Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Reflü ve tedavi yöntemleri

Merhaba ne zaman ameliyat oldunuz

Geçmiş olsun cnm bende aynı senin gibiyim şu an nasılsın

Şu an nasılsınız nasıl oldunuz ameliyattan memnunmusunuz

Hala çok iyi olduğum söylenemez. Sırt ağrım geçti ancak hala şişkinliğim, aşırı gaz problemim devam ediyor. Yediklerime sürekli dikkat etmek zorunda kalacağım galiba

Hala çok iyi olduğum söylenemez. Sırt ağrım geçti ancak hala şişkinliğim, aşırı gaz problemim devam ediyor. Yediklerime sürekli dikkat etmek zorunda kalacağım galiba
Çok geçmiş olsun canım demekki ameliyatta bi kurtuluş değil o zaman inşallah belki zamanla düzelir canım benim bi sayfamız var facede istersen katıl senin gibi ameliyat olanlar da var sormak istediklerini sorarsın bende o sayfadayım benim ismim zeynep kaan olarak geçiyo

Mide fıtığı mide hastalıkları reflü gastirit sayfası katılırsan yardımcı olurlar kafan dağılır bu arada özeldemi oldun ameliyat

Napıyorsunuz arkadaşlar reflü tedavisi için bendede var ne yesem ağzıma geliyor.Yediklerim hep ağzımda napmak lazım dikkatde etsem oluyo size ne önerdi doktor ney bunun tedavisi ömür boyu ilaç kulllanan varmı
Atlattınızmı hastalığı ızı bende aynı durumdayım

Merhaba bende de reflü var şu an nasılsınız geçtimi reflü

Merhaba aynı durum bende de var şu an nasılsınız

Ya o ilaç bende de var ama kullanamıyorum mide bulantısı yapiyo kaç kere kusmak zorunda kaldım

3 ay önce endeskopiye girdim reflu dedi ve yemek borusu tahriş etmiş yanma hissi. Boğazıma kadar yanıyordu. 2 ay ilaç tedavisi gördüm geçti sanki ama 10 gündür bu sefer gaz sıkıntısı ve boğazımda yumru hissi bana nefes aldırmıyor ne yersem boğazım da takılıyor. Çok yoruldum ağlıyorum artık bu boğazımdaki yumru hissi ne zaman bitecek((

Merhaba ben hamileyim ve hamilelikten önce de bogazım acıyordu ama hamilelikle arttı kbb gittim bogaz reflüsü dedi bogazım hep faranjit gibi sizinki de mi öyleydi bir de nexium hamileyken kullanan var mı, doktorum kullanabileceğimi söyledi ama henüz baslamadım ve gaviscon kbb doktoru vermişti hem içtikce öğüresin geliyor hem de bogazımda jilet gibi kesik acıması hissini gecirmiyor, siz ne durumdasınız gecti mi bogaz acısı

gecmeyen oksuurkle reflu oldugumu ogrendım refluden dolayı yuksek yastıkla yata yata boynumda fıtık olustu oda yetmedı reflum azdı amelıyat oldum sukur ıyıyım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…