- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Hayırlısı olsun hakkında dua et içini ferahlat rabbim elbet nasip edecek inşallahKızlar dr a gittim. Çok şükür kist gibi bir durum yok. HavA sıcaklığı, stres gibi şeyler bu lekelenmelere sebep olurmuş...yerleşme lekesi mi kan testinden sonra anlaşılır dedi. Çok kafaya takılcak bir durum olmadığını, ama 1 hafta daha geçip adet olmazsam önemliymiş bu lekelenmeler...kan testi 2 saate çıkıcak, 6.30-7ye doğru test çıkıcak dra göstericem. Ama bence ben tamamen stresten geciktirsşn, adet olucam diye düşünüyorum.
Aman iyi cnm ya bir sorun Olmasın da hadi gözün aydınKızlar dr a gittim. Çok şükür kist gibi bir durum yok. HavA sıcaklığı, stres gibi şeyler bu lekelenmelere sebep olurmuş...yerleşme lekesi mi kan testinden sonra anlaşılır dedi. Çok kafaya takılcak bir durum olmadığını, ama 1 hafta daha geçip adet olmazsam önemliymiş bu lekelenmeler...kan testi 2 saate çıkıcak, 6.30-7ye doğru test çıkıcak dra göstericem. Ama bence ben tamamen stresten geciktirsşn, adet olucam diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bu sabah topikleri dolaşırken çok Uçuk birşeyler karşılaştım Valla çok güldüm ama acaba yapsam mı diye de içimden geçmedi değil hani.özellikle sperm azlığı olanlar iyi dinleyin
Şimdi Yöntem şöyle sabah 5 de kalkıyorsunuz buz dolu kaseye eşiniz testislerini sokuyor ve 10-15 dakika tutuyor ardından ilişki bunu deneyip hamile kalanlar varmış hatta bunu yapıp tahlil veren ve sonuçlarda farkı gören de varmış
Arkadaşlarda daha önce bu yöntemi uygulayan ya da duyan var mı????
Ay bende ilk kez duydum Gül gül Öldüm acaba Gerçeklik Payı var mıdır?hadi kocayı ikna ettik diyelim buzu tuttu diyelim sonra olan spermlerden de olmayalım.yapılacaksa bir Ay'ı gözden çıkartmalı ya tutarsa misaliİlk kez duydum düşününce komik geliyor. Ama uygulaması da zor adam nasıl duracak buz dolu kasede
Bişey sorucam sana. Bat bugün dü ya gebelik haftası hesapla deyin 3 hafta 4 gün çıkıyor. Yani biz şimdi adet olmadık ya gecikme 4 hafta olduktan sonra olacak dimi olursa. Yani benim 4 hafta pazar günü doluyor. Kafam karıştıhamişler bir şey sorucam kafama takıldı acaba benimkiler ondanmı negatif çıkıyor:) regl olmadım da çünkü daha :) (kesin strestendir!)
Regl bittiğinde ilk birlikte olduktan kaç gün sonra idrar/kan testi sonuç verir eğer pozitifse ? Benim ilk denemeden itibaren bugün 13.gün.
Bilmem ki .. inanmam ya adam nasıl dursun buzda oda stres olacak yok be spermler kaçar maçarAy bende ilk kez duydum Gül gül Öldüm acaba Gerçeklik Payı var mıdır?hadi kocayı ikna ettik diyelim buzu tuttu diyelim sonra olan spermlerden de olmayalım.yapılacaksa bir Ay'ı gözden çıkartmalı ya tutarsa misali
Hayırlısı olsun hakkında dua et içini ferahlat rabbim elbet nasip edecek inşallah
Sağolun canlar bu ay hergün ilişki yerine gün aşırı denicez. Birde bunu deneyelim bakalım...dr a gitmemi bekliyormuşım resmen şimdi kırmızıya döndü akıntım inş akşama kadar söker. Artık satı 6 ağustos diyorum ve tam 27. Günde olmuş oldum yine...bı lekeler beynimi oynattı resmen püffAman iyi cnm ya bir sorun Olmasın da hadi gözün aydın
Bence hesap yapma olayı akışına bırak rabbim onun geleceği zamanı ayarlamıştırSağolun canlar bu ay hergün ilişki yerine gün aşırı denicez. Birde bunu deneyelim bakalım...dr a gitmemi bekliyormuşım resmen şimdi kırmızıya döndü akıntım inş akşama kadar söker. Artık satı 6 ağustos diyorum ve tam 27. Günde olmuş oldum yine...bı lekeler beynimi oynattı resmen püff
Ay bu tüp bebek tedavisinde spermleri donduruyorlar falan ya onun bununla bir etkisi var mıdır acaba.resmen şoklama yöntemi spermler afallarBilmem ki .. inanmam ya adam nasıl dursun buzda oda stres olacak yok be spermler kaçar maçar
Buayda olmazsa artık öyle olur. Çünkü kimbilir nezaman denk gelirse artık...Bence hesap yapma olayı akışına bırak rabbim onun geleceği zamanı ayarlamıştır
belkide vardır ama Allahım böyle şeylerle aratmasın kimselere. Hayırlısıyla nasip eylesinAy bu tüp bebek tedavisinde spermleri donduruyorlar falan ya onun bununla bir etkisi var mıdır acaba.resmen şoklama yöntemi spermler afallar
hayırlısı olsun hiç üzülme ve de hesap yapma rahat ol tadını çıkar olayınKızlar sonuç negatif, darısı öbür aya artık...
charmant canım sat 6 ağustos bat 2eylül yazarmısın...
Hayırlısı olsunKızlar sonuç negatif, darısı öbür aya artık...
Hayırlısı neyseki şimdi kafan net artık yapman gereken işlere daha rahat odaklanırsın sonucu öğrendin ya regl da eli kulağındadır bak Gör.inşallah gelecek ay senin benim ve hamile kalmak isteyenler için güzel geçer ay sonunda hamile haberlerimizi burdan yazarız.bu ay biraz daha rahat olmaya çalışacağım görev için değil de zevk için yapıyor gibi inşallah tutarKızlar sonuç negatif, darısı öbür aya artık...