Merhaba
Yaklasık 1 aydır öksürüyorum hiçbir şekilde sebebi bulunamadı..
Dönem dönem tıkanıyorum,10 15 dakikalık krizler oluyor
En son reflüden şüphelenmeye başladım,nette arastırdıgımda rastladım özellikle bir kaç gündür ilaç sprey kullanmama ragmen cok arttı,şimdi düşünüyorumda antibiyotik için gece yemek yedikten sonra hemen yatıyordum..
Gittigim 4 doktordan biri bile bana bahsetmedi,bir aydır psikolojim bozuldu resmen...!
Pazartesi günü bu konu için gidecegim tekrar..Bakalım ben söyleyince ne diyecekler,bana şimdilik tavsiye verebilirmisiz?
Canım ben de gastrit reflü ve mide fıtığı var.Bulantı ağrı ekşimee oluyor..Artık psikolojim de bozuldu bir çaresi varsa denerimInanılmaz ama gerçekten de reflü-gastrit-ülser-midede yara-midede mikrop-mide fıtığı-mide kanseri hepsini çözümü var allahın izni le... Bu hastalığı çekenler bilir. Tıpta çözümü yok, ömür boyu ilaç tedavisi, ilaç aldığın gün iyisin, ilacı 1 gün alma tekrar yanmalar sarı su gelmeler mide ekşimeleri baş gösteriyor. yani ilaç tedavisi günü kurtarıyor. hala bu konu başlığını takip eden varsa yardımcı olmaya çalışırım. tüm mide hastalıklarının reçetesi aynı. midede yanmadan kansere kadar olan mide rahatsızlıkları için bir karışım var. işin aslı bu hastalıkların kökeni zaten aynı. dercesi arttıkça adı değişiyor. bende de bu rahatsızlık vardı, ama iyileşti, çok şaşırdım inanamadım. Allaha şükrettim. çözüm şifalı bitkilerde, isteyen varsa karışımı yazarım...
Canım ben de gastrit reflü ve mide fıtığı var.Bulantı ağrı ekşimee oluyor..Artık psikolojim de bozuldu bir çaresi varsa denerimInanılmaz ama gerçekten de reflü-gastrit-ülser-midede yara-midede mikrop-mide fıtığı-mide kanseri hepsini çözümü var allahın izni le... Bu hastalığı çekenler bilir. Tıpta çözümü yok, ömür boyu ilaç tedavisi, ilaç aldığın gün iyisin, ilacı 1 gün alma tekrar yanmalar sarı su gelmeler mide ekşimeleri baş gösteriyor. yani ilaç tedavisi günü kurtarıyor. hala bu konu başlığını takip eden varsa yardımcı olmaya çalışırım. tüm mide hastalıklarının reçetesi aynı. midede yanmadan kansere kadar olan mide rahatsızlıkları için bir karışım var. işin aslı bu hastalıkların kökeni zaten aynı. dercesi arttıkça adı değişiyor. bende de bu rahatsızlık vardı, ama iyileşti, çok şaşırdım inanamadım. Allaha şükrettim. çözüm şifalı bitkilerde, isteyen varsa karışımı yazarım...
teşekkür ederiz canım :) ben de aktardan bi kavanoz içerisinde bahsettiğin karışımdan olan bir bal almıştım..biraz devam ettim sanki daha iyi olmuştum ama sonra düzenlği kullanamadım. ama ben içine normal çelik çay kaşığı ile karıştırıp günde 2 öğün alıyordum. Demek az oluyormuş. Devam edicem buna o zaman..100 gr zerdeçal
50 gr ısırgan tohumu
50 gr damla sakızı
50 gr polen
2 adet kudret narı
1300 gr bal
bunlar karıştırılıp günde 5 öğün 1 tatlı kaşığı yenecek. bittikten sonra bi tane daha yaptırın en az 2 kavanoz yeyin. günde 1 kere kavanoz karıştırılacak yoksa otlar yukarı bal aşağı iner homojenlik bozulur. demir kaşık kesinlikle kullanılmayacak, tahta veya plastik kaşık ile yenecek ve karıştırılacak.
not: damla sakızı, limon tuzu gibi bi şey. un haline getirilecek ve bu şekilde karıştırılacak, diğer otlarla birlikte çektirin, hepsi un haline gelsin. en son olarak da kudret narlarını karışıma ekleyin. kudret narı zeytin yağı eklenmiş kavanozlarda muhafaza ediliyor .....
bu hastalığı çeken bilir, ben çektim ve daha sonra allahın izniyle kurtuldum
tek isteğim dualarınız, bunların hepsini Allah rızası için yazdım
teşekkür ederiz canım :) ben de aktardan bi kavanoz içerisinde bahsettiğin karışımdan olan bir bal almıştım..biraz devam ettim sanki daha iyi olmuştum ama sonra düzenlği kullanamadım. ama ben içine normal çelik çay kaşığı ile karıştırıp günde 2 öğün alıyordum. Demek az oluyormuş. Devam edicem buna o zaman..
teşekkür ederiz canım :) ben de aktardan bi kavanoz içerisinde bahsettiğin karışımdan olan bir bal almıştım..biraz devam ettim sanki daha iyi olmuştum ama sonra düzenlği kullanamadım. ama ben içine normal çelik çay kaşığı ile karıştırıp günde 2 öğün alıyordum. Demek az oluyormuş. Devam edicem buna o zaman..
karanfil şahsım adına çok teşekür ediyorum allah razı olsun en kısa zamanda alıcam hangi aktardan aldın bende ankaradayım