Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım migrosta falan satılıyomuş aslındanerden bulunır kı orjinali
hmm bi bakalım ozaman gerçi birinci tuttu da sanki ikinciye sıra geldi :) ama olsun napalım umut işte . zaten zaman gectıkce ızın ıcın kötü zaman denk gelıyor.ocağa kadar falan olmazsa tüp bebek dusunuyorum bakalım.bilmiyorum canım migrosta falan satılıyomuş aslında
kaç ay olduki canım başlayalı çalışmalarahmm bi bakalım ozaman gerçi birinci tuttu da sanki ikinciye sıra geldi :) ama olsun napalım umut işte . zaten zaman gectıkce ızın ıcın kötü zaman denk gelıyor.ocağa kadar falan olmazsa tüp bebek dusunuyorum bakalım.
aralıkta basladık ama eşim ayın bır ya da ıkı haftası sehır dısında oldugu ıcın yumurtlamaların kactıgı donem oldu sonra hazıranda esımde varıkosel cıkınca amelıyat oldu ve bır ay calısamadık sonra benım hıc sasmayan adetım 3 ay sastı adet olamadım ıkı kere ılacla oldum derken 8 ay geldı ve gecti.kaç ay olduki canım başlayalı çalışmalara
Canım benim ya... ümitsizliğe kapılma nolur. İnşallah bi dahaki aya inşallah. Eşin için keçiboynuzu denedin mi? Yada arı sütü+polen+bal topiklerde var baya işe yarıyormuş. Bol kavrulmamış ciğ kuruyemiş mesela. Beslenme çok etkili oluyor. Allah'ın takdiri bu unutma.Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
benimde 3 sene oldu canım Allahıma çok şükür bi tane 5.5 yaşında oğlum var ama 2. için uğraşıyoruz bende bu ay olmassa aşılama falan istemiyorum direk tüp bebek yaptırmak istiyorum canım inşAllah senin gerek kalmaz bu ay hamile haberini alırız canımaralıkta basladık ama eşim ayın bır ya da ıkı haftası sehır dısında oldugu ıcın yumurtlamaların kactıgı donem oldu sonra hazıranda esımde varıkosel cıkınca amelıyat oldu ve bır ay calısamadık sonra benım hıc sasmayan adetım 3 ay sastı adet olamadım ıkı kere ılacla oldum derken 8 ay geldı ve gecti.
benım doktorum da once asılama dedı. onu denıycem bırkac ay sonra aklımda kalmasın ama pek umutlu degılım asılamadan cunku genelde asılama tutmuyormus.bu arada benım yasım 37 oldugu ıcın tup bebek fıkrı daha sıcak gelıyor .cunku ılk cocuk ıcın ugrasıyorum en azından ıkız olma ıhtımalı daha yuksek oluyor.tabi her seyın hayırlısı.benimde 3 sene oldu canım Allahıma çok şükür bi tane 5.5 yaşında oğlum var ama 2. için uğraşıyoruz bende bu ay olmassa aşılama falan istemiyorum direk tüp bebek yaptırmak istiyorum canım inşAllah senin gerek kalmaz bu ay hamile haberini alırız canım
canım bi yerde okumuştum 35 yaş üstü bayanlarda normal yolla ikiz olma olasılığı çok yüksek diyodubenım doktorum da once asılama dedı. onu denıycem bırkac ay sonra aklımda kalmasın ama pek umutlu degılım asılamadan cunku genelde asılama tutmuyormus.bu arada benım yasım 37 oldugu ıcın tup bebek fıkrı daha sıcak gelıyor .cunku ılk cocuk ıcın ugrasıyorum en azından ıkız olma ıhtımalı daha yuksek oluyor.tabi her seyın hayırlısı.
çok merak ettim cnm linki varmı?
amanın harbiden allah yardımcısı olsun, darısı bizim 1tane görmeye olsun
Kan testi negatif, ates olcmeyi de birakiyorum artik test yapmayi da.. Biktim artik.. Insallah sizlerden iyi haber gelir kizlar benim moralim bozuk.. Dpo 12 de kanda cikardi artik kestim umidi.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah değer beklenen gibi artar canım. Dert etme, dua et.kızlar bende kan örneğini tekrar verdim inşallah akşamüstü iş çıkışı alıcam çok endişeleniyorum iyi değil ama geçen ayki durumdan sonra bu ay olsun diye dualar ediyorum sizlerde bana dua edin olur mu değer yükselsin bebeğim bizimle kalsın
yumurtlama bitti anlamına mı geliyor bu?Hanımlar benim şeffaf akıntı sarıya döndü bugün
bilmiyorum ki hamileyken böyle sarıya dönmüştü ona yoruyorumyumurtlama bitti anlamına mı geliyor bu?
dualarımız seninle canım hayırlısıyla iyi olacak herşey :)kızlar bende kan örneğini tekrar verdim inşallah akşamüstü iş çıkışı alıcam çok endişeleniyorum iyi değil ama geçen ayki durumdan sonra bu ay olsun diye dualar ediyorum sizlerde bana dua edin olur mu değer yükselsin bebeğim bizimle kalsın