- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Cnm ne zaman öğrensende bu düşünceyi herkes yaşıyor.iyi Şeyler düşün bir takvim koy bu sana iyi gelecektir ben hep kalp atışlarından sonra koyacağım dedim koymak kısmet olmadı içimde kaldı inşallah herşey güzel olacak stres yok gelişmeleri yaz
Cnm ben bu etken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ya şu 3-5 liralık testler bana göre daha Güvenilir beni hiç yanıltmadılar.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın ovulasyon tarihini biliyorsan 12 gün sonra yap büyük Olasılık doğru sonuç verecektir
Cnm ben bu etken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ya şu 3-5 liralık testler bana göre daha Güvenilir beni hiç yanıltmadılar.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın ovulasyon tarihini biliyorsan 12 gün sonra yap büyük Olasılık doğru sonuç verecektir
Selam kizlar bnm batta 8 ocak yumurtlama gunlerini bu ssfer bos gecirmedim sanirim insallah rabbim bu ay nasip eder. İki gundur sabahlari uyanamiyorum normalde 8 de en gec kalkardim simdi 10 da 10 bucukta zor gozumu aciyorum ogretmenim ogleciyim okula zor yetisiyorum:)
Canım inşallah bebisin seninledir ama daha baya varmış bence dusunmemeye çalış biliyorum cok zor ama yoksa vakit geçmiyor inan :)
Seninde saglikli bir hamileligin olur insallah sag salim bebisini kucagina alirsin umarim
Benim cok acayip bir bunyem varr yav neyi duysam birgun sonra o belirtiyi yasayabiliyorum :) simdi beni yrn da sicak basar.. hamile kaldigim zaman gercek belirtileri kaciricam bu gidisle
Valla beklemediğim bir an da ben de Şok
Günaydın kızlarrr
Sen dınlenmıyormusun taze anniş neden erkenden uyandın ...Gunaydin canım :)
Sen dınlenmıyormusun taze anniş neden erkenden uyandın ...
Valla beklemediğim bir an da ben de Şok
İnşallahh canımm darısıı seninde başınaa hazırdaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?