reddedilen erkek egosu

He ya bir de kıymetlidir süt oğlan tipli şehzadeleri
Ulan yolda görsem sümüğümü atmam senin süzük oğluna, ne bu büyüklenme Bunları böyle şişirip şişirip piyasaya salıyorlar sonra biz çekiyoruz bu hıyarları

Okuyan kızlar or.pu oluyorlarmış ya. Öyle demişti dün bi konu sahibesinin eşinin ailesinden kadınlar. Böyle bir istememezlik var evet. Okuyan kadın çok bilmiş olur, dili pabbuç gibi olur. Şimdi de erkek arkadaşım kadın tarihi üzerine yaptığım araştırmalarıma karşı ve kitaplarımı "güya" yakmakla tehdit ediyor, feministlik yapıyrmuşum ! " bak sen ?!?"
Yedim mi ? yemem !
Onu eski erkek arkadaş seviyesine sokarım kendimi ezdirmem uleynnn

Valla ben de öyleyim, bencilim, kendimden daha fazla kimseyi düşünmem bu sebeple de kendimden ödün vermem.
Madem okuyan kız or.spu oluyormuş. Ben de hoş bir ayrıntı vereyim o halde, ben 2. üniversitemi okuyorum
Bitince yüksek lisans falan da olacak inşallah, gittiği yere kadar devam edecek. Benim aşuftelikte kademem epey yükselmiş olur herhalde ne diyorsunuz

Ouuwww neee 2. universite mi ?
Sen duble.. olmuşsun bacım, iflah olmazsın.

Yalnız düşündüm de annen eğer sana haber verseydi sen evlilik düşünmüyorum demek yerine çocuğu tanımaya çalışabilirdin sanki? Ayıp olmasın diye falan.. Şimdi annen sana haber vermeyince öfkelendiğinden direkt reddettin gibi geliyor. O yüzden haber vermemesi iyi olmuş gibi. Direkt kurtulmuşsun odundan Yine de sen annenle konuş bi daha senden habersiz bir şey yapmaması için :)

ret edilince öyle çirkefleşiyor ki bazıları işte bu öz güven eksikliği,bazı insanlar ne olduğunu baştan belli ediyor ne güzel boşuna zaman kaybı olmuyor

Valla annem arkadaslarima bile sormadan vermez numarami. Ne olur ne olmaz belki kusmussunuzdur haberim olmaz der. Ki elin tanimadigi herifine vermis. Bence bir daha yapmamasi icin uyarin.

ahahaha çok karaktersizmiş yaaaa

ama bana da bi çocuğun annesi geldi baktılar falan görücü ne bilmiom o zaman neyse ertesi gün akşam müsaitseniz gelelim diye aradılar belli ki niyetleri ciddileşti ama ben daha okuyorum annem de daha erken biz düşünmüyoruz eğer o niyetle gelecekseniz zahmet etmeyin yok sohbet içinse buyrun dedi. kadın ne dese beğenirsin "neyse zaten daha oğlumun haberi bile yoktu! "sinir olmuştum yaaakimi kandırıyolarsa istemeye gelecekler oğlanın haberi yokmuş güya
bi tanesi anasının isteğiyle faceden eklemişti annemi arayıp izin falan almışlar, kabul ettim 1-2 ay sohbet muhabbet ettik anaların onayıyla ,sonra nihayet laf evlilikten açıldı çocuk bana ben aşk evliliği yapmak istiyorum dedi dumur olmuştum o zaman ananın söylediği kızların peşine ne diye düşüyosun diye giydirdim veeee görücü usulüne denemeden karşı olmayayım diye verdiğim çaba orda son buldu. bi daha da töbe yanlarına çıkmadım sonra zaten kocamı buldum kendi ellerimle

Benim annemde bir kadinla nerdeyse sac bas girisiyormus bu konu yüzünden Gelmis annemin calistigi Fabrikanin camina tikliyormus annemi cagiriyormus hahay sonra demis ki X ile Y caktirmadan bi yerde bulusturalim, ama kendi kizina haber etme belki oglum begenmez demis, sonra gururu kirilmasin senin kizin...
Sen misin onu diyen Annem'de demis ki bakalim benim kizim senin oglunu begenecek mi ... baya bi büyümüs bu tartisma fabrika camlarinda

Garip bir cinsmis, o zaman neden gorucu usulu takiliyorsun abicim

aklıma geldi,komşumuz 120 kılo,ama asla zayıflamak umru değil ve kendını dünya güzeli görür,yüzü gözü kıl içinde,zorlan aldırdım,biri ile tanıştırıldı,sizin gibi,neyse çocuk buna bır ıyı bır ıyı,buda kendını ağırdan satmalar,oğlana eve temizlikçi tutcaksın,evin işini sne yapcaksın,ailen gelmıcek,fılan fılan,çocukda tama dıyor,isteme olcak,kız yıne bır ton isteklerde bulunmalar,ve oğlanı terslıyor,istemıyorum sneı dıyor,o çocuk buna ne hakaretler,şişko,yüzün kıl dolu,iğrenç filan filan,

Aman egosu yerle bir olmuş. Kıyamam. Boşver. Çoğu zaten öyle. Ulaşamadıkları hep çirkin, aptal vs oluyorlar bir anda.

Garip bir cinsmis, o zaman neden gorucu usulu takiliyorsun abicim
görücü usulü ile de aşık olabilirmiş ha annesi göstermiş ha kendisi bi yerde tanışmış farketmiyomuş. bi de bunun kuzeni de yazıyodu facebooktan ikisi de beni uyarmıştı birbiri için bak onun annesi kız arıyo haberin olsun diye ikisine de "ne alaka yaa saçmalama" diye cevap vermiştim. heyyy gidi bekarlık günlerim pek bir hovarda idim zamanında

kısa bir süre sonra eşimle tanışıp apar topar sözlenip söz resmimi atınca da ilk bu ikisi beğenmişti resmi hatta bunun üstüne facebooku kapatıp rahatlamıştım

İyi de anneniz neden size sormadan, bu çocuğu gördün mü, hoşlandın mı, konuşmak ister misin diye sormadan elalemin çocuğuna numaramı veriyor ki çok mantıksız yani. Ayrıca hemen ne evlenme muhabbeti çocuk sizi arayıp tanımak istiyorum mu dedi, evlenmek istiyorum mu dedi hemen evlilik olayına girilmez çünkü ama tanıyabilirdiniz annenize niye numaramı verdin demediniz mi.

annemede kızdım zaten mesajları okuttum annem bayılır askere polise.. dedim ohh sana iyi oldu bak itle köpekle uğraştırıyon beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…