He ya bir de kıymetlidir süt oğlan tipli şehzadeleriBence de.
Lisede okurken bi ara kapalı teyzeler geldi oturmaya. Sonradan ögrendim mahalle imamının karısıymış beni ogluna görmeye gelmişler, bunları ben sonradan annemden ögrendim ve ateş püskürdüm.
" Ben mostralık mal mıyım, ne demek görmeye gelmişler beni " diye ...
Demek o zamandan belliymiş çatlaklığım
Not : teyzem biz okuyan kız istemeyiz, onlar arsız olur deyip vazgeçmiş. Onları kapıda kucağımda kitaplar ile karşılamıştım da.. hııııhh sanki onun küflü oğluna varan vardı
He ya bir de kıymetlidir süt oğlan tipli şehzadeleri
Ulan yolda görsem sümüğümü atmam senin süzük oğluna, ne bu büyüklenmeBunları böyle şişirip şişirip piyasaya salıyorlar sonra biz çekiyoruz bu hıyarları
Valla ben de öyleyim, bencilim, kendimden daha fazla kimseyi düşünmem bu sebeple de kendimden ödün vermem.Okuyan kızlar or.pu oluyorlarmış ya. Öyle demişti dün bi konu sahibesinin eşinin ailesinden kadınlar. Böyle bir istememezlik var evet. Okuyan kadın çok bilmiş olur, dili pabbuç gibi olur. Şimdi de erkek arkadaşım kadın tarihi üzerine yaptığım araştırmalarıma karşı ve kitaplarımı "güya" yakmakla tehdit ediyor, feministlik yapıyrmuşum ! " bak sen ?!?"
Yedim mi ? yemem !
Onu eski erkek arkadaş seviyesine sokarım kendimi ezdirmem uleynnn
Valla ben de öyleyim, bencilim, kendimden daha fazla kimseyi düşünmem bu sebeple de kendimden ödün vermem.
Madem okuyan kız or.spu oluyormuş. Ben de hoş bir ayrıntı vereyim o halde, ben 2. üniversitemi okuyorum
Bitince yüksek lisans falan da olacak inşallah, gittiği yere kadar devam edecek. Benim aşuftelikte kademem epey yükselmiş olur herhalde ne diyorsunuz
Allah oğullarını benim gibi aşuftelerden korusun mademOuuwww neee 2. universite mi ?
Sen duble.. olmuşsun bacım, iflah olmazsın.
Allah oğullarını benim gibi aşuftelerden korusun madem
annene gösterdin mi çocuğun mesajını bir daha sana sormadan numaranı dağıtmaz hemevet ablası anneme demiş kızınızı beğenmiş kardeşim numarasını istiyo bi görüşsünler diye
ahahahabikaç gün önce birisi anneme kardeşim evlenmeyi düşünüyo kızınızla bi tanışsın falan demiş annemde bana sormadan tanışsınlar demiş. numaramı vermiş. çocuk bana msj attı bende evlenmeyi düşünmüyorum diye kibarca reddettim. bana öyle mesajlar attı ki ben zaten senin gibi biriyle evlenmeyi düşünmezdim arkadaş olalım diye yazdım. sen önce o kilolarını bi ver vs vs. erkekler neden böyle reddedilince ya kusur buluyolar yada arkasından konuşuyolar
Benim annemde bir kadinla nerdeyse sac bas girisiyormus bu konu yüzündenGelmis annemin calistigi Fabrikanin camina tikliyormus annemi cagiriyormus hahay sonra demis ki X ile Y caktirmadan bi yerde bulusturalim, ama kendi kizina haber etme belki oglum begenmez demis, sonra gururu kirilmasin senin kizin...
Sen misin onu diyenAnnem'de demis ki bakalim benim kizim senin oglunu begenecek mi ... baya bi büyümüs bu tartisma fabrika camlarinda
ahahahaçok karaktersizmiş yaaaa
ama bana da bi çocuğun annesi geldi baktılar falan görücü ne bilmiom o zaman neyse ertesi gün akşam müsaitseniz gelelim diye aradılar belli ki niyetleri ciddileşti ama ben daha okuyorum annem de daha erken biz düşünmüyoruz eğer o niyetle gelecekseniz zahmet etmeyin yok sohbet içinse buyrun dedi. kadın ne dese beğenirsin "neyse zaten daha oğlumun haberi bile yoktu! "sinir olmuştum yaaakimi kandırıyolarsa istemeye gelecekler oğlanın haberi yokmuş güya
bi tanesi anasının isteğiyle faceden eklemişti annemi arayıp izin falan almışlar, kabul ettim 1-2 ay sohbet muhabbet ettik anaların onayıyla ,sonra nihayet laf evlilikten açıldı çocuk bana ben aşk evliliği yapmak istiyorum dedidumur olmuştum o zaman ananın söylediği kızların peşine ne diye düşüyosun diye giydirdim veeee görücü usulüne denemeden karşı olmayayım diye verdiğim çaba orda son buldu. bi daha da töbe yanlarına çıkmadım sonra zaten kocamı buldum kendi ellerimle
görücü usulü ile de aşık olabilirmiş ha annesi göstermiş ha kendisi bi yerde tanışmış farketmiyomuş. bi de bunun kuzeni de yazıyodu facebooktanGarip bir cinsmis, o zaman neden gorucu usulu takiliyorsun abicim