- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
çok sevindim ya ne güzel haber :) ben rüyalarından anlamıştım. hamile olan kişi bebekle ilgili tuhaf rüyalar görebilir derler çünkütebrikler canım.
Kızlar dun ki degerim 19.84 du bugun ki degerim 32.8 bata son:2 nasıl sizce ?
iki gune bir iki katina cikmasi lazim. seninkisi ertesi gune nerdryse %55- 60 yukselmis bu iyi haber :)) Rabbim tamamina erdirsin insallah, hangi folic asidi verdi ben folic1 kullaniyorum hic bir yan etkisini gormedim.Kızlar dun ki degerim 19.84 du bugun ki degerim 32.8 bata son:2 nasıl sizce ?
Sen de mi bebis istiyorsun :)
iyi de ne demek süperrrr.Iyi mi sence canım
korkma vazgeçmezsinEvet.
Hem de bir an once
Vazgecmekten korkuyorum da...
Çok güzel cnm inşallah bu şekilde artmaya devam eder tebriklerKızlar dun ki degerim 19.84 du bugun ki degerim 32.8 bata son:2 nasıl sizce ?
korkma vazgeçmezsinkafayı koydun mu vazgeçilmiyor tuhaf bi şekilde.
Evet.
Hem de bir an once
Vazgecmekten korkuyorum da...
Kisa surede guzel haberler verirsin umatim bize :)
İnsallah vazgecmeye firsatin kalmaz : D
Insallah :)
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
ben 7 seneye yakın istemedim şimdi de istiyorum olmuyo. yani oluyorda kaybediyorum her seferinde. eh yaş 38, sigarayı da bıraktım ama nafile. ben de karar verdiğim zaman olsun mu yok az daha bekleyelim falan diyordum şimdi de sinir oluyorum çünkü birbuçuk senedir uğraşıyorum sorma.Ben yumurtlama gunume 2 gun kala caydim gecen ay.
Bu ay yine karar verdik. Sigarayi da biraktim.
O yuzden olsun istiyorum.
ben 7 seneye yakın istemedim şimdi de istiyorum olmuyo. yani oluyorda kaybediyorum her seferinde. eh yaş 38, sigarayı da bıraktım ama nafile. ben de karar verdiğim zaman olsun mu yok az daha bekleyelim falan diyordum şimdi de sinir oluyorum çünkü birbuçuk senedir uğraşıyorum sorma.
Canim yok yok sen takilma ilk ay diye. Benimki dedigim gibi oldu. Secde pozizyonunda bende akar diye dusunmustum ama inanki akmiyor. 1-2 dk bekle fazla degil.sonra secde pozisyonumda kal yanagini yan cevirip koy yataga. Allahin izniyle olur. Yataga besleme ile girin, mutlaka, inşallah olacak kisa zamanda.Evet canım inşallah:) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Hsg rahim filmi, çoğu kişi hemen hamile kalıyor.. Ben biraz duygusallaştım galiba, ondan o kadar tepki verdim
Öyle mi.. Sanki ilk ay oldu oldu, sonra geçiyor gibi hissettim. Valla bu ay adet bitimi ilişki, secde pozisyonu.. Hepsini uyguluycamsecde de anlamadığım daha çok akmaz mı spermler?? Hemen mi öyle durmam lazım yoksa, biraz sonra mı??
ben de hep az daha az daha az daha derken 3.5. yıllık evliliği geride bıraktım üç çocuk isteyen biri olarak yaş da 31 olan biri olarak üç çocuğu hangi araya sığdsıracam bilmiyorum,ben 7 seneye yakın istemedim şimdi de istiyorum olmuyo. yani oluyorda kaybediyorum her seferinde. eh yaş 38, sigarayı da bıraktım ama nafile. ben de karar verdiğim zaman olsun mu yok az daha bekleyelim falan diyordum şimdi de sinir oluyorum çünkü birbuçuk senedir uğraşıyorum sorma.
Teşekkürr ederimmm :)canım tebrik ederim şimdi gördüm
Sigarayı mı bıraktınBen yumurtlama gunume 2 gun kala caydim gecen ay.
Bu ay yine karar verdik. Sigarayi da biraktim.
O yuzden olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?