- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirli haberle gelirsin insalllah. Ama gebelik suphesi olan durimlarda tuy dokucu krem kullanmak pek nerilmiyor onun yerine jilet kullan daha iyi.İnş canım benım suan sol kasıgımda batma cok fazla nefes aldıkca batıyor . gögüsümü hiç demıyorum el vurulmuyor . Damarları belırgın ayagımın altının ateşi hiç gecmıyor . Afedersınız ama bıraz once tuy dökücünün kokusuna bıle tahammul edemedım baş dönmelerıde cabası nedır yarabbı Allahım sen mucize ver
Ymurtalarin catlayamamis demek ki, vucut atmaya calisiyor canim. Folikuller kistik yapiya donmustur.kızlaar şimdi lavaboya gittim bi baktım reglim başlıyor.ben bu işten hiç birşey anlamadım. doktor klomen yüzünden geç yumurtlamışsın üç büyük yumurtan var dedi iki gün önce. eee bu nasıl oldu nasıl regl oldum ben şimdi bilen var mı?
Amin canim insallah. Oyle br lekelenme basima gelmedi ama yasayanlari duymustum. Umarim bebisin habercisidir. Tez zamanda hayirli haberler alman dilegiyle.Tatlım allah senin gibi temşz yürekli bir bebiş versin inş. Çok tatlı bir bebiş geliyor desene az kalmış...ben buay belirti dinlemenekte kararlıydım ama 4 gündür geçmek bilmeyen kahve akıntım ve gelmeyen bir adetim var, yarında bat günüm...bugün test yaptım çıkmadı, yarında yapıcam. Olmazsam cuma dra gidicem. Bir yanım adet olucaksın boşuna ümitlenme diyor, bir yanımda neden 4gündür böyle bir lekelenme yaşafın diyor içim çok farklı...çok dua ettim allah hayırlısı neyse onu versin bir umut belki benimde geç döllenmedir kimbilir...
Allah hepimize o mucizeleri göstersin inş. Birde hayırlısını versin...
Cnm demek ki yumların çatlamamış be liste dönüşmüş maalesef klomen bunu sık sık yapıyor ben de son iki kez aynı şeyi yaşadım hatta adet gecikmesi de cabası o kadar acaba hamile miyim diye ümitlenmiştim meğer klomenin yan etkisi imiş sonunda baktım olmuyor bıraktım doğal kürlere geçtim gerçi 6 ay olacak küre başlayalı onun da etkisini görmedim yine de kullanmaya devam kimyasal ilaçlardan iyidir en azındankızlaar şimdi lavaboya gittim bi baktım reglim başlıyor.ben bu işten hiç birşey anlamadım. doktor klomen yüzünden geç yumurtlamışsın üç büyük yumurtan var dedi iki gün önce. eee bu nasıl oldu nasıl regl oldum ben şimdi bilen var mı?
İnş hayırlısı olsun artık, pozitifede negatifedr razıyım ben...yoksada birşey adett olayım biran önce...Amin canim insallah. Oyle br lekelenme basima gelmedi ama yasayanlari duymustum. Umarim bebisin habercisidir. Tez zamanda hayirli haberler alman dilegiyle.
Bacım sen daha adet olmadın mı ya benimki bugün iyice söküldü cnm bu kadar lekelenme normal mi bir dr git bir sorun mu var baksın belki hamilenin düşük Önleyici birşeyler verirİnş hayırlısı olsun artık, pozitifede negatifedr razıyım ben...yoksada birşey adett olayım biran önce...
Canım halen olmadım ve hayatımda ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum elimde son strip test vardı oda geçersiz çıktı.Bacım sen daha adet olmadın mı ya benimki bugün iyice söküldü cnm bu kadar lekelenme normal mi bir dr git bir sorun mu var baksın belki hamilenin düşük Önleyici birşeyler verir
Cnm bu kafa ile bakılır mı insanın içinde Şüphe varsa içini kemirir durur eşininikna et git derim hamile değilsen de bir sorun mu var bakılsınCanım halen olmadım ve hayatımda ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum elimde son strip test vardı oda geçersiz çıktı.
