• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
bilmiyorum canım migrosta falan satılıyomuş aslında
hmm bi bakalım ozaman gerçi birinci tuttu da sanki ikinciye sıra geldi :) ama olsun napalım umut işte . zaten zaman gectıkce ızın ıcın kötü zaman denk gelıyor.ocağa kadar falan olmazsa tüp bebek dusunuyorum bakalım.

hmm bi bakalım ozaman gerçi birinci tuttu da sanki ikinciye sıra geldi :) ama olsun napalım umut işte . zaten zaman gectıkce ızın ıcın kötü zaman denk gelıyor.ocağa kadar falan olmazsa tüp bebek dusunuyorum bakalım.
kaç ay olduki canım başlayalı çalışmalara

kaç ay olduki canım başlayalı çalışmalara
aralıkta basladık ama eşim ayın bır ya da ıkı haftası sehır dısında oldugu ıcın yumurtlamaların kactıgı donem oldu sonra hazıranda esımde varıkosel cıkınca amelıyat oldu ve bır ay calısamadık sonra benım hıc sasmayan adetım 3 ay sastı adet olamadım ıkı kere ılacla oldum derken 8 ay geldı ve gecti.

Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Canım benim ya... ümitsizliğe kapılma nolur. İnşallah bi dahaki aya inşallah. Eşin için keçiboynuzu denedin mi? Yada arı sütü+polen+bal topiklerde var baya işe yarıyormuş. Bol kavrulmamış ciğ kuruyemiş mesela. Beslenme çok etkili oluyor. Allah'ın takdiri bu unutma.

aralıkta basladık ama eşim ayın bır ya da ıkı haftası sehır dısında oldugu ıcın yumurtlamaların kactıgı donem oldu sonra hazıranda esımde varıkosel cıkınca amelıyat oldu ve bır ay calısamadık sonra benım hıc sasmayan adetım 3 ay sastı adet olamadım ıkı kere ılacla oldum derken 8 ay geldı ve gecti.
benimde 3 sene oldu canım Allahıma çok şükür bi tane 5.5 yaşında oğlum var ama 2. için uğraşıyoruz bende bu ay olmassa aşılama falan istemiyorum direk tüp bebek yaptırmak istiyorum canım inşAllah senin gerek kalmaz bu ay hamile haberini alırız canım

benimde 3 sene oldu canım Allahıma çok şükür bi tane 5.5 yaşında oğlum var ama 2. için uğraşıyoruz bende bu ay olmassa aşılama falan istemiyorum direk tüp bebek yaptırmak istiyorum canım inşAllah senin gerek kalmaz bu ay hamile haberini alırız canım
benım doktorum da once asılama dedı. onu denıycem bırkac ay sonra aklımda kalmasın ama pek umutlu degılım asılamadan cunku genelde asılama tutmuyormus.bu arada benım yasım 37 oldugu ıcın tup bebek fıkrı daha sıcak gelıyor .cunku ılk cocuk ıcın ugrasıyorum en azından ıkız olma ıhtımalı daha yuksek oluyor.tabi her seyın hayırlısı.

benım doktorum da once asılama dedı. onu denıycem bırkac ay sonra aklımda kalmasın ama pek umutlu degılım asılamadan cunku genelde asılama tutmuyormus.bu arada benım yasım 37 oldugu ıcın tup bebek fıkrı daha sıcak gelıyor .cunku ılk cocuk ıcın ugrasıyorum en azından ıkız olma ıhtımalı daha yuksek oluyor.tabi her seyın hayırlısı.
canım bi yerde okumuştum 35 yaş üstü bayanlarda normal yolla ikiz olma olasılığı çok yüksek diyodu

kızlar bende kan örneğini tekrar verdim inşallah akşamüstü iş çıkışı alıcam çok endişeleniyorum iyi değil ama geçen ayki durumdan sonra bu ay olsun diye dualar ediyorum sizlerde bana dua edin olur mu değer yükselsin bebeğim bizimle kalsın:KK17::KK17:

kızlar bende kan örneğini tekrar verdim inşallah akşamüstü iş çıkışı alıcam çok endişeleniyorum iyi değil ama geçen ayki durumdan sonra bu ay olsun diye dualar ediyorum sizlerde bana dua edin olur mu değer yükselsin bebeğim bizimle kalsın:KK17::KK17:
Allah yardımcınız olsun. İnşallah değer beklenen gibi artar canım. Dert etme, dua et.

dualarımız seninle canım hayırlısıyla iyi olacak herşey :)

Back