• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
slm kızlar . doktordan geldım yenı . Pregostronum cıktı sonucu . doktor çok düşük dedı neredeyse eksı 0 dedı . yumurtam buyuyormuş sağlıklı çatlamıyormuş . Adetın 3.gunu sıkışıp gel klomene başlayacağız dedı . Aranızda böyle olan var mı moralım sıfır suan yıne ağladım cokkkkk
canım üzülme benimde öyle oluyodu ama Allaha şükür ki sende kist oluşmuyo benim klomenle yumurtam çatlamayıp kiste dönüßüyodu inşAllah sana faydasını görürsün canım

Bizimde esimle kararımız öyle oldu cnm soylemiycez simdilik. sence değer nasıl ? Korkuyorum yükselemez diye. Bidaha ne zaman yaptirayim test?
ayy çok sevindim canım yaa bak doktorlar olmaz diodu seni üzdüler o kadar ama Rabbim verdi ne güzel Allah sağlıklı sıhhtli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah canım

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Kizlarrr cikti sonucummm
Canımmm çoookk sevindim çokk:anneadayı:
Bizim adetin bitiminde iliski olur zaten planlamiyoruz genelde :) ayy canım çok sağ ol inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bata son 4 dua et bizim için de :)

Bu haliyle belli oluyor sanırım kızlar bir bakın bakalim. Normalde daha net ama telefonum çekmiyor :KK43:

Bizimde esimle kararımız öyle oldu cnm soylemiycez simdilik. sence değer nasıl ? Korkuyorum yükselemez diye. Bidaha ne zaman yaptirayim test?
Canım yaaa bak o kadar strese değdi mi:) şimdi sana bir uzman olarak söylüyorum ki, artık stres yok;) kendine dikkat et, dinlen ama kafaya da bir şey takma;) hayırlısı ile artar inşallah sonucun:)
slm kızlar . doktordan geldım yenı . Pregostronum cıktı sonucu . doktor çok düşük dedı neredeyse eksı 0 dedı . yumurtam buyuyormuş sağlıklı çatlamıyormuş . Adetın 3.gunu sıkışıp gel klomene başlayacağız dedı . Aranızda böyle olan var mı moralım sıfır suan yıne ağladım cokkkkk
Canımm hiç üzme kendini, bak burda herkes neler neler yaşadı.. Her şeyin bir çaresi var artık, tıp çok gelişti;) klomen kullanan çok kişi var bu topicte.. Ki demin okudum, sanırım bir şeyi göz ardı etmişsin çektirirken.. Lütfen bozma moralini, ne diyordukk her şey çok güzel olacaakk;)

canım üzülme benimde öyle oluyodu ama Allaha şükür ki sende kist oluşmuyo benim klomenle yumurtam çatlamayıp kiste dönüßüyodu inşAllah sana faydasını görürsün canım
Ilac kullandın m pekı canım suan degerlerın nasıl

Canımmm çoookk sevindim çokk:anneadayı:

Canım yaaa bak o kadar strese değdi mi:) şimdi sana bir uzman olarak söylüyorum ki, artık stres yok:KK66: kendine dikkat et, dinlen ama kafaya da bir şey takma:KK66: hayırlısı ile artar inşallah sonucun:)

Canımm hiç üzme kendini, bak burda herkes neler neler yaşadı.. Her şeyin bir çaresi var artık, tıp çok gelişti:KK66: klomen kullanan çok kişi var bu topicte.. Ki demin okudum, sanırım bir şeyi göz ardı etmişsin çektirirken.. Lütfen bozma moralini, ne diyordukk her şey çok güzel olacaakk:KK66:
Evet caım takdır rabbımın dua edıp regılı bekleyecegım . mr gırmıştım evet bu etkıleyebılıyormuş doktorunuza soyleyın dedı bnde regılın 3.gunu gıdınce bı söyleyım oyle bır konu varmıymış hayırlısı nasıpte ne varsa onu yaşarız Allahım buyuk sabır bol bol

klomeni 3 ay kullandım canım bana faydası olmadı her kullandığım ay kist oluştu bende ama çook hamileni kalanıda duydum yanii
Ayyyy öylemı pekı kıst gectımı canım smdı ne yapıyorsun bat mı bekliyorsun . Rabbım en kısa zamanda bızede hayırlı sağlıklı bebışler nasıp eder ınşşşş

Evet caım takdır rabbımın dua edıp regılı bekleyecegım . mr gırmıştım evet bu etkıleyebılıyormuş doktorunuza soyleyın dedı bnde regılın 3.gunu gıdınce bı söyleyım oyle bır konu varmıymış hayırlısı nasıpte ne varsa onu yaşarız Allahım buyuk sabır bol bol
Aynen canım sabretmek gerekiyor. Sen doktoruna da bi ara mr olayını da söyle.. Hakkında hayırlısı olsun canım benim..

