• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben yumurtlama gunume 2 gun kala caydim gecen ay.
Bu ay yine karar verdik. Sigarayi da biraktim.
O yuzden olsun istiyorum.
ben 7 seneye yakın istemedim şimdi de istiyorum olmuyo. yani oluyorda kaybediyorum her seferinde. eh yaş 38, sigarayı da bıraktım ama nafile. ben de karar verdiğim zaman olsun mu yok az daha bekleyelim falan diyordum şimdi de sinir oluyorum çünkü birbuçuk senedir uğraşıyorum sorma.

ben 7 seneye yakın istemedim şimdi de istiyorum olmuyo. yani oluyorda kaybediyorum her seferinde. eh yaş 38, sigarayı da bıraktım ama nafile. ben de karar verdiğim zaman olsun mu yok az daha bekleyelim falan diyordum şimdi de sinir oluyorum çünkü birbuçuk senedir uğraşıyorum sorma.

Umarim bir an once anne olursun.
Zor bir surec.
Hayirlisi.

ben hamile olduğumu BAT 10 gün kadar önce filan beyaz akıntımdan ve gögüs hassasiyetimden anlamıştım bide iştahım aşırı açılmıştı

Evet canım inşallah:) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Hsg rahim filmi, çoğu kişi hemen hamile kalıyor.. Ben biraz duygusallaştım galiba, ondan o kadar tepki verdim

Öyle mi.. Sanki ilk ay oldu oldu, sonra geçiyor gibi hissettim. Valla bu ay adet bitimi ilişki, secde pozisyonu.. Hepsini uyguluycam:KK66: secde de anlamadığım daha çok akmaz mı spermler?? Hemen mi öyle durmam lazım yoksa, biraz sonra mı??
Canim yok yok sen takilma ilk ay diye. Benimki dedigim gibi oldu. Secde pozizyonunda bende akar diye dusunmustum ama inanki akmiyor. 1-2 dk bekle fazla degil.sonra secde pozisyonumda kal yanagini yan cevirip koy yataga. Allahin izniyle olur. Yataga besleme ile girin, mutlaka, inşallah olacak kisa zamanda.

ben de hep az daha az daha az daha derken 3.5. yıllık evliliği geride bıraktım üç çocuk isteyen biri olarak yaş da 31 olan biri olarak üç çocuğu hangi araya sığdsıracam bilmiyorum,
hayırlısıyla bi tanesi olsaydı......
sen de hiç var mı çocuk

Back