bende de reflü var, baharatlı, acılı, kızartma tarzı şeyler yememem lazım, asitten uzak durmam lazım ama hiç dikkat etmiyorum, yapım gereği kolay kolay kafam da rahat olmaz stres her zaman had safhada, mide bulantıları, yanmaları olduğu zaman rennie içiyorum, 49 kiloyum, eğer diyet yaparsam reflüden dolayı iyice zayıflarım, başlarda dikkat ediyodum ama artık pek de umrumda deil, eskiden bi kızartma yesem hemen başlıyodu bulantılar, yanmalar ama artık pek dikkat etmememe rağmen o kadar sıkıntı olmuyo, bunun bi çözümü yoksa ömür boyu diyetle yaşayamam, ha nolur belki o kadar kafama göre yiyemem ama bi bardak koladan, ne bilim lahmacundan, cipsten de vazgeçmicem zaten ne kadar dikkat edersen et bi stres anında yine aynı şeyler oluyo, biliyorum yanlış yapıyorum ama yiyecek konusunda o kadar dikkatli davranmıyorum, dediğim gibi şikayetlerim de buna rağmen eskisi gibi deil, çünkü artık "aman bende reflü var, şunu yersem kesin dokunur" diye strese sokmuyorum kendimi...gerçekten bunun kalıcı bi tedavisi yok mu, rennie şikayet anında etkili oluyo ama kalıcı çözüm istiyorum 19 yaşındayım, ömür boyu diyet yapmak istemiyorum...