günüm baya yoğun kanama devam ediyor....rahim yoplansın diye bir ilaç verdi dr. Bakalım kaçgün sürecek...yarın bhcg ve progesteron yaptırıp yollayacağım dra, bakalım ne diyecek. Birde adet süresi i de sorayım o kafar uzun sürüyor mu? Gerçi korunmanıza gerek yok dedi dr. Bakalkm ne olur bi fikrim yok şuan düşünmek istemiyorum şimdi...
bencede tatlım kendini sıkma akışına bırak bazı şeyleri ben korunmayı bıraktıktan sonra 3 adet gördüm 4.ay hamile kalmıştım 5.ay düşük yaptım suan 7.ayın içerisindeyim daha yeni yeni kendimi hazırlıyorum ama eskisi kadar takmıyorum.rabbim en çok sevdiği kullarını sınarmış ve kimseye kaldırabileceğinden büyük yük vermezmiş.o yüzden sakın isyan etme neden diye sorgulama eminim hepimizin kısmeti var bir yerlerde bekleyen.yaradan en iyi zamanı biliyor onlara kavuşmamız için.sadece sabırlı ol ve bol bol dua et salavat çek rahatlarsın.birde kafanı dagıtacak birseyler yap iş olabilir spor vs.gibi uzaklaş bu konudan biraz.ben düşük ve sonrasındaki stresli 40 günlük bekleyişten sonra akısına bıraktım.bizede korunma vermedi devm edin dedi.bakalım kısmet...

bencede tatlım kendini sıkma akışına bırak bazı şeyleri ben korunmayı bıraktıktan sonra 3 adet gördüm 4.ay hamile kalmıştım 5.ay düşük yaptım suan 7.ayın içerisindeyim daha yeni yeni kendimi hazırlıyorum ama eskisi kadar takmıyorum.rabbim en çok sevdiği kullarını sınarmış ve kimseye kaldırabileceğinden büyük yük vermezmiş.o yüzden sakın isyan etme neden diye sorgulama eminim hepimizin kısmeti var bir yerlerde bekleyen.yaradan en iyi zamanı biliyor onlara kavuşmamız için.sadece sabırlı ol ve bol bol dua et salavat çek rahatlarsın.birde kafanı dagıtacak birseyler yap iş olabilir spor vs.gibi uzaklaş bu konudan biraz.ben düşük ve sonrasındaki stresli 40 günlük bekleyişten sonra akısına bıraktım.bizede korunma vermedi devm edin dedi.bakalım kısmet...
Zaten duadan başka sığındığım pek bişey yok...bunda az etkilendim desemde arada gözlerim doluyor ve ağlamaya başlıyorum...rüyalarımda karışık şuanda ama işe başlayım haftaya inş toparlanıcam. Bugün bhcg verdim halen sonucunu bekliyorum inş sıfırlanmıştır...öğreneyim drla görüşeceğim hemen...inş allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Canım sen yinede bir dr a görün istersen?

Y yapayalniz1 canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah sag salim :) en umutsuz aninda birden gunes dogar boyle insana..vazgecmeyip inanmak gerek..insallah sorunsuz bir sekilde kucaklarsin bebisini :nazar::KK19:

kızlar ben onbeş gün önce kürtaj oldum. adetim düzenlidir. 26 günde bir. ama şimdi adet oldum. şok! çok erken. noldu anlamadım ki :KK43:
Cnm benim 19. Gün leke başladı Dr a mesaj attım leke var diye Artış olursa gel dedi ki benim 4-5 gün leke şeklinde geldi artış olmayınca gitmedim Dr a eğer kanama çoksa git cnm ihmal etme ama panik de olma kürtaj sonrası ara kanamalr normal

Back