- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
İlkel benlik diye bir şey var. Teori kesinlikle gerçek. İlkel benliğin olmazsa olmazları karşılanmadan normal insan olamaz. bazı insanlarda açlık, bazılarında barınma, bazılarında seks diğerlerinden baskındır.(bilimsel gerçek bu öyle kültürle ahlakla falan ilgisi yok) sizde seks baskın. Bu kafayı bozmak değil, sizin bedeniniz bunu istiyor. Kimseyi karnını doyurmak istediği için suçlayamıyorlarsa sizi de suçlayamazlar.Zaten en sonunda dediğinizi yaptım haftada 1 oldu ondan önde daha seyrekti. Benim için cinsellik çok önemli neden bilmiyorum. Yorgun da olsam stresli de olsam istiyorum hatta öyle rahatlıyorum. Ama o öyle değil keyfi yerindeyken yorgun değilken yapılacak bi aktivite olarak görüyor. O yüzden de yapmadığı zaman rahatsız olmuyor. Büyük kavga çıktı ondan sonra kendini toparladı sadece o değil ben de toparladım beklentimi azalttım. Arada o bir hafta tekleyince de sanki bana çok kötü bir şey yapmış gibi tepki veriyorum. Bi üye demişti kafayı cinsellikle mi bozdun diye kafayı bozuyorum yani aksayınca
Suçlu hissettim çünkü onu mutsuz ediyordum. Onu artık sevmediğimi düşünmüş, ki bunu bana her şey düzeldikten sonra söyledi. Benim için Havaya girilecek bir durum değil aslında istenmek çünkü bu biyolojik bir ihtiyaç, sarılıp öpmesi merhametle bir işin ucundan tutması daha değerli benim için. Ama o ihtiyaç karşılanmadan diğer sıcaklıkları da veremeyebiliyor diğer eşEşiniz tepki gösterince ne hissettiniz hak verdiniz mi ona ya da havaya girdiniz mi vay be ne kadar arzulanıyorum diye bunları sordum çünkü eşim ne hissetti bu süreçte acaba diye