Sizde nasıl durumlar tatlım? sen de mi başka şehirdesin? dışarıdan yorum yapması kolay insanlara ama, ne yazık ki çoğu insan empati kurmaktan yana değil...O yüzden ben artık benim moralimi aşağı çekecek insanlarla konuşmuyorum da, görüşmüyorum da...Herkesin hayatı farklı, standart değil...Bir arkadaşımın babası karayollarında yol yapıyordu, hep eşinden uzakta yıllar geçirmiş. Ama şimdi bakıyorum, aşkları ilk günkü gibbi...ama bir yandan 30 senedir birarada yaşayan çiftlere birbirlerine tahammülleri kalmamış... Ha bu demek değildir ki, ben ayrı bir hayat istiyorum. Ancak bu işi kazanabilmek için ne sınavlardan geçtim, ne emekler verdim. Eşim de hep destek oldu sağolsun, şimdi nankörlük edip elimin tersiyle çöpe atamam ki emeklerimi...Bize bu kadere mahkum edenler utansın...
Buarada geçen sene eylülde korunmayı bıraktık. eşim bir kere yanıma geldi ve sadece o gün birlikte olabilmiştik. o ay hamile kaldım ben, kaybettim sonra ama 3 aydır eşimin yanındayım, hamile kalmayı başaramadım. Oyüzden umutsuz olmamak lazım sanırım, olcak olduktan sonra tek ilişki yetiyor. Bu ay da olmazsa zaten bizim ancak böyle bebiş olabilecek...