Eşim illa beklede bekle diyip duruyor, yoksa ben şimdiye çoktan gitmiştim. Bugünde geçsin böyle olmazsa yarına randevu alıp gidicem bi kadın doğumcuya tatlım, ben o kadar daraldımki anlatamam...stres bu kadar etkilermi adet olmamı acaba, ama bnm hep düzenlidir rgşim. Kahve leke hep yasardım ama birgün sonra hemen adet olurdum. Offf offf, yoksada bişey önümede baksmıyorum inanki
Haklısın cnm aslında onunda içi içini yiyor, ama önceki hamileliğimde ki kötü deneyimden sonra oda aceleci olmayalım. Sonra beklemesi daha zor diyor...açıkçası şuan ne reglim olucak gibi nede hamile hissediyorum. Bugün belki erken gelicek eve ozmn ikna ederim de gideriz inşCnm bu kafa ile bakılır mı insanın içinde Şüphe varsa içini kemirir durur eşininikna et git derim hamile değilsen de bir sorun mu var bakılsın
Sorun ha ile olman değil ki cnm belki başka sorun var hamile değilsen eğer yaşadıkların psikolojik ise bunu öğrenirsin rahatlarsın inan o zaman regl daha çabuk gelir bunu birçok kişiden duydum yani.regl olamamak da hamile kalmaya çalışırken regl olmak kadar insanı yıpratıyor.çünkü belirsizlik çok kötü insan sonucu öğrenip bir an önce önüne bakmak istiyor.inşallah güzel haberlerle gelirsinHaklısın cnm aslında onunda içi içini yiyor, ama önceki hamileliğimde ki kötü deneyimden sonra oda aceleci olmayalım. Sonra beklemesi daha zor diyor...açıkçası şuan ne reglim olucak gibi nede hamile hissediyorum. Bugün belki erken gelicek eve ozmn ikna ederim de gideriz inş
Cnm bu kafa ile bakılır mı insanın içinde Şüphe varsa içini kemirir durur eşininikna et git derim hamile değilsen de bir sorun mu var bakılsın
Bende aynılarını söyledim zaten bencede sıkıntı giderilmeli, kendisi bayan olmadığı için çok pimpirikli olduğumu düşünüyor. Aslında diğer hastalıklarda benden önce hastaneye götürmek ister ama bunda illa bekle diyor. Son günüm en kötü onu dinlemicem artık yarına randevu alıcam şimdiSorun ha ile olman değil ki cnm belki başka sorun var hamile değilsen eğer yaşadıkların psikolojik ise bunu öğrenirsin rahatlarsın inan o zaman regl daha çabuk gelir bunu birçok kişiden duydum yani.regl olamamak da hamile kalmaya çalışırken regl olmak kadar insanı yıpratıyor.çünkü belirsizlik çok kötü insan sonucu öğrenip bir an önce önüne bakmak istiyor.inşallah güzel haberlerle gelirsin
Kist olabilir, kist lekelenme yapar ama adetin gelir merak etme. Düşük olsa lekelenmeler biraz olsun pembeye dönerdi.Bende aynılarını söyledim zaten bencede sıkıntı giderilmeli, kendisi bayan olmadığı için çok pimpirikli olduğumu düşünüyor. Aslında diğer hastalıklarda benden önce hastaneye götürmek ister ama bunda illa bekle diyor. Son günüm en kötü onu dinlemicem artık yarına randevu alıcam şimdi
Haklısın cnm umarım sıkıntılı bir durum değildir...kist olabilir muhtemelen...Kist olabilir, kist lekelenme yapar ama adetin gelir merak etme. Düşük olsa lekelenmeler biraz olsun pembeye dönerdi.
Tatlim boyle daha cok stres oluyosun.doktora gitmende fayda var en azindan kafanda netlesmis olur. O sirada kan tahlilide yaptir istersen.Haklısın cnm umarım sıkıntılı bir durum değildir...kist olabilir muhtemelen...
Bekarken 1 hafta kadar kahve rengi lekelenmem olmuştu çalıştığım hastanedeki kadın doğum uzmanına gözükmüştüm hemen kist falanmı var acaba diye tahmin ettiğim gibi çıktı 2cmlik falan dedi adete sökülüp gider dedi bide ultrason resmini vermişti arkadaşlara tebrik edin beni bir kistim var diyim durmuştum sonra adetten sora gittim 1 cm olmuştu Dr sökülüyor dedi :) yani kist muhtemel ihtimal yada hamilesin benim oldu 4-5 gün kahve rengi akıntı düşük tehlikesi atlattım. Yani her şekilde Dr gözüksen iyi edersin :)Haklısın cnm umarım sıkıntılı bir durum değildir...kist olabilir muhtemelen...
benim sonuçta aynı senin gibi (((( akşam almıştım sabah test yaptım. aynı senin gibi çıktı. aama gelen bişeyde yok. kısmet napalımHuhuuuu Günaydınnn
Allah'ım bu ay OL demediyse ısrarla test yapmanın anlamı neki
Bugün BAT günü. Kırmızıyı bekliyorum artık.
Stres yapmamaya çalışıcam 10unda tatile gidicem bugün hastalanayım baride tatilde bitmiş olsun artık napalımm