Reddedilmek

Sadece cinsellik için evlenmedim bununla çocuğun ne alakası var ki. Tek başımayım o yüzden de çocuk istiyorum
Cinsellik evliligin buyuk bir kısmıdır. Cocuk olunca daha da tahammülsüzleşirsiniz. İstekleriniz daha da az karsilandikca iyice mutsuz olursunuz ve evlilik bitme noktasina gelir. Bu defa da Cocuk icin katlanıyorum dersiniz. Alin size mutsuz bir aile ornegi. Bu ailede büyüyen çocuklarin da cok mutlu olmasi beklenmiyor tabi.

O kadar haklısınız ki insanlar artık geçim derdinden kendini esini evini unutur oldu hersey o kadar hızlı gelişiyor ki bu hıza ne cep ne de bünye beyin yetisiyor. O stres dolmuslukla eslerde ailelerde çatışıyor evlilik hayatı aile hayatî bozulacak git gide benim en büyük korkum insanların buhrana kapılıp cinnete ve ya intihara sürüklenmesi

Eşimle bu konuları konuşamıyorum bile çünkü umursamaz davranıyor sanırım artık bende istemiyorum bişeyleri

Konu sahibi kusura bakmayin konunuz dağıldı yani böyle teklif vermeden spontane yaşasanız misal hersey bir an da baslamaz mı hiç siz de öyle yapın şaşırttın esinizi istekli olmak cok dogal 14 gün aşırı fazla bu konuyu konuştunuz mu hiç

Isteksiz erkeğe Adriana Lima ol, etki edemiyorsun. İstekli erkeğe de çul giyinsen aklı gidiyor. Bu da sekste en büyük gerçeklerden.
İsteksiz derken eşim hangi kategoride bilmiyorum normalde haftada bir nezle ya da tatil araya girerse iki hafta birlikte olmuyoruz

Isteksiz erkeğe Adriana Lima ol, etki edemiyorsun. İstekli erkeğe de çul giyinsen aklı gidiyor. Bu da sekste en büyük gerçeklerden.
Kesinlikle öyle.
Evde yemek kokulu pijamalarla sütyensiz gezen kadınların eşleri peşinden ayrılmaz. Eşi gelmeden kokular süren tayt swet temiz kıyafet ile karsılayanlar o ilgiyi göremez

Onu da denedim seksi giyindim öptüm okşadım çok reddedildim o yüzden artık öyle yapmıyorum yoruldum ben de gururum incindi zamanında çok ağladım

Kesinlikle öyle.
Evde yemek kokulu pijamalarla sütyensiz gezen kadınların eşleri peşinden ayrılmaz. Eşi gelmeden kokular süren tayt swet temiz kıyafet ile karsılayanlar o ilgiyi göremez
O genellemeye katılmıyorum. Temiz kokan kadinlarin kocasi ilgili olabilir. Benim demek istediğim mesele kadindan bağımsız bir sekilde erkekle ilgili.

O genellemeye katılmıyorum. Temiz kokan kadinlarin kocasi ilgili olabilir. Benim demek istediğim mesele kadindan bağımsız bir sekilde erkekle ilgili.
Tamam işte bende işin cinsellik tarafından örnek vermek istedim ilgi alaka sevgi saygı gösterimi farklı tabi.

İsteksiz derken eşim hangi kategoride bilmiyorum normalde haftada bir nezle ya da tatil araya girerse iki hafta birlikte olmuyoruz
Haftada bir az. Doktorlar saglikli ciftlerin haftada 2-3 kez iliskiye girmeleri gerektiğini soyluyor. Tabi bu oran sanirim bebek sahibi olmak isteyenler icin. Sperm kalitesine ihtiyaci olmayanlar yani bebek dusunmeyenler her gün sevişse bir sorun olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…