Aynen canım daha rahat edebileceğim bir yereydi. Olmadı kısmet..Kuzum dayanamam, kendi tayininmiydi? daha rahat edeceğin bir yere mi istemiştin? hayırlısı olsun...bende bu ay olmazsa 2-3 ay daha bekleyip aşılamaya yönelmeyi düşünüyorum. İnş karetta karettalar çok bekletmez
Nasıl oldu cnm migrenin?Batıp duran kasığımdan da kurtulmak istiyorum beyaz akıntıdan daUmut verdikleri için nefret ettim onlardan..
aynen ben de nefret ettım. aylarca umutlandırdılar benı. agrının yanında bır de hıc gecıkmeyen adet gecıkınce tamam dedım kesın pozıtıf cıkacak .megerse bebiş yerine kist edinmişim kendime.şimdi hıc belirti aramıyorum. oyle bekliyorum umutsuz umutsuz.Batıp duran kasığımdan da kurtulmak istiyorum beyaz akıntıdan daUmut verdikleri için nefret ettim onlardan..
Canım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...Aynen canım daha rahat edebileceğim bir yereydi. Olmadı kısmet..
Allah yardımcınız olsun zormuşCanım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...
Amin canım allah razı olsun...devletteyiz ama birtek bizlerin tayin hakkı yok...napalım allah sıhhat versin, şimdi çalışırız ve inş bebiş bize uğur getirir de birleşiriz...sağol tatlım iyi dileklerin için tekrardan...Allah yardımcınız olsun zormuş
İnşaAllah orta yol bulunur inşaAllah bebek bişeylere vesile olur. Hakkınızda hayırlısı..
Bizde eşimle aynı yerde çalışıyoruz 24 saat bereberiz böyleside zor .
Eşinin şehrinde kadro açılmadı mı hiç cnm ? Böyle de gitmez ki ömür boyu..Canım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...
Geçmiş olsun cnm.. Ben de aylar önce yaşamıştım kist durumunu..aynen ben de nefret ettım. aylarca umutlandırdılar benı. agrının yanında bır de hıc gecıkmeyen adet gecıkınce tamam dedım kesın pozıtıf cıkacak .megerse bebiş yerine kist edinmişim kendime.şimdi hıc belirti aramıyorum. oyle bekliyorum umutsuz umutsuz.
Ya cnm ağrı kesici de alamadım kan testi sonucuna dek, gözlerimi bağladım karanlık odada yattım artık.. Öyle ağır geldi ki mide bulantısından kalkamadım ayağı., şimdi daha azaldı gibi bi duşa girdim.Nasıl oldu cnm migrenin?
Alanım öyle bir alan ki, senelerdir öğrenci alan bölüm 3 senedir öğrenci alamamaya başladı. YÖK artık kendi içindekilere bile kadro vermiyor. eşimin bulunduğu şehir büyük şehir, herkes çakılı kadro...Eşinin şehrinde kadro açılmadı mı hiç cnm ? Böyle de gitmez ki ömür boyu..
Ya cnm ağrı kesici de alamadım kan testi sonucuna dek, gözlerimi bağladım karanlık odada yattım artık.. Öyle ağır geldi ki mide bulantısından kalkamadım ayağı., şimdi daha azaldı gibi bi duşa girdim.
mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.Geçmiş olsun cnm.. Ben de aylar önce yaşamıştım kist durumunu..
Alanım öyle bir alan ki, senelerdir öğrenci alan bölüm 3 senedir öğrenci alamamaya başladı. YÖK artık kendi içindekilere bile kadro vermiyor. eşimin bulunduğu şehir büyük şehir, herkes çakılı kadro...
Eşimin mesleğinin de geleceği çok parlak, açıkçası başka illere gitme durumu bile var...Çok iyi teklif gelirse, hayır demeyi düşünmüyor. Oyüzden bende huzurlu olduğum iş ortamından uzaklaşmak istemiyorum şuanda...
hep böyle gitmez haklısın, inş gitmeyecek...eşim 3-4 yıl iyi para kazanırsa ev, araba borcunu bitirip, benim olduğum şehirde iş kurmayı planlıyor. Bakalım ama şuan için durum bu ne yazıkki...allah büyüktür, bi çıkış yolu verir bize inş.
