• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım ben yıllardır eşimden 3 saat uzaklıktaki bir ilde öğretim üyesi olarak çalışıyorum. Doktoramda eşimin bulunduğu şehirde olduğu için gidip gelmek problem olmuyordu. Ne zamanki doktoramı bitirdim. Uğraşılarım azaldı, o zaman dank etti bana...Ancak üniversite personeline ne yazık ki tayin hakkı yok, eşimin benim olduğu şehirde yapabilecek iş sahası yok. Ama yine de halimize şükrediyoruz, böyle olan o kadar çok kişi var ki etrafımda, haftanın belli günleri git gel yapıyoruz. Oyüzden sen canını sıkma, bugün olmazsa yarın elbet tayin olur...Bir de ben ve benim gibileri düşün...O yüzden bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki, birsüre ücretsiz izin alıp eşimle doya doya vakit geçirmek istiyorum...

Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştum :( yine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)

Benim şehrim çok uzak değil ama hergün sabah 5 30 da kalk akşam 8 de eve dön 6 vasıta yapıyorum bide işyerinde gün içinde adliyeye gidip geliyorum resmen akşama bitiyorum seni çok iyi anlıyorum canim bu arada canlar kan testi çıktı çarşamba 75 olan bugün 228 maşallah böyle devam eder inş Rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin saglikla
Biz haftanın 3-4 günü ayrıyız, yazın ve ara tatillerde hep biraradayız. öyle geçiyor zaman...
Ay çok güzel artmış değerin buarada hadi maşallah yollarda dikkat et kendine, yorma çok fazla...allah bizim yardımcımız olsun...

Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştum :KK43: yine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)
Sağol canım allah razı olsun, kariyer de yaparım çocuk ta dediğiniz zaman plan program çerçevesinde yaşamanız gerekiyor...Bende doktora süresince sürekli laboratuvarda deneylerle ve kimyasallarla uğraştığım için, istesem de çocuk zarar görür diye cesaret edemedim. Kısmet allah bundan sonra nasip ede ve hepimiz için güzel günler olur inş...dular hepimize hakikaten...

Akademik hayat insanı kendine kaptırdı mı bir daha bırakmıyor. Bizim hoca Yanımda olacaksan 3 yıl çocuk yok Demişti sınır olmuştum :KK43: yine de çalışması çok zevkli eğer işini seviyorsan :) inşallah eşinle aynı Şehirde çalışabileceğiniz imkanınız olur daha önemlisi bebişine zevkle bakacağın güzel günler seni bekler inşallah. dularım hepimiz için :)
Kizlar ben de Meb deyim ama Yuksek lisans a basliyorum bu donem. Evim sizler kadar uzakta degil ve insallah bi araba alacagim. 45 dk falan suruyor. Cocukla olur mu bu is sizce ?

Kizlar ben de Meb deyim ama Yuksek lisans a basliyorum bu donem. Evim sizler kadar uzakta degil ve insallah bi araba alacagim. 45 dk falan suruyor. Cocukla olur mu bu is sizce ?
Ttlım araa alırsan neden olmasın? Bebişi bırakacağın kimseler de varsa,ne ala yapabilirsin. Alanın sayısal mı sözle mi peki? Sözel kısımda okuyarak ve sadece kütüphane, max anket yaparak pekala texini rahatlıkla bitirirsin
Bende eşimi benim şehire iyice bağladım, yüksek lisansa başlattım. 1 senesi bitiyor bile, böylece daha fazla görüşebilioryz:)

Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????

Kızlar bana yardımcı olun lütfen yumurtlama akıntısı bi kaç gün önce oldu dün ve bugün hiç Akıntım yoktu şimdide beyaz kıvamlı bi akıntı geliyo ben şimdi mi yumurtluyorum yoksa ikinci kez yumurtluyorum hiç bişey anlamadım ??????
Tatlım hamilelik oluşursa da akıntı artıyır. Bu da olabilir, normal dizyolojik akıntı da olabilir. Bende oluyor mesela...yum da olabilşr. Sen her ihtimale karşı çalışmayı aksatma bence;)

Eğitim Alanında tezli, psikoloji Alanında tezsiz yüksek yaptım. Devlette ve tezli yapacaksan zorlanabilirsin. Bizim derse girme zorunluluğu vardı birde hocaların peşinden çok koştum her yerde öyle değildir tabi ama özel üniversitelerde yüksek yapmak devlete göre her yönden daha rahat :) istersen bi konus üniversiteyle dersleri Günlerini hocaları sor ona göre çocukla beraber gidip gitmeyeceğine karar verirsin :)

Kızlar adet başlıcak sanırım, kahve leke damla damla geliyor:( sağ kasıma ara ara sancı giriyor batma tarzı, bir de depresif moddayım. Ağladım ağlayacağım herseye:( kesin geliyor...

Yumurtlama ovu hesabina gore yarin yumurtlama gunum . 29/30/31 ilişki olsun diye dusunuyorum sizce ...

off benimde moral sıfır kızlar bat yaklaşıyo ve benim bel ve kasık ağrılarım başladı :(((

Back