• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar adet başlıcak sanırım, kahve leke damla damla geliyor:KK43: sağ kasıma ara ara sancı giriyor batma tarzı, bir de depresif moddayım. Ağladım ağlayacağım herseye:KK43: kesin geliyor...
İnşallah gerisi gelmez canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı ayın denemede

Deme oyle canim hayirlisi de dua et
Zaten hep hayırlısı için dua ediyorum canım... Sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum hep
İnşallah gerisi gelmez canım yerleşme kanamasıdır belki kaçıncı ayın denemede
3. Ay oldu cnm, düşükten sonra 8 ay korunduk...yerleşme kanaması olucağını düşünmüyorum ya geçen ayda yanılttı beni adetten önce tam 4 gün leke geldi, sonra adet geldi düşün... O yüzden pek umudum yok canım

Zaten hep hayırlısı için dua ediyorum canım... Sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum hep

3. Ay oldu cnm, düşükten sonra 8 ay korunduk...yerleşme kanaması olucağını düşünmüyorum ya geçen ayda yanılttı beni adetten önce tam 4 gün leke geldi, sonra adet geldi düşün... O yüzden pek umudum yok canım
Anladım canım bu süreç gerçekten çok yorucu ama Allahtan umut kesilmez Hayırlı neyse o olsun hepimiz için

Kizlar kanda gebelik. C8kti ama tsh 4.56 cikti dr
endokrine sevk etti cok mutsuzum vardir bundada. Bi hayir

Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????

charmant charmant sen ne diyosun canım bu duruma ?
benimle senin günlerimiz aynı biliyorsun canım bende de yumurtlama akıntısı oldu ama dünden beri de sarı akıntım oluyor bu bir hamilelik belirtisi ama kiminde beyaz kiminde sarı oluyor döllenme olduktan sonra başlıyor çoğunlukla hayırlısı diyelim :)

Benim şehrim çok uzak değil ama hergün sabah 5 30 da kalk akşam 8 de eve dön 6 vasıta yapıyorum bide işyerinde gün içinde adliyeye gidip geliyorum resmen akşama bitiyorum seni çok iyi anlıyorum canim bu arada canlar kan testi çıktı çarşamba 75 olan bugün 228 maşallah böyle devam eder inş Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin saglikla
allah tamamına erdirsin cnm çok endişeliydin ama bak herşey yolunda gidiyor allahın izni ile.Ne kadar süre daha takip edilecek bu değerin düşüp düşmediği....

Kızlar,
Bu ay biliyosunuz yumurtam çatlamadı mı olmadı mı falan baya stres yapmıştım. Dün progesteron hormon tahlili yaptırdım. Sonuç malesef 4,72. 10 un altında olduğunda bu deger yumurtlama olmadığını, yada çatlamadığını gösteriyor. Çok dr ye gittim ve hiç biri bana 21. Gün progesterona baktırmamı söylemedi. Geçen ay sürekli gögüslwrim ağrımıştı biliyorsunuz. Ben prolaktin mi sebep oluyor diye şüphelenmiştim. Meğerse progesteron düşüklüğününde böyle belirtileri oluyormuş. Adetten önce yada sonra lekelenme, depresif hal v.s belitileri var. Hamile miyim derken yumurtamın olmadığını öğrenmek beni biraz üzsede belkide hamilelik oluşmama sebebini bulmuş olduğum için mutluyum. Adetimden sonra iyi bir dr bulup gidicem inşallah. Bu arada progesteron sadece o ayın degerini gösteriyor. Yani bir sonraki ay artma durumu var. Ama takip etmek gerekiyor. Progesteron hormonu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Düşüklerde sebep progesteron hormonu düşüklüğü ihtimali çok yüksekmiş.

Kızlar,
Bu ay biliyosunuz yumurtam çatlamadı mı olmadı mı falan baya stres yapmıştım. Dün progesteron hormon tahlili yaptırdım. Sonuç malesef 4,72. 10 un altında olduğunda bu deger yumurtlama olmadığını, yada çatlamadığını gösteriyor. Çok dr ye gittim ve hiç biri bana 21. Gün progesterona baktırmamı söylemedi. Geçen ay sürekli gögüslwrim ağrımıştı biliyorsunuz. Ben prolaktin mi sebep oluyor diye şüphelenmiştim. Meğerse progesteron düşüklüğününde böyle belirtileri oluyormuş. Adetten önce yada sonra lekelenme, depresif hal v.s belitileri var. Hamile miyim derken yumurtamın olmadığını öğrenmek beni biraz üzsede belkide hamilelik oluşmama sebebini bulmuş olduğum için mutluyum. Adetimden sonra iyi bir dr bulup gidicem inşallah. Bu arada progesteron sadece o ayın degerini gösteriyor. Yani bir sonraki ay artma durumu var. Ama takip etmek gerekiyor. Progesteron hormonu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Düşüklerde sebep progesteron hormonu düşüklüğü ihtimali çok yüksekmiş.
Ayrıca aklımda bazı sorular var. Yumurta çatlamadan lh nasıl yükseliyor yani ovulasyon testi pozitif veriyor, ya da test yanlış diyelim yumurtlama akıntısı ve kasık agrısı eger yumurtlama olmadıysa nasıl oluyor? Bu soruların cvbını çok merak ediyorum.

Kizlar benim atesim dusmedi ve akintim devam ediyor adete 2 kala, acep hala ihtimal var midir yaa ?

Ayrıca aklımda bazı sorular var. Yumurta çatlamadan lh nasıl yükseliyor yani ovulasyon testi pozitif veriyor, ya da test yanlış diyelim yumurtlama akıntısı ve kasık agrısı eger yumurtlama olmadıysa nasıl oluyor? Bu soruların cvbını çok merak ediyorum.
Canim doktor sana tam aktaramamistir belki, Progesteron testi catlayan yumurtanin dolleyip dolleyememe kapasitesini gosteriyor aslinda benim doktor oyle aciklamisti. Yine catlamistir ama kaliteli degildir :(

Kızlar,
Geçmiş olsun canım. Ama moralini yüksek tut çünkü çok önemli ve çözülemeyecek bir problem değil anladığım kadarıyla. Ayrıca bence iyice araştır hala hamilelik riskin var mı ilaç kullanman gerekecekse vs. ben de bu ay yine bir problem yaşarsam -ki inşallah yaşamam- bütün herşeyime baktırmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Back