Canım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...
Biz haftanın 3-4 günü ayrıyız, yazın ve ara tatillerde hep biraradayız. öyle geçiyor zaman...Benim şehrim çok uzak değil ama hergün sabah 5 30 da kalk akşam 8 de eve dön 6 vasıta yapıyorum bide işyerinde gün içinde adliyeye gidip geliyorum resmen akşama bitiyorum seni çok iyi anlıyorum canim bu arada canlar kan testi çıktı çarşamba 75 olan bugün 228 maşallah böyle devam eder inş Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin saglikla
Sağol canım allah razı olsun, kariyer de yaparım çocuk ta dediğiniz zaman plan program çerçevesinde yaşamanız gerekiyor...Bende doktora süresince sürekli laboratuvarda deneylerle ve kimyasallarla uğraştığım için, istesem de çocuk zarar görür diye cesaret edemedim. Kısmet allah bundan sonra nasip ede ve hepimiz için güzel günler olur inş...dular hepimize hakikaten...Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştumyine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)
Kizlar ben de Meb deyim ama Yuksek lisans a basliyorum bu donem. Evim sizler kadar uzakta degil ve insallah bi araba alacagim. 45 dk falan suruyor. Cocukla olur mu bu is sizce ?Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştumyine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)
Hahayyyy aynen :)Maşallah yaşın daha küçükmüş :) tam gaz devam
Ttlım araa alırsan neden olmasın? Bebişi bırakacağın kimseler de varsa,ne ala yapabilirsin. Alanın sayısal mı sözle mi peki? Sözel kısımda okuyarak ve sadece kütüphane, max anket yaparak pekala texini rahatlıkla bitirirsinKizlar ben de Meb deyim ama Yuksek lisans a basliyorum bu donem. Evim sizler kadar uzakta degil ve insallah bi araba alacagim. 45 dk falan suruyor. Cocukla olur mu bu is sizce ?
Tatlım hamilelik oluşursa da akıntı artıyır. Bu da olabilir, normal dizyolojik akıntı da olabilir. Bende oluyor mesela...yum da olabilşr. Sen her ihtimale karşı çalışmayı aksatma benceKızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????
Kizlar ben de Meb deyim ama Yuksek lisans a basliyorum bu donem. Evim sizler kadar uzakta degil ve insallah bi araba alacagim. 45 dk falan suruyor. Cocukla olur mu bu is sizce ?
Gelirsede uzulme canimKızlar adet başlıcak sanırım, kahve leke damla damla geliyorsağ kasıma ara ara sancı giriyor batma tarzı, bir de depresif moddayım. Ağladım ağlayacağım herseye kesin geliyor...
Ne olur ne olmaz bu akşamda çalışalım bakalımTatlım hamilelik oluşursa da akıntı artıyır. Bu da olabilir, normal dizyolojik akıntı da olabilir. Bende oluyor mesela...yum da olabilşr. Sen her ihtimale karşı çalışmayı aksatma bence
Canım niye moralini bozuyorsunki gebelik belirtiside olabilir kırmızılar gelene kadar karamsarlık yokoff benimde moral sıfır kızlar bat yaklaşıyo ve benim bel ve kasık ağrılarım başladı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?