A
alevss
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi alevss
yatağımın baş tarafının altına yastık koymuştum bayağı bir süre öyle yattım bel fıtığım olduğu için devam edemedim. yedikten hemen sonra eğilmeyeceksin,yatmayacaksın,çok yemeyeceksin,çok çok su içmeyeceksin,çikolata,çay,kahve içmeyeceksin. protein içeren gıdalar reflüyü azaltmalı. geçmiş olsun,en kötü hastalığı bu olsun :)
hiç bu sitede reflü hastası olmamasına sevindim....
herkez sağlıklı mutlu olsun...
sevgiler..
var canım malesef ben varım.hemde 8 yıl olmuş ama ben geçen yıl öğrendim
ah canım ahhhhhh malesef var, hemde en koyusundan, hafif sinirlensem dünyam kararıyor gün boyunca mahvoluyorum, bilgiler için çok teşekkür ederim
bendede var doktorum sinirden uzak dur diyo ama insanın elimdemiki
lise çağındayken sigara içiyordum sonra geceleri bir yanma bir alev göğsümde sanki ölüm...sigarayı bıraktım bana mısın demedi. sonra reflü olduğumu endoskopiye gidince anladım.... geceleri ağzım akıyor ekşi ekşi kokuyor yastığımilaç tedavim bitti... onun damarına basmayacak şeyler yemedikten sonra sorun olmuyor genelde...benneyaptımkibenneyaptımki ve birazcık üzülsem hemen başlar gıcık şey
jeyyarevet haklısınız bi kavga ediyorum arkasına kusuyorum
ben çok ağır bir ülserden sonra gastritle yaşamasını öğrenen bir insanım..tam 11 yıl oldu..şimdi de hamileyim ve mafoluyorum..kaç geceler uyuyamadım..şimdi gavıscon kullanıyorum biraz daha iyi..
kronik faranjitte var ben de..midemden asitler ağzıma gelince bu sfer kulaklarımın içi de yanıyor ve acayip kaşınıyor..başkasına söylesem inanmıyor ama bubi gerçek..
Bende 7 senedir reflüyüm.Ara sıra çok rahatsızlanınca doktora gidip ilaç kullanıyorum.Yediklerime çok dikkat ediyorum.Yemek konusunda sorunum kalmadı çünkü mideye zararlı hiçbir şey yemiyorum.Artık alıştım bu şekilde beslenmeye.Fakat stres ve sinirde düşmanı bununla baş edemiyorum ve rahatsız oluyorum çok zaman zaman.