Ona bakarsan benim kocam çok ilgili çocukla ilgilenir benimle ilgilenirTamam işte bende işin cinsellik tarafından örnek vermek istedimilgi alaka sevgi saygı gösterimi farklı tabi.
Sadece cinsellik için evlenilmez de cinsellikte şimdi burda linç tayfa bana kızsa da en önemli kısmı bence evliliğin. Gebeyken cinsellik nasıl oluyor onu da pek bilmiyorum eşimle mecburiyetten ayrı yaşadığımız için neyse gelince öğreneceğizSadece cinsellik için evlenmedim bununla çocuğun ne alakası var ki. Tek başımayım o yüzden de çocuk istiyorum
Libidosu düşüktür adama yetiyodur isteksiz diyemeyiz her erkeği hergün seks yapacak diye düşünemeyiz öyle bi algı var etrafta.İşte eşim isteksiz kategorisinde mi o zaman o normal görüyor bu durumu ben haftada 2 istiyorum
Sağlıklı bı çift ortalama 1veya 2gun arayla birliktelik olurHaftada 1 az bence.
Tabi sizlere yetiyorsa durum farklı
Benimkide aynı bebek gibi sever beni. Ama demek istediğim ilgi o ilgi değilOna bakarsan benim kocam çok ilgili çocukla ilgilenir benimle ilgilenir
Bence de az ama ne yapmam lazım işte zorla da olmuyor öneri var mı verebileceğinizHaftada bir az. Doktorlar saglikli ciftlerin haftada 2-3 kez iliskiye girmeleri gerektiğini soyluyor. Tabi bu oran sanirim bebek sahibi olmak isteyenler icin. Sperm kalitesine ihtiyaci olmayanlar yani bebek dusunmeyenler her gün sevişse bir sorun olmaz bence.
Haftada 1 az işteSağlıklı bı çift ortalama 1veya 2gun arayla birliktelik olur
Kabul etmiyor kiSağlıklı bı çift ortalama 1veya 2gun arayla birliktelik olur
Sadece cinsellik için evlenilir niye evlenilmesin? Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. Sirf çocuk sahibi olmak icin evlenmek cok riskli asıl.Sadece cinsellik için evlenilmez de cinsellikte şimdi burda linç tayfa bana kızsa da en önemli kısmı bence evliliğin. Gebeyken cinsellik nasıl oluyor onu da pek bilmiyorum eşimle mecburiyetten ayrı yaşadığımız için neyse gelince öğreneceğizAma pamuk musun nesin un belirttiği gibi mutsuz evliliğin üzerine çocuk istemeniz de çok garip.
Yok malesef. Isteyen adam her durumda istiyor. Elinden kurtulamıyorsun. İstemeyene de ne yapsan fayda yok.Bence de az ama ne yapmam lazım işte zorla da olmuyor öneri var mı verebileceğiniz
İkisinin birbiriyle alakası yok demekki ama ben de var seks az olursa ilgilenmek isteniyorum onunlaBenimkide aynı bebek gibi sever beni. Ama demek istediğim ilgi o ilgi değil
Bunları denedim olmadı başlatınca istemediYok malesef. Isteyen adam her durumda istiyor. Elinden kurtulamıyorsun. İstemeyene de ne yapsan fayda yok.
Yine de birkaç sey deneyin. Seksi siz baslatin. Birden kucagina geçin falan. Duştayken iceri girin orada devam edin.
hayatım sende o mac izlerken yaramazlık yap ona giyin kusan jartiyeri çek bak bakalım hayır diyecek miEşimle 14 gündür beraber olmadık. İlk dört gün kendisi nezle olmuştu sonra iyileştiği zaman teklif ettim toparlanmam lazım dedi son 3 gün de başka sebeblerle kavgalıydık. Dün barıştık. Bu gece planın var mı dedim maç izleyeceğim dedi benimle ilgili planın yok mu dedim maçtan önce yapalım istersen dedi ama çocuk var o saatte uyumaz maçtan sonra çok geç olur dedim maçı tercih etti surat astım maç izlemeyi haketmiyor muyum diyor beni suçluyor. Genelde istekli taraf benim o haftada bir olsa yetiyor.
Cinselliği özgürce yaşayabilseydim çocuk isteyene kadar evlenmezdim. Ama dini inançlar yaşadığımız çevreden kaynaklı evlenmem zaruriyet oluyor.Sadece cinsellik için evlenilir niye evlenilmesin? Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. Sirf çocuk sahibi olmak icin evlenmek cok riskli asıl.
Hicbir sey olmaz o zaman bu adamdan. Peki haftada bir olunca tatmin olabiliyor musunuz? Orgazm var mi?Bunları denedim olmadı başlatınca istemedi
Yeni evliyken yaptım reddedildim şimdi de gurur yapıyorumhayatım sende o mac izlerken yaramazlık yap ona giyin kusan jartiyeri çek bak bakalım hayır diyecek mi
Evet çok verimli geçiyor. Ertesi gün içinde aklıma geliyor muzipçe gülerken buluyorum kendimiHicbir sey olmaz o zaman bu adamdan. Peki haftada bir olunca tatmin olabiliyor musunuz? Orgazm var mi?
Adam da buna guvenerek boyle miskin davraniyor olabilir. Alip karsiniza konusmaniz lazim. Daha cok istiyorum, daha fazla yapmayi deneyelim diye.Evet çok verimli geçiyor. Ertesi gün içinde aklıma geliyor muzipçe gülerken buluyorum kendimi
Konusmadan çözemezsiniz. Çözülmezse gençliğinizi bu miskinle mi harcayacaksınız? Hem isteklerinizi yeterince karsilayan, hem de cocugunuzun babasi olacak bir adamla olmak varken bu adami mi baba yapacaksınız?Eşimle bu konuları konuşamıyorum bile çünkü umursamaz davranıyor sanırım artık bende istemiyorum bişeyleri
O zaman da gücüm bu kadar yetiyor zayıfım diyor. Çok ilişkiye girerse halsiz hissediyormuş. Erkeklerde bu durum neden yaşanır acabaAdam da buna guvenerek boyle miskin davraniyor olabilir. Alip karsiniza konusmaniz lazim. Daha cok istiyorum, daha fazla yapmayi deneyelim diye.