Reddedilmek

Sadece cinsellik için evlenmedim bununla çocuğun ne alakası var ki. Tek başımayım o yüzden de çocuk istiyorum
Sadece cinsellik için evlenilmez de cinsellikte şimdi burda linç tayfa bana kızsa da en önemli kısmı bence evliliğin. Gebeyken cinsellik nasıl oluyor onu da pek bilmiyorum eşimle mecburiyetten ayrı yaşadığımız için neyse gelince öğreneceğiz Ama pamuk musun nesin un belirttiği gibi mutsuz evliliğin üzerine çocuk istemeniz de çok garip.

İşte eşim isteksiz kategorisinde mi o zaman o normal görüyor bu durumu ben haftada 2 istiyorum
Libidosu düşüktür adama yetiyodur isteksiz diyemeyiz her erkeği hergün seks yapacak diye düşünemeyiz öyle bi algı var etrafta.
Sizde dile getirin bana yetmiyor diye çekinmeyin

Bence de az ama ne yapmam lazım işte zorla da olmuyor öneri var mı verebileceğiniz

Sadece cinsellik için evlenilir niye evlenilmesin? Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. Sirf çocuk sahibi olmak icin evlenmek cok riskli asıl.

Bence de az ama ne yapmam lazım işte zorla da olmuyor öneri var mı verebileceğiniz
Yok malesef. Isteyen adam her durumda istiyor. Elinden kurtulamıyorsun. İstemeyene de ne yapsan fayda yok.

Yine de birkaç sey deneyin. Seksi siz baslatin. Birden kucagina geçin falan. Duştayken iceri girin orada devam edin.

hayatım sende o mac izlerken yaramazlık yap ona giyin kusan jartiyeri çek bak bakalım hayır diyecek mi

Sadece cinsellik için evlenilir niye evlenilmesin? Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. Sirf çocuk sahibi olmak icin evlenmek cok riskli asıl.
Cinselliği özgürce yaşayabilseydim çocuk isteyene kadar evlenmezdim. Ama dini inançlar yaşadığımız çevreden kaynaklı evlenmem zaruriyet oluyor.

Eşimle bu konuları konuşamıyorum bile çünkü umursamaz davranıyor sanırım artık bende istemiyorum bişeyleri
Konusmadan çözemezsiniz. Çözülmezse gençliğinizi bu miskinle mi harcayacaksınız? Hem isteklerinizi yeterince karsilayan, hem de cocugunuzun babasi olacak bir adamla olmak varken bu adami mi baba yapacaksınız?

Adam da buna guvenerek boyle miskin davraniyor olabilir. Alip karsiniza konusmaniz lazim. Daha cok istiyorum, daha fazla yapmayi deneyelim diye.
O zaman da gücüm bu kadar yetiyor zayıfım diyor. Çok ilişkiye girerse halsiz hissediyormuş. Erkeklerde bu durum neden yaşanır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…