Reddedilmek

O zaman da gücüm bu kadar yetiyor zayıfım diyor. Çok ilişkiye girerse halsiz hissediyormuş. Erkeklerde bu durum neden yaşanır acaba
Muz, bal, krokan, badem, fındık, fıstık yesin gücü yerine gelir. Ay bilmiyorum ya. Istekli erkege seks yorgunluğu koyar mi? Mışıl mışıl uyur sabaha kadar, al sana dinlenme işte.

Konusmadan çözemezsiniz. Çözülmezse gençliğinizi bu miskinle mi harcayacaksınız? Hem isteklerinizi yeterince karsilayan, hem de cocugunuzun babasi olacak bir adamla olmak varken bu adami mi baba yapacaksınız?
Benimki çok umursar seni mutlu edmiyorum gücüm bu kadar yetiyor deyip üzülür ben de onu üzdüğüm için üzülürüm

Davar dediginiz adamin neyine aşıksınız?
Bilmem ki şuan yanımda yatıp nefes almasına bile olabilir. Ben onu her haliyle çok seviyorum ama bi zaman sonra bi dolmuşluk oluyor insanın içinde ona davar bile diyebiliyor işte o anın üzgünlüğüyle

Bilmem ki şuan yanımda yatıp nefes almasına bile olabilir. Ben onu her haliyle çok seviyorum ama bi zaman sonra bi dolmuşluk oluyor insanın içinde ona davar bile diyebiliyor işte o anın üzgünlüğüyle
Cok ilginçsiniz. Davar dediginiz adamin nefes alışına bile aşık oldugunuzu söylüyorsunuz.

İkisinin birbiriyle alakası yok demekki ama ben de var seks az olursa ilgilenmek isteniyorum onunla
Siz ne demek istediğimi anlamadınız çevremden birkaç örnek verdim bakımsız olup aşırı aktif cinsel hayatları olan insanlar var dedim. Ama ne yaparsa yapsın adama etki etmeyenlerde var. Bahsettiğim ilgi cinsellik konusunda başka konuda değil.
Ben olsam ben de aynısını düşünürüm cinsellik konusunda mutlu olmadığım bir dönemde eşimle olan tüm ilişkim etkilenir ona yansıtırım bunu istemesem de

X