• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl dönemime 4 gün var fakat hamilelik belirtileri mi PMS mi emin olamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi yaptırdım bu yorumunu görür görmez. 1 saat sonra sonuçlarım çıktı, Allah’a şükür hamileyim 🙏🏻 Bekleyen, isteyen herkese nasip olur inşallah
Beni yanlis mi anladin bilmiyorum ama cift cizgin dipdibe cikmisti bozuk gibiydi yoksa hepimiz burda yoldaş oluyoruz hamilelik icin kimsenin moralini bozmaya calişmak kotü kalplilik olur ben de kotu kalpli oldugumu dusunmuyorum tanimadigimiz onlarca kisiye dua ediyoruz. hamileliginiz hayirli olsun saglikla dogsun

SELAMLAR ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM.

Eşimle aylardır deniyoruz fakat olmuyor. İlişkiye gireli 13-14 gün oldu, o süreçte birkaç kez ilişkiye girmiş olduk. Yaklaşık 1- 1 buçuk haftadır ara ara karnımın alt kısmında sancı oluyor. Regl sancısı zannediyorum ama o sancı da regl olduğum gün veya bir önceki gün başlar. Onun dışında 1 haftadır göğsüme dokunulmuyor, çok hassas. Mavi mavi damarlar oluşmuş bir de. Midem bulanmıyor ama gaz var gibi de sanki iştahım yok günde zar zor akşama doğru 1 öğün yiyebiliyorum 4-5 gündür. Bunlar dışında bir de akıntım mevcut (kokusuz). Test yaptım 2 tane biri boş çıktı hatalıydı sanırım diğeri de negatif ama çoook silik bi çizgi daha vardı. Son zamanlarda o kadar agresifim ki, hızlı duygu değişimleri yaşıyorum. Bir de hiçbir aktiviteye katılmak istemiyorum sürekli beni bi bıraksalar da uzansam modundayım. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? test yapmak istemiyorum artık gecikene kadar. Sadece sizlerle paylaşıp psikolojik olarak biraz rahatlamak istedim :)
Merhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?

Merhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?
Inşallah allah kalbindekini versin canim

Beni yanlis mi anladin bilmiyorum ama cift cizgin dipdibe cikmisti bozuk gibiydi yoksa hepimiz burda yoldaş oluyoruz hamilelik icin kimsenin moralini bozmaya calişmak kotü kalplilik olur ben de kotu kalpli oldugumu dusunmuyorum tanimadigimiz onlarca kisiye dua ediyoruz. hamileliginiz hayirli olsun saglikla dogsun
Canım asla yanlıs anlamadım sadece endiselendim. Sonra apar topar kan testi yaptırdım işte sayende netleştirmiş oldum. Çok teşekkür ederim canım benim :KK200:

Ben de bu tip belirtilerden şüphelenip kan testi yaptırdım dün ve hamile olduğumu öğrendik. En büyük belirtim halsizliğim sürekli uykulu halimdi son 4-5 günde özellikle. 3 hafta 4 günlük bi mercimek varmış içimde 🙈😍 İnşallah isteyen herkese nasip olur. Sen de bi kan testi yaptır için rahatlasın

Ben de bu tip belirtilerden şüphelenip kan testi yaptırdım dün ve hamile olduğumu öğrendik. En büyük belirtim halsizliğim sürekli uykulu halimdi son 4-5 günde özellikle. 3 hafta 4 günlük bi mercimek varmış içimde 🙈😍 İnşallah isteyen herkese nasip olur. Sen de bi kan testi yaptır için rahatlasın
Beta hcg kaç çıktı acaba. Yarın adet günüm salı günü yaptırmayı düşünüyordum açıkçası ☺️

Back