Ayyyy öylemı pekı kıst gectımı canım smdı ne yapıyorsun bat mı bekliyorsun . Rabbım en kısa zamanda bızede hayırlı sağlıklı bebışler nasıp eder ınşşşş
doğum kontrol hapı kulkandım geçti kuzum şimdi bişey yapmıyorum bu ay zaten 12 tane antibiyotik vuruldum iltihap olmuştu artık şubatta çalışmalara başlıcam canım

doğum kontrol hapı kulkandım geçti kuzum şimdi bişey yapmıyorum bu ay zaten 12 tane antibiyotik vuruldum iltihap olmuştu artık şubatta çalışmalara başlıcam canım
Hakkında hayırlısı canım derdı veren rabbım dermanınıda verıyor bekleyelim artık

Kuzum üzülme bak benim durumum daha kötüydü yumurta sayım azdı hatta doktor yumurtaların porsumus hemen tüp bebek demişti. Bugün 19 çıktı beta degerim. İnşallah sağlıklıdır onu bilemiyorum tabi ama Rabbim ol derse oluyor üzülme lütfen bol bol dua et
Cnm çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bak hayal görmüyormuşsun ikinci çizgi varmış:))))

merhaba arkadaşlar
benim sat 05,12,2015 sadece 1 kez korunmadık 13 aralıkta. adet düzensizliğim var ne zaman yumurtlama günüm olduğunu bilmiyorum. hamile olabilme ihtimalimi düşünmüyodum ama herkes hamilesin deyince sizede sormak istedim. göğüslerimde sanki hamilesin der gibi. daha önce 2 gebelik geçirdim ikisindede böyle bişey yaşamadım bu başka.
Göğüslerim şişti damarlar çıktı dokunamıyorum hareket ederken bile acıyo. kendimi yorgun hissediyorum uyuma isteğim var sürekli. kasıklarımda batma oluyo bacağım kasılıyo bazen. iştahsızlığım var acıktığım zaman dayanılmaz bi istek oluyo o an bişeyler yemezsem ölücek gibi hissediyorum. sık sık idrara çıkıyorum idrarım su gibi akıntım oluyo yumurta beyazı kıvamında. baş dönmem var birde açlık vurdu mu başım dönmeye başlıyo. midem ekşiyo dün şiddetli baş ağrısıyla uyandım gece istifra ettim ve rahatladım. vücut ısımda hissedilir derecede yükselme var göğüslerim yanıyo resmen bazen sıcak basıyo patlıcak gibi oluyorum

Sağ ol kuzum ama şimdide ya kimyasalsa ya yukselmezse dusuncesi başladı :KK43:
Cnm ne zaman öğrensende bu düşünceyi herkes yaşıyor.iyi Şeyler düşün bir takvim koy bu sana iyi gelecektir ben hep kalp atışlarından sonra koyacağım dedim koymak kısmet olmadı içimde kaldı inşallah herşey güzel olacak stres yok gelişmeleri yaz

Cnm ne zaman öğrensende bu düşünceyi herkes yaşıyor.iyi Şeyler düşün bir takvim koy bu sana iyi gelecektir ben hep kalp atışlarından sonra koyacağım dedim koymak kısmet olmadı içimde kaldı inşallah herşey güzel olacak stres yok gelişmeleri yaz

Eşim erken gebelik testi aldı 6 gün kala yapın yazıyo ne zaman yapsam ki çok merak ediyorum. inşallah bu sefer rabbim sağlıklı evlat nasip eder banada 2 kere kürtaj oldum aldılar canlarımı benden :(

Eşim erken gebelik testi aldı 6 gün kala yapın yazıyo ne zaman yapsam ki çok merak ediyorum. inşallah bu sefer rabbim sağlıklı evlat nasip eder banada 2 kere kürtaj oldum aldılar canlarımı benden :KK43:
Cnm ben bu etken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ya şu 3-5 liralık testler bana göre daha Güvenilir beni hiç yanıltmadılar.çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın ovulasyon tarihini biliyorsan 12 gün sonra yap büyük Olasılık doğru sonuç verecektir

Back