reddedilen erkek egosu

o aracıya söyleyin o erkek ne evlenme çağında ne evlenme yaşında. olgun oturaklı efendi bi insan reddedilince karşısındakinin kilosunu vırtına zırtına bahane bulmaz. dengesiz mal herif. aptal ya. ay çok sinirlendim! aracıya söylesenize yaptığı hoş mu diye..

Ulan daha gidip kızla kendi tanışamıyor, üstüne de trip yapıyor. Karşıma kendin çıkmaya cesaret edemedin utanmadan annemi ablanı kattın hala bende hata mı arıyorsun derdim ben olsam. Bu adam kaç yaşında olursa olsun ilkokul çocuğu seviyesinde, bir sonraki adımı da gidip ablasına sızlanmak olmuştur. Kız beni istemedi diye yakınmıştır bile. E tabi bu ağır yaradan sonra da konunun muhatabına saldırmak farz olmuştur, yani size.
Öff anneler ya düzgün büyütün şu oğlancıkları, sonra elin kızının canını sıkıyorlar.
Bir de iyi bir işi varmışmış, eğitimliymişmiş. Madem o kadar iyisin niye kendin bulamıyorsun birini diye sorarlar adama. Vardır işte bir marazın, defon de çok saçmalarsa. Bu ona bir 5 yıl yeter. Öğrenir hiç değilse erişemeyeceği insanlara göz koymamayı:KK54:

o aracıya söyleyin o erkek ne evlenme çağında ne evlenme yaşında. olgun oturaklı efendi bi insan reddedilince karşısındakinin kilosunu vırtına zırtına bahane bulmaz. dengesiz mal herif. aptal ya. ay çok sinirlendim! aracıya söylesenize yaptığı hoş mu diye..
bende sinirden çatladım valla diyoki sen önce o kilolarını ver bi basenlerini erit yuh dedim ya bunu diyen insan astsubay kendni öve öve bitiremiyo işte herkes meslek sahibi oluyo ama adam olamıyo ben reddedince sen zaten benim istediğim profilde değilsin ben seninle arkadaş olmak için numarını aldım diyo

Ulan daha gidip kızla kendi tanışamıyor, üstüne de trip yapıyor. Karşıma kendin çıkmaya cesaret edemedin utanmadan annemi ablanı kattın hala bende hata mı arıyorsun derdim ben olsam. Bu adam kaç yaşında olursa olsun ilkokul çocuğu seviyesinde, bir sonraki adımı da gidip ablasına sızlanmak olmuştur. Kız beni istemedi diye yakınmıştır bile. E tabi bu ağır yaradan sonra da konunun muhatabına saldırmak farz olmuştur, yani size.
Öff anneler ya düzgün büyütün şu oğlancıkları, sonra elin kızının canını sıkıyorlar.
Bir de iyi bir işi varmışmış, eğitimliymişmiş. Madem o kadar iyisin niye kendin bulamıyorsun birini diye sorarlar adama. Vardır işte bir marazın, defon de çok saçmalarsa. Bu ona bir 5 yıl yeter. Öğrenir hiç değilse erişemeyeceği insanlara göz koymamayı:KK54:

kedi uzanamadğı ciğere mındar dermiş kabul etsem benden güzeli yoktu :KK12:

O zaten ayrı bir hikaye, hoşlanıyorsan gideg tanışır kur yaparsın. Araya 3. Kişi koyan erkekler ezik bence de.
Kendine güvenemeyen, eksik hisseden zavallının önde gideni işte. Sanki Ortaçağda yaşıyoruz, şaperonsuz bir halt yiyemiyor prensimiz :KK53:
Bir kere okuldayken biri bana mektup vermişti, arkadaşım gönderdi diye. Hem mektup yazıyor hem de başkasıyla gönderiyor. Direkt reddettim. Dünya yakışıklısı olsa ne olacak, daha karşıma çıkmaktan aciz bir korkak. İleride yolda belde bir olay olsa arkama saklanır bu ödlek dedim direkt. :KK14:

İntikam istiyorsanız .Referans olarak mesajları saklayın.İlerideki gelin adaylarına iletirsiniz. :KK70:

Bu ülkede erkeğin kofu kofuna şişirilmiş koccamaaan bi egosu vardır. Kıza ise varsa egosu sindirmesi ögretilir.
Erkek adam pipisi ile gurur duymakla başlar işe, erkekliğinin kutlandığı o sünnet gününde, hediyeler, süslü prens?! elbiseleri asalar vs vs.
Kız ise regl olunca yer tokadı !
Eee doğumundan beri "errrrkek beeee", oğluşum oğluşum pipini yerim" " göster amcana pipini" lafları havada uçuşan erkek yaratığımız böyle böyle kendini bulunmaz hint kumaşı, reddilemeyecek errrkek sanmış. Sonra karşısına ne istediğini bilen bir kadın çıkmış ve ona bilmediği bir kelimeyi söylemiş
" Hayır !"

Durum bundan ibaret :-)

Son düzenleme:
Anneniz numarayı verince o sizin beğendiğinizi istediğinizi düşünmüştür. Genelde kız anneleri nazlanır böyle durumlarda, kızı beğense bile hemencecik verilmez o numara. Sonrasında maalesef mesleklerimiz sadece kılıflarımız o yüzden karşınızdaki adamın mesleğine bakıp aaa bu iyi adam falan demeyin. Astsubay olsa bile adam olamamış demek ki. Sonrasında ise aracılık yapan kadını bizzat arayın ve söyleyin. Kendisi ile muhattap olmak istemediğinizi belirtin hatta beni kimlerle muhattap ediyorsun falan diye üstüne bastırın. İlgili şahısa gelince de cevap vermeyin. Her verdiğiniz cevapta egosu şişer en büyük ceza sessizliktir...

