- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Muz, bal, krokan, badem, fındık, fıstık yesin gücü yerine gelir. Ay bilmiyorum ya. Istekli erkege seks yorgunluğu koyar mi? Mışıl mışıl uyur sabaha kadar, al sana dinlenme işte.O zaman da gücüm bu kadar yetiyor zayıfım diyor. Çok ilişkiye girerse halsiz hissediyormuş. Erkeklerde bu durum neden yaşanır acaba
Benimki çok umursar seni mutlu edmiyorum gücüm bu kadar yetiyor deyip üzülür ben de onu üzdüğüm için üzülürümKonusmadan çözemezsiniz. Çözülmezse gençliğinizi bu miskinle mi harcayacaksınız? Hem isteklerinizi yeterince karsilayan, hem de cocugunuzun babasi olacak bir adamla olmak varken bu adami mi baba yapacaksınız?
Haklısınız aslında ama eşim tam bi davar asla beni anlayacağını sanmıyorum.Konusmadan çözemezsiniz. Çözülmezse gençliğinizi bu miskinle mi harcayacaksınız? Hem isteklerinizi yeterince karsilayan, hem de cocugunuzun babasi olacak bir adamla olmak varken bu adami mi baba yapacaksınız?
Denemek lazım istekli olanlar ne yiyiyor eşleri bi söyleyin bakalımMuz, bal, krokan, badem, fındık, fıstık yesin gücü yerine gelir. Ay bilmiyorum ya. Istekli erkege seks yorgunluğu koyar mi? Mışıl mışıl uyur sabaha kadar, al sana dinlenme işte.
Bence bu umursamak degil. Size boyle düşündürüp üzüp daha az talepkar olmanizi saglamak. Nitekim amacina da ulasmis.Benimki çok umursar seni mutlu edmiyorum gücüm bu kadar yetiyor deyip üzülür ben de onu üzdüğüm için üzülürüm
Ben eşim için bu tabiri kullananam sırf cinsellik için demekki sizinki başka konularda da böyle yanılıyor muyumHaklısınız aslında ama eşim tam bi davar asla beni anlayacağını sanmıyorum.
Cok ozur dilerim davara guldum. Bunu ben de kullanırdım bazi insanlara.Haklısınız aslında ama eşim tam bi davar asla beni anlayacağını sanmıyorum.
Hiç öyle düşünmedim değişik bi bakış açısı öyle değildir umarımBence bu umursamak degil. Size boyle düşündürüp üzüp daha az talepkar olmanizi saglamak. Nitekim amacina da ulasmis.
Su an ekstra bir sey yedirmiyorum ama yazdıklarım etkili diye biliyorum.Denemek lazım istekli olanlar ne yiyiyor eşleri bi söyleyin bakalım
Şimdi bi konu açtım isterseniz sayfama gidip okuyabilirsinizBen eşim için bu tabiri kullananam sırf cinsellik için demekki sizinki başka konularda da böyle yanılıyor muyum
Çok düşündüm ama çok aşığım yapamıyorumCok ozur dilerim davara guldum. Bunu ben de kullanırdım bazi insanlara.
Bosanmayi dusunmez misiniz?
Davar dediginiz adamin neyine aşıksınız?Çok düşündüm ama çok aşığım yapamıyorum
Bilmem ki şuan yanımda yatıp nefes almasına bile olabilir. Ben onu her haliyle çok seviyorum ama bi zaman sonra bi dolmuşluk oluyor insanın içinde ona davar bile diyebiliyor işte o anın üzgünlüğüyleDavar dediginiz adamin neyine aşıksınız?
Cok ilginçsiniz. Davar dediginiz adamin nefes alışına bile aşık oldugunuzu söylüyorsunuz.Bilmem ki şuan yanımda yatıp nefes almasına bile olabilir. Ben onu her haliyle çok seviyorum ama bi zaman sonra bi dolmuşluk oluyor insanın içinde ona davar bile diyebiliyor işte o anın üzgünlüğüyle
Aşık olsanız bu yaptıkları bu kadar koymazdı bence yalnış da düşünüyor olabilirimÇok düşündüm ama çok aşığım yapamıyorum
Siz ne demek istediğimi anlamadınız çevremden birkaç örnek verdim bakımsız olup aşırı aktif cinsel hayatları olan insanlar var dedim. Ama ne yaparsa yapsın adama etki etmeyenlerde var. Bahsettiğim ilgi cinsellik konusunda başka konuda değil.İkisinin birbiriyle alakası yok demekki ama ben de var seks az olursa ilgilenmek isteniyorum onunla
Bence aşık olduğum için bu kadar koyuyor sevemesem hiç umursamam diye düşünüyorum.Aşık olsanız bu yaptıkları bu kadar koymazdı bence yalnış da düşünüyor olabilirim
Davar yalnış bi kelimeydi kabul ediyorum. Ama insan oğlu işte bazen kendine hakim olamıyor.Cok ilginçsiniz. Davar dediginiz adamin nefes alışına bile aşık oldugunuzu söylüyorsunuz.
Insan kendine deger veriyorsa kendini seviyorsa umursar.Bence aşık olduğum için bu kadar koyuyor sevemesem hiç umursamam diye düşünüyorum.
Böyle konularda hep söylüyorum yeme içme ile düzelmez adamda istek yokise libidosu düşük ise neyapsan boş fantezi kursanda gecelik giysende boşDenemek lazım istekli olanlar ne yiyiyor eşleri bi söyleyin bakalım