- 19 Mart 2021
- 30
- 12
- 38
- 22
- Konu Sahibi smileplease
KelimelikBu adamdan olmaz. Bu kadar üzerine düşünme bile koşarak kaç.
Oyunun adı nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KelimelikBu adamdan olmaz. Bu kadar üzerine düşünme bile koşarak kaç.
Oyunun adı nedir?
Teşekkür ederimKelimelik
Doğru haklısınız, yazdığında zaten çok kötü hissettim ben ne yapıyorum bununla moduna girdim. Ama aynı staj grubunda olduğumuz için de ilişkiyi bi anda kesmedim, çünkü daha 3 yıl var önümde ve birlikte olacağız hep. Tabi bunlar kafamın arkasındaki bahaneler de olabilir. Sonrasında bir gün bekleyip oynamaya devam ettim..Yedek klubesindesiniz. Hic ilgisi yok demiyorum. Kendinizi geri çekin. Kutuphanede selam verip gecin. Mesaj atarsa 1 gece bekleyin ertesi gun mesaj cekmissin birsey mi oldu deyin. Gelirse gelir, gelmezse sorun yok. A.. yazan adamın nesi ilginizi cektiyse artık.
Yok kesmeyin zaten. Havaya girer. Muhabbeti azaltın.Doğru haklısınız, yazdığında zaten çok kötü hissettim ben ne yapıyorum bununla moduna girdim. Ama aynı staj grubunda olduğumuz için de ilişkiyi bi anda kesmedim, çünkü daha 3 yıl var önümde ve birlikte olacağız hep. Tabi bunlar kafamın arkasındaki bahaneler de olabilir. Sonrasında bir gün bekleyip oynamaya devam ettim..
Ben her şeyi berbat ettim sanırım. Kendimi küçük duruma düşürdüm Dün buradaki yorumlardan da etkilenip ona artık sıkıldığımı ve oyunu sileceğimi söyledim. O da tamam beni de sıkıyor arada bir yazmış. Ama ben kendimi bir anda iletişimi kesmiş gibi hissettiğim için ona daha önce yaptığı bu kelimeden rahatsız olduğumu, yeni konuştuğum arkadaşımın da hiçbir erkeğin böyle bir kelime yapmayacağını söylediğini söyledim. Ben gerçekten çocuk gibiyim, asla mantıklı düşünemiyorum. Kafam allak bullak sanki. O da kusura bakma farkında değilim, açıkçası oyun ya sonuçta hangi kelime olduğuna bakmadan yapıyordum demiş. Ben de bu kelimeden dolayı kendimi değersiz hissettiğimi, önemsenmediğimi düşündüğümü söyledim. Hangi kelime diye sordu. Kelimeyi söyleyince özür diledi. Fakat farkında olmadığını söyledi. Ben de özür dilenecek bir şey olmadığını söyledim. Bu şekilde konu kapandı. Gerçekten bazen kendimi anlayamıyorum. Neden böyle saçma sapan bir konuyu gündeme getirip kendimi küçük düşürdüm anlamıyorum. Staja nasıl gideceğim bilmiyorum. Mantıklı düşünebilme yetimi kaybettim sanki. Arkadaşlarıyla konuşup bana güldüklerini hayal ediyorum. Hiç iyi değilim sanırım...Yok kesmeyin zaten. Havaya girer. Muhabbeti azaltın.
Dobarlan kendine gel.Ben her şeyi berbat ettim sanırım. Kendimi küçük duruma düşürdüm Dün buradaki yorumlardan da etkilenip ona artık sıkıldığımı ve oyunu sileceğimi söyledim. O da tamam beni de sıkıyor arada bir yazmış. Ama ben kendimi bir anda iletişimi kesmiş gibi hissettiğim için ona daha önce yaptığı bu kelimeden rahatsız olduğumu, yeni konuştuğum arkadaşımın da hiçbir erkeğin böyle bir kelime yapmayacağını söylediğini söyledim. Ben gerçekten çocuk gibiyim, asla mantıklı düşünemiyorum. Kafam allak bullak sanki. O da kusura bakma farkında değilim, açıkçası oyun ya sonuçta hangi kelime olduğuna bakmadan yapıyordum demiş. Ben de bu kelimeden dolayı kendimi değersiz hissettiğimi, önemsenmediğimi düşündüğümü söyledim. Hangi kelime diye sordu. Kelimeyi söyleyince özür diledi. Fakat farkında olmadığını söyledi. Ben de özür dilenecek bir şey olmadığını söyledim. Bu şekilde konu kapandı. Gerçekten bazen kendimi anlayamıyorum. Neden böyle saçma sapan bir konuyu gündeme getirip kendimi küçük düşürdüm anlamıyorum. Staja nasıl gideceğim bilmiyorum. Mantıklı düşünebilme yetimi kaybettim sanki. Arkadaşlarıyla konuşup bana güldüklerini hayal ediyorum. Hiç iyi değilim sanırım...