• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm ne zaman öğrensende bu düşünceyi herkes yaşıyor.iyi Şeyler düşün bir takvim koy bu sana iyi gelecektir ben hep kalp atışlarından sonra koyacağım dedim koymak kısmet olmadı içimde kaldı inşallah herşey güzel olacak stres yok gelişmeleri yaz

Canım iki gün sonra tekrarlayinca yükselirse koyucam gebelik takvimi :) ama kendime hamile diyemiyorum su an :) :)

Cnm ben bu etken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ya şu 3-5 liralık testler bana göre daha Güvenilir beni hiç yanıltmadılar.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın ovulasyon tarihini biliyorsan 12 gün sonra yap büyük Olasılık doğru sonuç verecektir

sağol canım rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. ilişkiye sadece 1 kere girdik zaten o tarihten itibaren sayarsam çıkar mı sonuç?

Cnm ben bu etken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ya şu 3-5 liralık testler bana göre daha Güvenilir beni hiç yanıltmadılar.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın ovulasyon tarihini biliyorsan 12 gün sonra yap büyük Olasılık doğru sonuç verecektir

Bende katılıyorum sana canım. Degerim 19 ken bile normal netten aldığım testte gördüm ikinci cizgiyi silikte olsa

Selam kizlar bnm batta 8 ocak yumurtlama gunlerini bu ssfer bos gecirmedim sanirim insallah rabbim bu ay nasip eder. İki gundur sabahlari uyanamiyorum normalde 8 de en gec kalkardim simdi 10 da 10 bucukta zor gozumu aciyorum ogretmenim ogleciyim okula zor yetisiyorum:)

Selam kizlar bnm batta 8 ocak yumurtlama gunlerini bu ssfer bos gecirmedim sanirim insallah rabbim bu ay nasip eder. İki gundur sabahlari uyanamiyorum normalde 8 de en gec kalkardim simdi 10 da 10 bucukta zor gozumu aciyorum ogretmenim ogleciyim okula zor yetisiyorum:)

Canım inşallah bebisin seninledir ama daha baya varmış bence dusunmemeye çalış biliyorum cok zor ama yoksa vakit geçmiyor inan :)

Canım inşallah bebisin seninledir ama daha baya varmış bence dusunmemeye çalış biliyorum cok zor ama yoksa vakit geçmiyor inan :)

Aynen oyle cnm ya var epey zaten belirtilere inancim kalmadi 6 aydir yasamadigim belirti kalmadi sabah kusmasi dahil yani düşün hepsi psikolojik.

Seninde saglikli bir hamileligin olur insallah sag salim bebisini kucagina alirsin umarim

hamilelik belirtilerinden bir tanesi vucut sıcaklığının yükselmesi. hamile kişinin hamile olmayan kişinin vucut sıcaklığından yüksek çıkıyor yani hamile olduğumuzu vucut sıcaklığımızdan anlayabiliyoruz tabi bu vucut sıcaklığının başka bi sebebi yoksa ama bu diğerlerinden farklı bi sıcak basması oluyo önceki gebeliğimde hissetmiştim

Benim cok acayip bir bunyem varr yav neyi duysam birgun sonra o belirtiyi yasayabiliyorum :) simdi beni yrn da sicak basar.. hamile kaldigim zaman gercek belirtileri kaciricam bu gidisle

Benim cok acayip bir bunyem varr yav neyi duysam birgun sonra o belirtiyi yasayabiliyorum :) simdi beni yrn da sicak basar.. hamile kaldigim zaman gercek belirtileri kaciricam bu gidisle

hamileliği takıntı haline getirdiğin için oluyo bende aynıydım:) akışına bırak hiç düşünme :)

Arkadaşlar hamile miyim bilmem öyleysem 3 buçuk hafta diyebilirZ.yumurtamam yeni gerçekleşti akıntım fazlalaştı.ve göğsümde ağrı başladı hareket edince ağrıyo sık idrada çıkmada var.yumurtalam günü olduğuna eminim mukusda geldi baya.ama neden göğüs ağrısı başladı acaba döllenme olmuş olablrmi adetim ocak 14 ünde ..32 günde bir oluyorum.cevap yazarsanız çok sevinirim

Valla beklemediğim bir an da ben de Şok :KK57:
İnşallahh canımm darısıı seninde başınaa hazırdaysan :KK14:

Bu baslikta ne isim var sence kiz :D

Bende agzimda devamli apse cikmasi ve dis eti kanamalari disinda net bir degisiklik yok. (Curuk falan yok genel bise)

Digerlerinin psikolojik olma ihtimaline yogunlasiyorum.

Ogrenmeme de cok var... :/

Back