Sizde nasıl durumlar tatlım? sen de mi başka şehirdesin? dışarıdan yorum yapması kolay insanlara ama, ne yazık ki çoğu insan empati kurmaktan yana değil...O yüzden ben artık benim moralimi aşağı çekecek insanlarla konuşmuyorum da, görüşmüyorum da...Herkesin hayatı farklı, standart değil...Bir arkadaşımın babası karayollarında yol yapıyordu, hep eşinden uzakta yıllar geçirmiş. Ama şimdi bakıyorum, aşkları ilk günkü gibbi...ama bir yandan 30 senedir birarada yaşayan çiftlere birbirlerine tahammülleri kalmamış... Ha bu demek değildir ki, ben ayrı bir hayat istiyorum. Ancak bu işi kazanabilmek için ne sınavlardan geçtim, ne emekler verdim. Eşim de hep destek oldu sağolsun, şimdi nankörlük edip elimin tersiyle çöpe atamam ki emeklerimi...Bize bu kadere mahkum edenler utansın...maşallah hepimiz aynı durumdayız galiba hep şehirlerarası çalışıyoruzbenim eşimin kendi işi şehir değiştiremiyoruz güya devlette çalışıyoruz ama mesai 5 te bitiyor ben eve 8 de anca ulaşıyorum bide bunun sabahı var bu arada bi de çocuk yapcazz işimiz zor
Inifolic kist olusumunu onluyor cnm, cunku yumurta zarini inceltiyor. Ama yumurtlama doneminden once 2-3 gune bi ic cunku yumurtanin erkenden catlamasina sebep oluyor bu da kalitesiz yumurta demek.mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.
hadı ya masallah ben de lökür lökür içtim.neyse artık bır dahakı doneme oyle yaparım artık.Inifolic kist olusumunu onluyor cnm, cunku yumurta zarini inceltiyor. Ama yumurtlama doneminden once 2-3 gune bi ic cunku yumurtanin erkenden catlamasina sebep oluyor bu da kalitesiz yumurta demek.
allah razı olsun canım...yaaa ben size çok üzüldüm. aile bütünlüğü gibisi var mı? eşinden uzak olan herkes bir an önce kavuşur inşallah.
Sizde nasıl durumlar tatlım? sen de mi başka şehirdesin? dışarıdan yorum yapması kolay insanlara ama, ne yazık ki çoğu insan empati kurmaktan yana değil...O yüzden ben artık benim moralimi aşağı çekecek insanlarla konuşmuyorum da, görüşmüyorum da...Herkesin hayatı farklı, standart değil...Bir arkadaşımın babası karayollarında yol yapıyordu, hep eşinden uzakta yıllar geçirmiş. Ama şimdi bakıyorum, aşkları ilk günkü gibbi...ama bir yandan 30 senedir birarada yaşayan çiftlere birbirlerine tahammülleri kalmamış... Ha bu demek değildir ki, ben ayrı bir hayat istiyorum. Ancak bu işi kazanabilmek için ne sınavlardan geçtim, ne emekler verdim. Eşim de hep destek oldu sağolsun, şimdi nankörlük edip elimin tersiyle çöpe atamam ki emeklerimi...Bize bu kadere mahkum edenler utansın...
Buarada geçen sene eylülde korunmayı bıraktık. eşim bir kere yanıma geldi ve sadece o gün birlikte olabilmiştik. o ay hamile kaldım ben, kaybettim sonra ama 3 aydır eşimin yanındayım, hamile kalmayı başaramadım. Oyüzden umutsuz olmamak lazım sanırım, olcak olduktan sonra tek ilişki yetiyor. Bu ay da olmazsa zaten bizim ancak böyle bebiş olabilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?