- 22 Eylül 2011
- 459
- 160
- 123
Hanımlar benim şeffaf akıntı sarıya döndü bugün
benimde bugün göğüslerimde sızlanma başladı. İlk kez elleyince acıyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar benim şeffaf akıntı sarıya döndü bugün
o sızlama koltukaltlarını etkiliyor mubenimde bugün göğüslerimde sızlanma başladı. İlk kez elleyince acıyo.
o sızlama koltukaltlarını etkiliyor mu
bikaç gün daha bekleyelim :)yok canım şuan öle bir şey hissetmiyorum:)
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah en güzel doğum günü hediyen olsun bu mübarek cuma hürmetine Rabbim bütün istiyenlere hayırlısıyla nasip etsinayy kızlar ya benim bat 5 eylül 4 eylül benim doğum günüm 5 eylülde anneciğimin doğum günü
Tatlım bat bugün ama daha gelen giden yok. Dün test yapmıştım evde negatifti. Ama moral bozmak yok 31 ine kadar beklicem. Olmazsam o güne kadar o gün çalışmıyorum hemen doktora gidicem. Arkadaşım 5 haftalıkken öğrenmişti kan testi ile. Idrarda negatifti hep.
yumurtlarken oluyor canım :)Kızlar bır sey sorucam bu kasık agrısı yumurta catlamadan once mı olur yoksa catladıktan sonra mı catlarken mı o catladı catlıycek derken ben catliyciim
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah en güzel doğum günü hediyen olsun bu mübarek cuma hürmetine Rabbim bütün istiyayy kızlar ya benim bat 5 eylül 4 eylül benim doğum günüm 5 eylülde anneciğimin doğum günü
Benimkide sarı :)bilmiyorum ki hamileyken böyle sarıya dönmüştü ona yoruyorum
ohh ohhh maşallaahh :)Hayırlı haberler alırsın inşaAllah en güzel doğum günü hediyen olsun bu mübarek cuma hürmetine Rabbim bütün istiy
Benimkide sarı :)
bikaç gün daha bekleyelim :)
Maşallah yaşın daha küçükmüş :) tam gaz devam23 yaşim canim :)
tamam canım iyi haberlerle dön inşallah kızlar hamileymişim diye yazarsın :)Ben yarın şu lekelenmeden dolayı doktora gidicem canım. Geçen ay dışında adetimden 1 hafta önce hiç böyle birşey yaşamadım. Kist mi var acaba diye aklıma takıldı. Bat'a 5 gün kaldı. Gebelik yoksa bile inşallah bu lekelenme onu etkilemez.
Kizlar deli bir migren krizindeyim, sabahtan beri gozlerim kapali karanlikta yatiyorum. Kusura bakmayin yazamadim size. Hepinize cok tesekkur ederim. Bi 3 ay daha gecsin asilama ya yonelecegim artik. Tayinim de cikmadi bugun haberler ust uste geldi..
tamam canım iyi haberlerle dön inşallah kızlar hamileymişim diye yazarsın :)
cok umutsuz degılım ama sankı o haberı hıc alamayacakmısım gıbı hıssedıyorumKızlar kimse umudunu kaybetmesin sakin. Bugün yoksa yarın yarın yoksa sonraki gün.... Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama hemen silkelenmeliyiz. Yaşamak umut etmedir. Burada olan ve daha sonra katılacak herkesin güzel haberlerini zamanı gelince alacağız.
zi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@lalsu01 Hamile
@menes093 Bat 27 Ağustos
@melita09 Bat 28 Ağustos
Drottine Bat 31 ağustos
@Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos