- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
her zaman ummadık zamanlarda birşeyler olabiliyor hayatımızda neden olmasın ki :) inşallah vardır.Kizlar benim atesim dusmedi ve akintim devam ediyor adete 2 kala, acep hala ihtimal var midir yaa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman ummadık zamanlarda birşeyler olabiliyor hayatımızda neden olmasın ki :) inşallah vardır.Kizlar benim atesim dusmedi ve akintim devam ediyor adete 2 kala, acep hala ihtimal var midir yaa ?
Doktora gitmedim canım ben. Kendim yaptırdım tahlilleri. Gögüs ağrım çoktu adete kadar yumurtlama döneminde sürekli ağrıdı yan kısımları, balon gibiydi. Ama adete yakın değil baya uzun sure. Ben prolaktinden şüphelendim, bi baktırayım dedim. Progesteronada baktırdım. Hepsine yani fsh, tsh, ostrojen, testesteron total, testesteron serbest hepsi normaldi. İnternetten okuduğum kadarıyla 21. Gün bakılması lazımdı progesteronun dun baktırdım işte. Daha doktora göstermedim. İnternetten okudum kadarıyla yumurtlamanın olmadığı anlamına gelir yazıyo.Canim doktor sana tam aktaramamistir belki, Progesteron testi catlayan yumurtanin dolleyip dolleyememe kapasitesini gosteriyor aslinda benim doktor oyle aciklamisti. Yine catlamistir ama kaliteli degildir
Saol canım. Yok üzülmüyorum. Hatta mutluyum bile bir sorun varsa bilip çözüm aramak daha iyi. İnşallah sen hamilesindir canım, inşallahGeçmiş olsun canım. Ama moralini yüksek tut çünkü çok önemli ve çözülemeyecek bir problem değil anladığım kadarıyla. Ayrıca bence iyice araştır hala hamilelik riskin var mı ilaç kullanman gerekecekse vs. ben de bu ay yine bir problem yaşarsam -ki inşallah yaşamam- bütün herşeyime baktırmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Herşey olabilir canım. İnşallah hamilesindir. Beta hcg kaç çıkmıştı?Kizlar benim atesim dusmedi ve akintim devam ediyor adete 2 kala, acep hala ihtimal var midir yaa ?
Yaa, benim de lekelenmemin başlaması gerek bugün.. İnşallah gelmez cnm..Kıxlar az önce tuvalette kan geldi sanırım regl yolda devamı gelmez umarım
peki sen bhcg filan baktırdın mı bütün bunlara bakarken hamile olmayasın :)Saol canım. Yok üzülmüyorum. Hatta mutluyum bile bir sorun varsa bilip çözüm aramak daha iyi. İnşallah sen hamilesindir canım, inşallah
İnşallah gelmez. Nemrut kırmızılarKıxlar az önce tuvalette kan geldi sanırım regl yolda devamı gelmez umarım
Yok canım daha erken baya yumurtam çatlayalı (şüpheli) daha 7 gün oldu. Çıkmazki kanda.peki sen bhcg filan baktırdın mı bütün bunlara bakarken hamile olmayasın :)
Tatlım bak burda ne diyor;Kızlar,
Bu ay biliyosunuz yumurtam çatlamadı mı olmadı mı falan baya stres yapmıştım. Dün progesteron hormon tahlili yaptırdım. Sonuç malesef 4,72. 10 un altında olduğunda bu deger yumurtlama olmadığını, yada çatlamadığını gösteriyor. Çok dr ye gittim ve hiç biri bana 21. Gün progesterona baktırmamı söylemedi. Geçen ay sürekli gögüslwrim ağrımıştı biliyorsunuz. Ben prolaktin mi sebep oluyor diye şüphelenmiştim. Meğerse progesteron düşüklüğününde böyle belirtileri oluyormuş. Adetten önce yada sonra lekelenme, depresif hal v.s belitileri var. Hamile miyim derken yumurtamın olmadığını öğrenmek beni biraz üzsede belkide hamilelik oluşmama sebebini bulmuş olduğum için mutluyum. Adetimden sonra iyi bir dr bulup gidicem inşallah. Bu arada progesteron sadece o ayın degerini gösteriyor. Yani bir sonraki ay artma durumu var. Ama takip etmek gerekiyor. Progesteron hormonu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Düşüklerde sebep progesteron hormonu düşüklüğü ihtimali çok yüksekmiş.
Ne bol sansi canim ya dun yumurtlamadan 1 gun onceydi yapmadim esim isten yorgun gelmis yorgunmus. Bugun yumurtlama gunu sabahi degerlendireyim dedim yorgunum dedi . anlayacagin yok yok yokk Sonrada bebek istiyorum derler ....bol şans :)
sen sakin ol bu akşam onu ikna et olacağı varsa olur zaten hiç merak etmeNe bol sansi canim ya dun yumurtlamadan 1 gun onceydi yapmadim esim isten yorgun gelmis yorgunmus. Bugun yumurtlama gunu sabahi degerlendireyim dedim yorgunum dedi . anlayacagin yok yok yokk Sonrada bebek istiyorum derler ....
Evet canım referans aralığında degerim ama kaliteli yumurta için 10 un üzerinde olması, yumurtanın çatlaması içinde 6 üzerinde olması gerekiyormuş. Bakalım iyi bir dr. bulunca gidicem inşallah. Gerekirse yumurta takibi yaptırırım.Tatlım bak burda ne diyor;
Normal Kabul Edilen Değerler:
Erkek: 0.1-1 ng/ml
Kadın:
Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml
buna göre normal değil mi?
Dur hele umudunu kaybetme bu ay sonucu bir görelim sonra dediklerini yaparsın ama sen şimdiden başla tabi dr arayışına her halukarda lazım olacakEvet canım referans aralığında degerim ama kaliteli yumurta için 10 un üzerinde olması, yumurtanın çatlaması içinde 6 üzerinde olması gerekiyormuş. Bakalım iyi bir dr. bulunca gidicem inşallah. Gerekirse yumurta takibi yaptırırım.
Dpo16 dayım cnm hamilelik adına hiçbir belirtim yok.bilmiyorum artıkVeson canım, inşallah yerleşme kanaması falandır, senin yarın mıydı Bat ? Belirtiler adet gibi mi ?
Biliyorum tatlım ama senden haber bekledim test yapabildin mi bu aralarKızlar merhaba benim bat 27 agustostu hala gelen giden yok hamile olabilir miyim acaba
Aslında bizim hiç yumurtlama ovulasyon falan eşlerimize söylememiz gerekiyor. Onlarda stres yapıyordur, sadece bebek için birliktelik pek hoşlarına gitmiyor bence. İşve cilve olursa işin içinde hayır diyemezler. Süslen, güzel kokular sür, güzel bir yemek, keyifli ol. Bence çok yorgunda olsa hayır diyemez. Bugünkü şarkım sana. Ne yaparsan yap aşk ile yap...Ne bol sansi canim ya dun yumurtlamadan 1 gun onceydi yapmadim esim isten yorgun gelmis yorgunmus. Bugun yumurtlama gunu sabahi degerlendireyim dedim yorgunum dedi . anlayacagin yok yok yokk Sonrada bebek istiyorum derler ....