Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????
Zaten yapacak bişey yok canım yaGelirsede uzulme canim
Buarada tutturursa ız doğum tarihi benim evlilik yıldönümüm oluyor:)Ne olur ne olmaz bu akşamda çalışalım bakalım
öylemii inşaallah olur bu ay bakalım mayıs ayımız boşdu zaten her ay bi kutlamamız varZaten yapacak bişey yok canım yaüzülürüm biraz hormonlar azalınca düzelirim heralde...
Buarada tutturursa ız doğum tarihi benim evlilik yıldönümüm oluyor:)
Deme oyle canim hayirlisi de dua etZaten yapacak bişey yok canım yaüzülürüm biraz hormonlar azalınca düzelirim heralde...
Buarada tutturursa ız doğum tarihi benim evlilik yıldönümüm oluyor:)
İnşallah gerisi gelmez canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı ayın denemedeKızlar adet başlıcak sanırım, kahve leke damla damla geliyorsağ kasıma ara ara sancı giriyor batma tarzı, bir de depresif moddayım. Ağladım ağlayacağım herseye kesin geliyor...
Zaten hep hayırlısı için dua ediyorum canım... Sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum hepDeme oyle canim hayirlisi de dua et
3. Ay oldu cnm, düşükten sonra 8 ay korunduk...yerleşme kanaması olucağını düşünmüyorum ya geçen ayda yanılttı beni adetten önce tam 4 gün leke geldi, sonra adet geldi düşün... O yüzden pek umudum yok canımİnşallah gerisi gelmez canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı ayın denemede
Anladım canım bu süreç gerçekten çok yorucu ama Allahtan umut kesilmez Hayırlı neyse o olsun hepimiz içinZaten hep hayırlısı için dua ediyorum canım... Sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum hep
3. Ay oldu cnm, düşükten sonra 8 ay korunduk...yerleşme kanaması olucağını düşünmüyorum ya geçen ayda yanılttı beni adetten önce tam 4 gün leke geldi, sonra adet geldi düşün... O yüzden pek umudum yok canım
Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????
benimle senin günlerimiz aynı biliyorsun canım bende de yumurtlama akıntısı oldu ama dünden beri de sarı akıntım oluyor bu bir hamilelik belirtisi ama kiminde beyaz kiminde sarı oluyor döllenme olduktan sonra başlıyor çoğunlukla hayırlısı diyelim :)charmant sen ne diyosun canım bu duruma ?
günaydın tatlım nasıl gidiyor testlergünaydın kızçeler
geçmiş olsun canım bizi de bilgilendir olur mu birde değerin kaç çıkmışKizlar kanda gebelik. C8kti ama tsh 4.56 cikti dr
endokrine sevk etti cok mutsuzum vardir bundada. Bi hayir
bol şans :)Yumurtlama ovu hesabina gore yarin yumurtlama gunum . 29/30/31 ilişki olsun diye dusunuyorum sizce ...
allah tamamına erdirsin cnm çok endişeliydin ama bak herşey yolunda gidiyor allahın izni ile.Ne kadar süre daha takip edilecek bu değerin düşüp düşmediği....Benim şehrim çok uzak değil ama hergün sabah 5 30 da kalk akşam 8 de eve dön 6 vasıta yapıyorum bide işyerinde gün içinde adliyeye gidip geliyorum resmen akşama bitiyorum seni çok iyi anlıyorum canim bu arada canlar kan testi çıktı çarşamba 75 olan bugün 228 maşallah böyle devam eder inş Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin saglikla
Ayrıca aklımda bazı sorular var. Yumurta çatlamadan lh nasıl yükseliyor yani ovulasyon testi pozitif veriyor, ya da test yanlış diyelim yumurtlama akıntısı ve kasık agrısı eger yumurtlama olmadıysa nasıl oluyor? Bu soruların cvbını çok merak ediyorum.Kızlar,
Bu ay biliyosunuz yumurtam çatlamadı mı olmadı mı falan baya stres yapmıştım. Dün progesteron hormon tahlili yaptırdım. Sonuç malesef 4,72. 10 un altında olduğunda bu deger yumurtlama olmadığını, yada çatlamadığını gösteriyor. Çok dr ye gittim ve hiç biri bana 21. Gün progesterona baktırmamı söylemedi. Geçen ay sürekli gögüslwrim ağrımıştı biliyorsunuz. Ben prolaktin mi sebep oluyor diye şüphelenmiştim. Meğerse progesteron düşüklüğününde böyle belirtileri oluyormuş. Adetten önce yada sonra lekelenme, depresif hal v.s belitileri var. Hamile miyim derken yumurtamın olmadığını öğrenmek beni biraz üzsede belkide hamilelik oluşmama sebebini bulmuş olduğum için mutluyum. Adetimden sonra iyi bir dr bulup gidicem inşallah. Bu arada progesteron sadece o ayın degerini gösteriyor. Yani bir sonraki ay artma durumu var. Ama takip etmek gerekiyor. Progesteron hormonu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Düşüklerde sebep progesteron hormonu düşüklüğü ihtimali çok yüksekmiş.
Canim doktor sana tam aktaramamistir belki, Progesteron testi catlayan yumurtanin dolleyip dolleyememe kapasitesini gosteriyor aslinda benim doktor oyle aciklamisti. Yine catlamistir ama kaliteli degildirAyrıca aklımda bazı sorular var. Yumurta çatlamadan lh nasıl yükseliyor yani ovulasyon testi pozitif veriyor, ya da test yanlış diyelim yumurtlama akıntısı ve kasık agrısı eger yumurtlama olmadıysa nasıl oluyor? Bu soruların cvbını çok merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Ama moralini yüksek tut çünkü çok önemli ve çözülemeyecek bir problem değil anladığım kadarıyla. Ayrıca bence iyice araştır hala hamilelik riskin var mı ilaç kullanman gerekecekse vs. ben de bu ay yine bir problem yaşarsam -ki inşallah yaşamam- bütün herşeyime baktırmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.Kızlar,
Bu ay biliyosunuz yumurtam çatlamadı mı olmadı mı falan baya stres yapmıştım. Dün progesteron hormon tahlili yaptırdım. Sonuç malesef 4,72. 10 un altında olduğunda bu deger yumurtlama olmadığını, yada çatlamadığını gösteriyor. Çok dr ye gittim ve hiç biri bana 21. Gün progesterona baktırmamı söylemedi. Geçen ay sürekli gögüslwrim ağrımıştı biliyorsunuz. Ben prolaktin mi sebep oluyor diye şüphelenmiştim. Meğerse progesteron düşüklüğününde böyle belirtileri oluyormuş. Adetten önce yada sonra lekelenme, depresif hal v.s belitileri var. Hamile miyim derken yumurtamın olmadığını öğrenmek beni biraz üzsede belkide hamilelik oluşmama sebebini bulmuş olduğum için mutluyum. Adetimden sonra iyi bir dr bulup gidicem inşallah. Bu arada progesteron sadece o ayın degerini gösteriyor. Yani bir sonraki ay artma durumu var. Ama takip etmek gerekiyor. Progesteron hormonu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Düşüklerde sebep progesteron hormonu düşüklüğü ihtimali çok yüksekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?