Ayda yılda haftada bı maç oluyor.Eşimle 14 gündür beraber olmadık. İlk dört gün kendisi nezle olmuştu sonra iyileştiği zaman teklif ettim toparlanmam lazım dedi son 3 gün de başka sebeblerle kavgalıydık. Dün barıştık. Bu gece planın var mı dedim maç izleyeceğim dedi benimle ilgili planın yok mu dedim maçtan önce yapalım istersen dedi ama çocuk var o saatte uyumaz maçtan sonra çok geç olur dedim maçı tercih etti surat astım maç izlemeyi haketmiyor muyum diyor beni suçluyor. Genelde istekli taraf benim o haftada bir olsa yetiyor.
14 gün yapmadık ya benim onu arzuladığım gibi o da beni arzulasın istedim sadeceAyda yılda haftada bı maç oluyor.
Bence izlesin adamcağız
Seks ertelenebilir
O istediği zaman bir kere hayır demiştim küsmüştü. Öncelik meselesi demekki maç önce geliyor bi de yarın adet olucam 10 gün daha ertelenicek bunu göze alabiliyor.Benim eşimde sizin eşiniz gibi üstelik çocuk istiyoruz çocuk nasıl olacak bilmiyorum. Maç daha önemli sanki. Onlar istedikleri zaman anında olmak zorunda ama bizim isteklerimizin pek bi önemi yok. Sadece kendi ihtiyaçları var sanıyorlar.
Arzulayacagi bugünü mu buldu diye düşünebilir14 gün yapmadık ya benim onu arzuladığım gibi o da beni arzulasın istedim sadece
Erkeklere noluyor bu sitede çok böyle şikayet eden kadın var biz mi çok takıyoruz acaba üzerine gittikçe ters tepiyor ben çok istekli olduğumu belli ettim keşke öyle yapmasaydım hiç reddetmedim o yüzden mi acabaGün geçtikce ilişkileri kötüye giden çift artıyor
AA durum böyleyseO istediği zaman bir kere hayır demiştim küsmüştü. Öncelik meselesi demekki maç önce geliyor bi de yarın adet olucam 10 gün daha ertelenicek bunu göze alabiliyor.
14 gündür 3. Teklifim ara ara yokladımArzulayacagi bugünü mu buldu diye düşünebilir
Ben olsam öyle düşünürüm
Bu kötü cinsel hayat çocukla taçlanmali yani?Benim eşimde sizin eşiniz gibi üstelik çocuk istiyoruz çocuk nasıl olacak bilmiyorum. Maç daha önemli sanki. Onlar istedikleri zaman anında olmak zorunda ama bizim isteklerimizin pek bi önemi yok. Sadece kendi ihtiyaçları var sanıyorlar.bu
Haberi var söylemiştimAA durum böyleyse
Adetinizden haberi olmasına rağmen böyle yapıyorsa kesinlikle siz haklısınız
Bir sorun var
Çocuktan sonra daha kötü oluyorBu kötü cinsel hayat çocukla taçlanmali yani?
Az evvel süt 16 TL olduGün geçtikce ilişkileri kötüye giden çift artıyor
Onu diyorum ben de.Çocuktan sonra daha kötü oluyor
Adam bis.e.k.x.k.s.u.el. mi acabaIsteksiz erkeğe Adriana Lima ol, etki edemiyorsun. İstekli erkeğe de çul giyinsen aklı gidiyor. Bu da sekste en büyük gerçeklerden.
A101de 5, migrosta 6 tl kız su an. Nerede 16 oldu?Az evvel süt 16 TL oldu
İlişkileri kötüye giden bırak çiftleri tüm insanlık olacak
Yakında birbirimizi yeriz
Yeterli beslenemeyen aç kalan insan nolur ?
Vahsilesmez mi
Konunun seyrini değiştirmek istemiyorum da hayretler içindeyim
Sadece cinsellik için evlenmedim bununla çocuğun ne alakası var ki. Tek başımayım o yüzden de çocuk istiyorumBu kötü cinsel hayat çocukla taçlanmali yani?
Biseksueller her iki cinsi de esit derecede arzuluyorlar. Miskin bu adam. Arzusuz, tembel, yorgun...Adam bis.e.k.x.k.s.u.el. mi acaba