Reddedilmek

Denemek lazım istekli olanlar ne yiyiyor eşleri bi söyleyin bana

Uğraşılarak olacak olsa keşke
Valla ben beslenmeyi önemseyin derim.
Kan düşüklüğü de olabilir esinizde.
Bende demir eksikligi vardı geçen yıllarda.
Kendimi cok güçsüz hissediyordum.Cocuguma bakmakta zorlanıyordum.
Olabilir yani beslenmenizi değiştirin:))
Kuru uzum,muz fındık fıstık ve cevizli baklava

Pas verme sende o sana teklif ederse git maç aç.izle

Bende ısrar ile beslenme ile alakası yok diyorum

Polemiğe girmek istemem İllaki etkisi var ama bu şekilde fındık fıstık yemeden de iyi olanlar nerden alıyor enerjiyi

Reactions: sub
Polemiğe girmek istemem İllaki etkisi var ama bu şekilde fındık fıstık yemeden de iyi olanlar nerden alıyor enerjiyi
Yemeyenlere Allah vergisi diyelim
Benim bi komşum vardı bayağı samimiydik,boynunda hep şalla dolaşırdı kocası emmekten kızartırmış resmen bu adamın azgınlığı beni mahvediyo derdi ,senin bu adam ne yiyip içiyor derdim babasına çekmiş heralde 60 küsür yaşında halâ kaynanamın gece olmaz deyip ağladığını duyıyordum dıyordu taşındı gitti uzun zamandır görüşmüyoruz yani demem o ki kimisini arkadan iterek kimiside Allah vergisi

Aynen ben de o yüzden cinselliği fındık fıstıkla olacak iş değil istek önemli libido yüksek oldu mu kuru soğan ekmek yesede oluyor 20 li yaşlar ile 30ku yaşlarda çoğu erkek ilişkide başarısız ya sertleşme ya erken boşalma sorunu var 50 li yaşlarda halen iliskide iyi olan ihtiyarlarda var duyduğumuz

Damarlarindaki hormonlardan
Şu da bir gercekki hormonlarin da çalışmak için yardıma ihtiyacı var.
Vücuttaki yağ dokusu örneğin,bazı hormonların üretiminde rol alır.
Yağ dokusu fazla olan çocuklar erken girer ergenlige.
Yanlissam bilen düzeltsin

Doğrudur bu benim düşüncem o yüzden polemiğe girmek istemiyorum dedim illaki vitamin desteği olacak ama destek almadan da yapan var yaşı büyük olanlar bile o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…