reddedildim ve nasıl davranacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

tubish_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
30
6
88
Antalya
Merhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmiş şimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...

Konuşmamak için bir sebep yok bence. Aksine tavır aldığınızı dusundurebilir. O konusma hiç yaşanmamış gibi davranın.

senin yerinde olsam rol yapar, eskisi gibi davranır, onu unutmuşum gibi takılırdım. Ama rol yapamayan biriyim diyorsan konuşmamaya devam et. Bu senin için daha iyi olur. Sen de onu unutmaya bak, zor ama imkansız değil
Kolay gelsin

Duruma göre davran. Ama ben olsam mesafeli konusurdum herhalde. O cok yakinda davranabilir cok uzakta. Ama cok yakin davranirsa konus fakat mesafeni koru. Konusmayacak olursa da selamini ver gec. Ama cocukluk edipte konusmamazlik etme.

evet sanırım öyle bir düşünceye kapılmış benim afra tafra yaptığımı düşünüyormuş.Aslında ben utandığım için konuşamadım çünkü daha önce kimseye sevdiğimi söylememiştim . O kadar zaman konuşmadık şimdi nasıl konuşacağım bilmiyorum

Ilk olarak merhaba de gülümse ve gec. Naber nasilsina girme

Sanmıyorum onun konuşacağını son zamanlar o beni görünce gidiyordu ortak arkadaşımızın yanına ben gelince o bir bahaneyle çıkıp gidiyordu. Hiç de rol yapmayı başaramam onu görünce elim ayağım dolaşıyor .Eskiden de onun yanında saçmalar bir başkalaşırdım Bu işler neden bu kadar zor ki

mesafeli olmak en iyisi sen bu durumdayken canisi yoksa daha çok canın yanar

selamını ver, nasılsın iyi misin iyi sen nasılsın kadar arada konuş ama kanka samimiyetine dönme bence. Bunu da sen onu unut diye söylüyorum eğer samimiyetiniz devam ederse unutamazsın

Madem seni facebooktan silmis, muhatap olma

Bir daha da sen sen ol hic bir erkege ilani ask etme. Adam seni begense zaten adim atardi, bosa rencide etmissin izzetini
bu benim çok büyük konuştuğum bir konuydu asla ilk adımı ben atmam diye ama işte o ruh hali başka birşey. Acabalar insanın aklını çok karıştırıyor Kendime hakim olmaya çalıştığım için konuşamıyorum . O face olayını duyunca çok üzülmüştüm zaten sanki rahatsız ettim de gitmiş silmiş...

Valla burda konu acsaydin 10 kisiden 9u sakin ilk adimi atma derdi.. Neyse olan olmus. Ben senin yerinde olsam fistik gibi giyinir kusanir salinir diger erkeklerle kanka olur, ona Allahin selamini bile vermezdim. Niye konusmuyosun derlerse de facebooktan silmis beni ondan derdim.

insan ayıpladığını veya asla yapmam dediğini yaşamadan ölmezmiş hepimiz yapmışızdır bunu.. asla asla deme gerekmedikçe de konuşma bence ve çok yakınlık kurma ki duyguların yoğunlaşmasın :)

Söylediğime pişman değilim aslında çünkü benim yapım keşke yerine iyi ki demek.Ama kötü olan artık arkadaş da değiliz. Bu giyin kuşan işi benimde sürekli aklımdan geçiyor şöyle pişman olup gelsin çok isterdim :)

Bundan sonra asla demem :) sanırım kızların da dediği gibi çocukça oluyor konuşmamak. Selam günaydın bundan öte muhabbet kurarsam kendimi yine kaptırırım .

Bence sen pisman ol ve bi daha bir erkege ilk adimi atma. Hoslandigini belli et ama teklifi karsi taraftan bekle. Bu saatten sonra unutmaya bak bence o sana gelmez, gelse de baskasini bulamiyo diye gelir, bulunca da gider. Sen yeni asklara yelken ac en guzeli :)

Yok zaten Allah korusun bir daha yapmam böyle birşeyi. Bence de gelmez olamayız artık. Çok teşekkür ederim fikirlerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…