• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bu baslikta ne isim var sence kiz :KK70:

Bende agzimda devamli apse cikmasi ve dis eti kanamalari disinda net bir degisiklik yok. (Curuk falan yok genel bise)

Digerlerinin psikolojik olma ihtimaline yogunlasiyorum.

Ogrenmeme de cok var... :/
Beklemek çok sıkıcı birşey zatenn :)
Regl olursun biter sonra birdahaki regl dönemini beklee bakalım regl olucakmıyım hamilemeiyim stresi.
Regl olursun hadi bitsinde ilişkiye girelim biran önce beklemesi :D
İnsanın gerçekten aklından çıkmıyor, hani çıktığı an oluyor diyolar ya gerçekten doğru ama akıldan çıkarana kadar da akla karayı seçiyor insan :D
Yapma sakın test falan :D zaten ilk belirtyi gecikmeyle gösteriyor :KK19:

Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak

Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
Hsg dediğin nedir tam olarak bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın. Bize erken yılbaşı hediyesi oldu senin hediyende geç gelmiş olur inşllah :)

Canim ben hsg den sonra bir kere adet oldum. Sonraki ay hamile kaldim. Sakin ol bakalim. Moral bozmak yok. Sen hsg ile zaten aslinda sorununun cogunu cozmus oldun, kisa zamanda hamile kalacaksin inşallah. Allahim nasip etsin.

Geç çıkıyomuş baya sonuç. Umarım yükselmiştir değerin. Bende baktırcaktım bugun takrardan da üşendim gitmeye :)

Normal devlet has poliklinigine gittim ya ondan gec canim. Dun ki yaptirdigim yer 45 dk da cikartmisti sonucu :) insallah yukselmistir bende dua ediyorum...

Hadi hayirlisi canim. İnşallah iyi cikacak sonucun,

Insallah canim benim ya bende dua ediyorum yukselmis olsun diye...

Normal devlet has poliklinigine gittim ya ondan gec canim. Dun ki yaptirdigim yer 45 dk da cikartmisti sonucu :) insallah yukselmistir bende dua ediyorum...

Insallah canim benim ya bende dua ediyorum yukselmis olsun diye...
Cnm keşke aynı yere verseydin farklı laboratuarlar sonucu etkileyebiliyor insan o zaman daha çok stres oluyor inşallah yeterli Artış olur da bir de bunun stresine girmezsin

Hsg dediğin nedir tam olarak bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda sende hamile kalırsın. Bize erken yılbaşı hediyesi oldu senin hediyende geç gelmiş olur inşllah :)
Evet canım inşallah:) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Hsg rahim filmi, çoğu kişi hemen hamile kalıyor.. Ben biraz duygusallaştım galiba, ondan o kadar tepki verdim
Canim ben hsg den sonra bir kere adet oldum. Sonraki ay hamile kaldim. Sakin ol bakalim. Moral bozmak yok. Sen hsg ile zaten aslinda sorununun cogunu cozmus oldun, kisa zamanda hamile kalacaksin inşallah. Allahim nasip etsin.
Öyle mi.. Sanki ilk ay oldu oldu, sonra geçiyor gibi hissettim. Valla bu ay adet bitimi ilişki, secde pozisyonu.. Hepsini uyguluycam;) secde de anlamadığım daha çok akmaz mı spermler?? Hemen mi öyle durmam lazım yoksa, biraz sonra mı??

Cnm keşke aynı yere verseydin farklı laboratuarlar sonucu etkileyebiliyor insan o zaman daha çok stres oluyor inşallah yeterli Artış olur da bir de bunun stresine girmezsin

Kuzum aslinda ben sadece folic asit icin gitmistim bide durumumu anlatayim diye normalde duzenli gittigim doktorum degil zaten bu. Ama adam kan tahlili yapalim deyince iyi dedim :) insallah artmistir canım dua ediyorum sürekli :)

Back