Bu ülkede erkeğin kofu kofuna şişirilmiş koccamaaan bi egosu vardır. Kıza ise varsa egosu sindirmesi ögretilir.
Erkek adam pipisi ile gurur duymakla başlar işe, erkekliğinin kutlandığı o sünnet gününde, hediyeler, süslü prens?! elbiseleri asalar vs vs.
Kız ise regl olunca yer tokadı !
Eee doğumundan beri "errrrkek beeee", oğluşum oğluşum pipini yerim" " göster amcana pipini" laflar havada uçuşan erkek yaratığımız böyle böyle kendini bulunmaz hint kumaşı, reddilemeyecek erkek sanmış. Sonra karşısına ne istediğini bilen bir kadın çıkmış ve ona bilmediği bir kelimeyi söylemiş
" Hayır !"

Durum bundan ibaret :-)
aynen öyle oldu sen kimsinde beni reddediyosun zaten kilolusun ben liütfedip senin numaranı istemişim sen beni reddediyosun bide astsubayım rütbem var :) durum bu valla ilk defa başıma böyle bi olay geldi öyle fazla bi kilomda yok hem olsa ne olur bu lafları duymam mı gerekir

Çocuğun mesajlarından çok annenizi yadırgadım.
Neden sizden habersiz numaranızı veriyor?_

Belki de çocuk haberin var ,sende istiyorsun sandı o yüzden böyle abartı tepki verdi.

İlk annene bir ayar ver bence.

Bence de.
Lisede okurken bi ara kapalı teyzeler geldi oturmaya. Sonradan ögrendim mahalle imamının karısıymış beni ogluna görmeye gelmişler, bunları ben sonradan annemden ögrendim ve ateş püskürdüm.
" Ben mostralık mal mıyım, ne demek görmeye gelmişler beni " diye ...
Demek o zamandan belliymiş çatlaklığım :KK70:
Not : teyzem biz okuyan kız istemeyiz, onlar arsız olur deyip vazgeçmiş. Onları kapıda kucağımda kitaplar ile karşılamıştım da.. hııııhh sanki onun küflü oğluna varan vardı :63:

Son düzenleme:
valla tam bunun benzerini yazdım bide diyo ki aile en iyisini bilir ben bu işi aileme bıraktım ezik hahah :)
Pahahah bana kalsa bir b.k yiyeceğim yok ondan işi aileme devrettim diyemiyor da. :KK53:
Madem usullere çok bağlı, ilkin malum kızla sohbet eder erkek, sonra iki tarafın rızası yoksa eyvallah denir çekilinir. Öyle çirkin çirkin laf atıp, çirkeflik edilmez. Çünkü araya aileler karışmıştır, olay çoktan iki kişinin arasından çıkıp, topluluğa mal olmuştur. Aile kızları böyle çemkirmelere gelemez. Bunu böylece ilet o kaz kafalıya:KK52:

Bence de.
Lisede okurken bi ara kapalı teyzeler geldi oturmaya. Sonradan ögrendim mahalle imamının karısıymış beni ogluna görmeye gelmişler, bunları ben sonradan annemden ögrendim ve ateş püskürdüm.
" Ben mostralık mal mıyım, ne demek görmeye gelmişler beni " diye ...
Demek o zamandan belliymiş çatlaklığım :KK70:
Not : teyzem biz okuyan kız istemeyiz, onlar arsız olur deyip vazgeçmiş. hııııhh sanki onun küflü oğluna varan vardı :63:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yani bende ilk izlenim annesi ne meraklıymış kızını baş göz etmeye oldu mesela.
Herkes evladının mürvetini ister tabii ama her tanışmak isteyene kızının numarasını çerez gibi dağıtacak olması kötü.
kadın damat istiyor kızın haberi yok :KK14:
belki kızı bu muhteşem atsubay yüzünden telefon numarasını değiştirmeye kadar gidecek !

Ben olsam gülerim :KK45:
photo.jpg

:KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen öyle oldu sen kimsinde beni reddediyosun zaten kilolusun ben liütfedip senin numaranı istemişim sen beni reddediyosun bide astsubayım rütbem var :) durum bu valla ilk defa başıma böyle bi olay geldi öyle fazla bi kilomda yok hem olsa ne olur bu lafları duymam mı gerekir

Ay bacım valla fıkra gibi etrafına anlat bol bol gülün kız valla.
Kilolu bile olsan ona ne ? Kesin fıstık gibisindir. boşveeer , çekemiyor ezik !:KK50:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yani bende ilk izlenim annesi ne meraklıymış kızını baş göz etmeye oldu mesela.
Herkes evladının mürvetini ister tabii ama her tanışmak isteyene kızının numarasını çerez gibi dağıtacak olması kötü.
kadın damat istiyor kızın haberi yok :KK14:
belki kızı bu muhteşem atsubay yüzünden telefon numarasını değiştirmeye kadar gidecek !

Ay anneler bi acayip, benimki de beni tekel bayisi bi adamla tanıştırmaya kalktı. Kadının biri beni yolda görmüş oğlum şöyle esnaf böyle terbiyeli. Tekel bayi var ama o içmez filan demiş. Annem de beş vakit namazında dini bütün bir müslüman hanfendidir. Kızmıştım ona da. Anne beni nasıl içki satan adama yakıştırırsın. Ay ne var ki kızım o içmiyormuş !
:KK45:
Sonra tabi benim evlenmeye niyetim olmayınca vazgeçti, 31 imde kendi tanıştığım biriyle evlendim, boşandım sonra gerçi ama .. :KK45::KK45: sonra da böyle feminik olduk

Son düzenleme:
X