- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
Teşekkürler.ama bı kural qibi 1 gün geçti bu akşam olacak diye bir şey yok bazen 2.3 gün araylâMaşallah o zaman enerjinize hanımefendi, ben şahsım adına herşeye yetişemiyorum maalesef
Kiskanmayin uğraşın sizin de olsunKıskandım şuan
Uğraşılarak olacak olsa keşkeKiskanmayin uğraşın sizin de olsun
Bugün aldım çiğ süt 7 tl pakette aldım tatlı için o da 6 tl nerde gördünüz o fiyatları anlamadımÇiğ süt 10-12
Paket süt 16
Ok.Bugün aldım çiğ süt 7 tl pakette aldım tatlı için o da 6 tl nerde gördünüz o fiyatları anlamadım
Oturup konuşun zamanla duzelirUğraşılarak olacak olsa keşke
Denemek lazım istekli olanlar ne yiyiyor eşleri bi söyleyin bana
Valla ben beslenmeyi önemseyin derim.Uğraşılarak olacak olsa keşke
Pas verme sendeEşimle 14 gündür beraber olmadık. İlk dört gün kendisi nezle olmuştu sonra iyileştiği zaman teklif ettim toparlanmam lazım dedi son 3 gün de başka sebeblerle kavgalıydık. Dün barıştık. Bu gece planın var mı dedim maç izleyeceğim dedi benimle ilgili planın yok mu dedim maçtan önce yapalım istersen dedi ama çocuk var o saatte uyumaz maçtan sonra çok geç olur dedim maçı tercih etti surat astım maç izlemeyi haketmiyor muyum diyor beni suçluyor. Genelde istekli taraf benim o haftada bir olsa yetiyor.
Dünkü maçta herkes hayır derdi ya. Ben ki 6 yılda sadece 1 kez sevgilime hayır dedim, dünkü maçta elleşse döverdimhayatım sende o mac izlerken yaramazlık yap ona giyin kusan jartiyeri çek bak bakalım hayır diyecek mi
Bende ısrar ile beslenme ile alakası yok diyorumValla ben beslenmeyi önemseyin derim.
Kan düşüklüğü de olabilir esinizde.
Bende demir eksikligi vardı geçen yıllarda.
Kendimi cok güçsüz hissediyordum.Cocuguma bakmakta zorlanıyordum.
Olabilir yani beslenmenizi değiştirin:))
Kuru uzum,muz fındık fıstık ve cevizli baklava
SelamBende ısrar ile beslenme ile alakası yok diyorum
Polemiğe girmek istemem İllaki etkisi var ama bu şekilde fındık fıstık yemeden de iyi olanlar nerden alıyor enerjiyiSelam
Ben olduğunu düşünüyorum,çünkü eşim ne zaman fındık fıstık yese vitamin ilacı içse içinde ginseng olan veya polen olan br gün sonrası muhakkak cinsel arzusu çok yüksek oluyor denenmiştir
Yemeyenlere Allah vergisi diyelimPolemiğe girmek istemem İllaki etkisi var ama bu şekilde fındık fıstık yemeden de iyi olanlar nerden alıyor enerjiyi
Aynen ben de o yüzden cinselliği fındık fıstıkla olacak iş değil istek önemli libido yüksek oldu mu kuru soğan ekmek yesede oluyor 20 li yaşlar ile 30ku yaşlarda çoğu erkek ilişkide başarısız ya sertleşme ya erken boşalma sorunu var 50 li yaşlarda halen iliskide iyi olan ihtiyarlarda var duyduğumuzYemeyenlere Allah vergisi diyelim
Benim bi komşum vardı bayağı samimiydik,boynunda hep şalla dolaşırdı kocası emmekten kızartırmış resmen bu adamın azgınlığı beni mahvediyo derdi ,senin bu adam ne yiyip içiyor derdim babasına çekmiş heralde 60 küsür yaşında halâ kaynanamın gece olmaz deyip ağladığını duyıyordum dıyordu taşındı gitti uzun zamandır görüşmüyoruz yani demem o ki kimisini arkadan iterek kimiside Allah vergisi
Yok ben de katılıyorum. Neler yedirmedim ki ah ah.. en son macun almıstık o da uykusunu getirdiBende ısrar ile beslenme ile alakası yok diyorum
Damarlarindaki hormonlardanPolemiğe girmek istemem İllaki etkisi var ama bu şekilde fındık fıstık yemeden de iyi olanlar nerden alıyor enerjiyi
yan etki yapmışYok ben de katılıyorum. Neler yedirmedim ki ah ah.. en son macun almıstık o da uykusunu getirdi
Doğrudur bu benim düşüncem o yüzden polemiğe girmek istemiyorum dedim illaki vitamin desteği olacak ama destek almadan da yapan var yaşı büyük olanlar bile o yüzden dedimDamarlarindaki hormonlardan
Şu da bir gercekki hormonlarin da çalışmak için yardıma ihtiyacı var.
Vücuttaki yağ dokusu örneğin,bazı hormonların üretiminde rol alır.
Yağ dokusu fazla olan çocuklar erken girer ergenlige.
Yanlissam bilen düzeltsin
Kesinlikle.Doğrudur bu benim düşüncem o yüzden polemiğe girmek istemiyorum dedim illaki vitamin desteği olacak ama destek almadan da yapan var yaşı büyük olanlar bile o yüzden dedim