Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar günaydin. Simdi doktora gidiyorum . sabah lavaboya gittim. Afedersiniz peceteyle sildigimde pembemsi leke vardi . 1 saat sonra gittim leke yok ne demek bu kafayi yiyeceğim :KK43:

Huhuuuu Günaydınnn :KK19:
Allah'ım bu ay OL demediyse ısrarla test yapmanın anlamı neki :KK70:
Bugün BAT günü. Kırmızıyı bekliyorum artık.
Stres yapmamaya çalışıcam 10unda tatile gidicem bugün hastalanayım baride tatilde bitmiş olsun artık napalımm :KK17:
Günaydın bu arada herkesee

Evet canım adete 3 gün kala yumurtlamışm ondan çıkmamış :)
Tebrikler canim gozun aydin ne guzel saglikla kucagina alirsin ins . benimde gunum dundu olmadim. Simdi doktor kapisinda bekliyorum . belirtilerin neydi

Kizlar günaydin. Simdi doktora gidiyorum . sabah lavaboya gittim. Afedersiniz peceteyle sildigimde pembemsi leke vardi . 1 saat sonra gittim leke yok ne demek bu kafayi yiyeceğim :KK43:
Cnm Dr a gidiyorsun artık Dr seni aydınlatır ne desek boş

Tatlim boyle daha cok stres oluyosun.doktora gitmende fayda var en azindan kafanda netlesmis olur. O sirada kan tahlilide yaptir istersen.

Bekarken 1 hafta kadar kahve rengi lekelenmem olmuştu çalıştığım hastanedeki kadın doğum uzmanına gözükmüştüm hemen kist falanmı var acaba diye tahmin ettiğim gibi çıktı 2cmlik falan dedi adete sökülüp gider dedi bide ultrason resmini vermişti arkadaşlara tebrik edin beni bir kistim var diyim durmuştum :KK70: sonra adetten sora gittim 1 cm olmuştu Dr sökülüyor dedi :) yani kist muhtemel ihtimal yada hamilesin benim oldu 4-5 gün kahve rengi akıntı düşük tehlikesi atlattım. Yani her şekilde Dr gözüksen iyi edersin :)
Artık hamile olduğumu düşünmüyorum niyeyse, bugün öğleden sonraya randevu alayımda gideyim canlar...
Benim ilk hamileliğimde 8. Haftadan sonra lekelenmem başlamıştı ve düşük yapmıştım zaten...oyüzden sağlıklı bir durum olmadığını düşünüyorum, bu kadar uzun 5. Gün bu lekelenme olmadı normal değil...

Artık hamile olduğumu düşünmüyorum niyeyse, bugün öğleden sonraya randevu alayımda gideyim canlar...
Benim ilk hamileliğimde 8. Haftadan sonra lekelenmem başlamıştı ve düşük yapmıştım zaten...oyüzden sağlıklı bir durum olmadığını düşünüyorum, bu kadar uzun 5. Gün bu lekelenme olmadı normal değil...
herşeyde vardır bir hayır Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

1 hafta idrar testinde ćıkmadı demek benim kuzenimin kanda bile çıkmıyor 2. Adetten öğreniyor o hep hamile olduğunu :)
Ay nebileyim ya 3 kee yaptım işte farklı günlerde 3ü de negatif umudum yok bu ay için. Bidaki aya kısmetse.
Hastalanıcaksam da ğer bugün hastalansam da bari tatile gittğimde bitmiş olsam.