- 17 Ocak 2020
- 27.438
- 39.626
Evet, Bu akşam 9 buçukta öyleydi fiyat ben migrostaydim .A101de 5, migrosta 6 tl kız su an. Nerede 16 oldu?
Ay hakikatenBiseksueller her iki cinsi de esit derecede arzuluyorlar. Miskin bu adam. Arzusuz, tembel, yorgun...
Cinsellik evliligin buyuk bir kısmıdır. Cocuk olunca daha da tahammülsüzleşirsiniz. İstekleriniz daha da az karsilandikca iyice mutsuz olursunuz ve evlilik bitme noktasina gelir. Bu defa da Cocuk icin katlanıyorum dersiniz. Alin size mutsuz bir aile ornegi. Bu ailede büyüyen çocuklarin da cok mutlu olmasi beklenmiyor tabi.Sadece cinsellik için evlenmedim bununla çocuğun ne alakası var ki. Tek başımayım o yüzden de çocuk istiyorum
O kadar haklısınız ki insanlar artık geçim derdinden kendini esini evini unutur oldu hersey o kadar hızlı gelişiyor ki bu hıza ne cep ne de bünye beyin yetisiyor. O stres dolmuslukla eslerde ailelerde çatışıyor evlilik hayatı aile hayatî bozulacak git gide benim en büyük korkum insanların buhrana kapılıp cinnete ve ya intihara sürüklenmesiAz evvel süt 16 TL oldu
İlişkileri kötüye giden bırak çiftleri tüm insanlık olacak
Yakında birbirimizi yeriz
Yeterli beslenemeyen aç kalan insan nolur ?
Vahsilesmez mi
Konunun seyrini değiştirmek istemiyorum da hayretler içindeyim
Bi yanlislik olmasin ya? 6 tl den nasil 16 ya cikar?Ay hakikaten
Niye q.a.y demedim ki ben
Süt aklımı aldı
Çiğ sütten bahsediyor olabilirBi yanlislik olmasin ya? 6 tl den nasil 16 ya cikar?
Twitter'a baktim pinar sütmüş. 15,9 tl yaziyor. Zingo uygulamasinda 13,9 tl olarak görünüyor.Çiğ sütten bahsediyor olabilir
Eşimle bu konuları konuşamıyorum bile çünkü umursamaz davranıyor sanırım artık bende istemiyorum bişeyleriCinsellik evliligin buyuk bir kısmıdır. Cocuk olunca daha da tahammülsüzleşirsiniz. İstekleriniz daha da az karsilandikca iyice mutsuz olursunuz ve evlilik bitme noktasina gelir. Bu defa da Cocuk icin katlanıyorum dersiniz. Alin size mutsuz bir aile ornegi. Bu ailede büyüyen çocuklarin da cok mutlu olmasi beklenmiyor tabi.
Süt ve süt ürünlerine %45zam gelecek diye haber vardı bugunBi yanlislik olmasin ya? 6 tl den nasil 16 ya cikar?
İsteksiz derken eşim hangi kategoride bilmiyorum normalde haftada bir nezle ya da tatil araya girerse iki hafta birlikte olmuyoruzIsteksiz erkeğe Adriana Lima ol, etki edemiyorsun. İstekli erkeğe de çul giyinsen aklı gidiyor. Bu da sekste en büyük gerçeklerden.
Kesinlikle öyle.Isteksiz erkeğe Adriana Lima ol, etki edemiyorsun. İstekli erkeğe de çul giyinsen aklı gidiyor. Bu da sekste en büyük gerçeklerden.
Haftada 1 az bence.İsteksiz derken eşim hangi kategoride bilmiyorum normalde haftada bir nezle ya da tatil araya girerse iki hafta birlikte olmuyoruz
Onu da denedim seksi giyindim öptüm okşadım çok reddedildim o yüzden artık öyle yapmıyorum yoruldum ben de gururum incindi zamanında çok ağladımKonu sahibi kusura bakmayin konunuz dağıldı yani böyle teklif vermeden spontane yaşasanız misal hersey bir an da baslamaz mı hiç siz de öyle yapın şaşırttın esinizi istekli olmak cok dogal 14 gün aşırı fazla bu konuyu konuştunuz mu hiç
O genellemeye katılmıyorum. Temiz kokan kadinlarin kocasi ilgili olabilir. Benim demek istediğim mesele kadindan bağımsız bir sekilde erkekle ilgili.Kesinlikle öyle.
Evde yemek kokulu pijamalarla sütyensiz gezen kadınların eşleri peşinden ayrılmaz. Eşi gelmeden kokular süren tayt swet temiz kıyafet ile karsılayanlar o ilgiyi göremez
İşte eşim isteksiz kategorisinde mi o zaman o normal görüyor bu durumu ben haftada 2 istiyorumHaftada 1 az bence.
Tabi sizlere yetiyorsa durum farklı
Bi yanlislik olmasin ya? 6 tl den nasil 16 ya cikar?
Bi yanlislik olmasin ya? 6 tl den nasil 16 ya cikar?
Çiğ süt 10-12Çiğ sütten bahsediyor olabilir
Tamam işte bende işin cinsellik tarafından örnek vermek istedimO genellemeye katılmıyorum. Temiz kokan kadinlarin kocasi ilgili olabilir. Benim demek istediğim mesele kadindan bağımsız bir sekilde erkekle ilgili.
Haftada bir az. Doktorlar saglikli ciftlerin haftada 2-3 kez iliskiye girmeleri gerektiğini soyluyor. Tabi bu oran sanirim bebek sahibi olmak isteyenler icin. Sperm kalitesine ihtiyaci olmayanlar yani bebek dusunmeyenler her gün sevişse bir sorun olmaz bence.İsteksiz derken eşim hangi kategoride bilmiyorum normalde haftada bir nezle ya da tatil araya girerse iki hafta birlikte olmuyoruz