Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne mutlu sana :) sıkıntılar sorunlar dertler paylaştıkça azalıyor sanki...Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz ilgilendiğiniz için. Hiçbir fikrim yoktu ne yapacağıma dair sizin sayenizde kafamı toparlayabildim :)
kendınızı uzecek bırsey yokkı siz medeni cesaret gösterip bi bakıma açılmışsınız ..o ne yapmış ? face den silmiş çocuk gibi..bence kendınızı kasmayın..ne hali varsa görsünMerhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmişşimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...
onun biraz bir tarafı kalkmış. bu sefer de sen umursama. hani sen beni reddettin sen bilirsin, peşinden koşacak değilim imajı çiz.. normal herhangi biriymiş gibi dvranırsan geçer bu semptomlarSanmıyorum onun konuşacağını son zamanlar o beni görünce gidiyordu ortak arkadaşımızın yanına ben gelince o bir bahaneyle çıkıp gidiyordu. Hiç de rol yapmayı başaramam onu görünce elim ayağım dolaşıyor .Eskiden de onun yanında saçmalar bir başkalaşırdımBu işler neden bu kadar zor ki
eskisinden daha neşeli ve güler yüzlü ol... yani senis eyrederken şöyle desin...''benim bu kızı reddetmem den hiç etkilenmemiş baksana nekadar mutlu görünüyor ben umurunda bile değilim ''desin kendi kendine...sen ezilip büzülürsen yüzüne bakamaz utanırsan umursamaz seni hala hoşlandığını belli etme....Merhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmişşimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...
Merhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmişşimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...
Merhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmişşimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...
çok teşekkür ederim arkadaşlarım sayesinde atlattım sağolsunlar reddedilmek insanın gururunu çok kırıyor ama hayatta çok daha büyük acılar olduğunu biliyorumTatlim hicbirsey olmamis gibi davran neden konusmayacakmissinki?Ama hani mesafeli ol yeter.Hayatinin en guzel gunleri universite hayati.bu uzuntuyle gecmesine izin verme.hayatta kazanmakta varbkaybetmekte.Mutlu kal...