Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar deli bir migren krizindeyim, sabahtan beri gozlerim kapali karanlikta yatiyorum. Kusura bakmayin yazamadim size. Hepinize cok tesekkur ederim. Bi 3 ay daha gecsin asilama ya yonelecegim artik. Tayinim de cikmadi bugun haberler ust uste geldi..

Kızlar bır sey sorucam bu kasık agrısı yumurta catlamadan once mı olur yoksa catladıktan sonra mı catlarken mı o catladı catlıycek derken ben catliyciim

B bambay canım senin bat bugündü sanırım nasıl yaptın mı test
Tatlım bat bugün ama daha gelen giden yok. Dün test yapmıştım evde negatifti. Ama moral bozmak yok 31 ine kadar beklicem. Olmazsam o güne kadar o gün çalışmıyorum hemen doktora gidicem. Arkadaşım 5 haftalıkken öğrenmişti kan testi ile. Idrarda negatifti hep.

ayy kızlar ya benim bat 5 eylül 4 eylül benim doğum günüm 5 eylülde anneciğimin doğum günü
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah en güzel doğum günü hediyen olsun bu mübarek cuma hürmetine Rabbim bütün istiy
bilmiyorum ki hamileyken böyle sarıya dönmüştü ona yoruyorum
Benimkide sarı :)

bikaç gün daha bekleyelim :)

Ben yarın şu lekelenmeden dolayı doktora gidicem canım. Geçen ay dışında adetimden 1 hafta önce hiç böyle birşey yaşamadım. Kist mi var acaba diye aklıma takıldı. Bat'a 5 gün kaldı. Gebelik yoksa bile inşallah bu lekelenme onu etkilemez.

tamam canım iyi haberlerle dön inşallah kızlar hamileymişim diye yazarsın :)

Kizlar deli bir migren krizindeyim, sabahtan beri gozlerim kapali karanlikta yatiyorum. Kusura bakmayin yazamadim size. Hepinize cok tesekkur ederim. Bi 3 ay daha gecsin asilama ya yonelecegim artik. Tayinim de cikmadi bugun haberler ust uste geldi..

Kuzum dayanamam, kendi tayininmiydi? daha rahat edeceğin bir yere mi istemiştin? hayırlısı olsun...bende bu ay olmazsa 2-3 ay daha bekleyip aşılamaya yönelmeyi düşünüyorum. İnş karetta karettalar çok bekletmez

Kahve leke olduğu için bugün ne namaz kılabildim, ne de yasin okuyabildim hakkımızda hayırlısı olsun, hamileler bizlerden dualarını eksik etmesin inş.

Kızlar kimse umudunu kaybetmesin sakin. Bugün yoksa yarın yarın yoksa sonraki gün.... Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama hemen silkelenmeliyiz. Yaşamak umut etmedir. Burada olan ve daha sonra katılacak herkesin güzel haberlerini zamanı gelince alacağız.

cok umutsuz degılım ama sankı o haberı hıc alamayacakmısım gıbı hıssedıyorum

zi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…