Reddedilmek

Sadece ben mi sorun yapıyorum diye kızıyordum kendime sanki kadınların bunu isteme hakkı yokmuş gibi suçluluk duyuyorum eşime surat asınca onu da üzünce dün sabrettim en son maç çok mu eğlenceli diye laf soktum bunu yapmamalı mıydım yoksa haklı mıyım sonuna kadar tepki mi göstermeliyim konuyu o yüzden açtım aslında

Pes edersen daha kötüye gider
Denediğim şeyler; seksi giyinmek, cilve yapmak, surat asmak, büyük kavga çıkarmak (büyük kavgada 15 gün birlikte olmamıştık kavgadan sonra 4 ay haftada iki kereye çıktı) dün devre arası kendimi tutamadım laf soktum çok mu eğlenceli diye çok kızdı laf sokmadan duramıyorsun diye kapıyı çarptı gitti sigaradan sonra geldi sevişelim sen de rahat et ben de dedi kızgınlığın geçti mi dedim evet dedi birlikte olduk

kapıyı çarptı gitti sigaradan sonra geldi sevişelim sen de rahat et ben de dedi kızgınlığın geçti mi dedim evet dedi birlikte olduk
Gerçekten bu kadar mı bozdunuz seksle kafayı? Adam size sadaka verir gibi sende rahat et bende diyerek sevişiyor ve siz bu muameleyi kendinize layık görüyorsunuz.
Sizi arzuladığı için değil görev gibi yapmış ve sizde kabul etmişsiniz.

Son düzenleme:
İyi halt etmişsin,zorla koynuna alıp onuda kendinide kurtarmışsin he? Allah'ım sana geliyorum neler yaratiyorsun sen

Çocuk varken nasıl ilişkiye girecekmiş ? Yani maçı seçmesi evet tuhaf ama erkeklerin maça karşı ilgisini bilmeyen yoktur. Önemli bir maçsa hele. Ama bunu oturup konuşmanız lazım 14 gündür diyorsunuz birde.

Yani şöyle ilk evlendiğimizde haftada 3 birlikte oluyorduk ben hergün olsun istiyordum ama o zamanlar söyleyemiyordum. 4 ay sonra hamile kaldım hamileyken 6. Aydan sonra hiç birlikte olmadık o istemedi ben de üstelemedim öpüşmedi bile benimle ama sorun yapmadım lohusalık bittikten sonra patladım kafayı bozdum bu konuyla ilgili

Kafayı bozdum sanırım onu sormak için açtım konuyu ben mi abartıyorum diye siz olsaydınız maç önemli izlesin paşam mı derdiniz yoksa arıza mı çıkarırdınız

+1

Kusura bakmayında cevaplayan kişilere cevabım bu çoğunluk ev hanımı sanırım pardon da her gün veya iki günde bir sevişmeye insanın ne gücü ne isteği ne zamanı olur eve gel yorgun argın yemek yap ye iç duş al biraz tv izle saat 11 12 oluyor çalışan insanda libido mu kalır güç mü kalır Allah aşkına

Eşim de öyle söylüyor. Eve 7 gibi geliyor. Ben yemek hazırlarken bulaşık yıkarken çocuğa bakıyor. Saat 11 oluyor sonra da çocuğu uyutmaya çalışıyoruz bazen çok zor uyuyor bi o bi ben sallıyorum

Size göre 2ginde 1 sadece çalışmayan ev hanımları mi yapar Eylül ayina kadar sabah 7 akşam 7 çalıştım ilişkimizde yansıma di yeni evli de değil 11 yıllık evliyim

Size göre 2ginde 1 sadece çalışmayan ev hanımları mi yapar Eylül ayina kadar sabah 7 akşam 7 çalıştım ilişkimizde yansıma di yeni evli de değil 11 yıllık evliyim
Maşallah o zaman enerjinize hanımefendi, ben şahsım adına herşeye yetişemiyorum maalesef

Eşim de öyle söylüyor. Eve 7 gibi geliyor. Ben yemek hazırlarken bulaşık yıkarken çocuğa bakıyor. Saat 11 oluyor sonra da çocuğu uyutmaya çalışıyoruz bazen çok zor uyuyor bi o bi ben sallıyorum
Bence eşinize hak verin biraz, ama aşırı aşırıysa yani hiç istemeyecek derecedeyse bir sorun var demektir. İzin günlerinde falan nasıl mesela ya da yorgun olmadığı günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…