- 3 Ağustos 2014
- 125
- 65
- 98
Canım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...
Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştum yine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)