• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reddedildim ve nasıl davranacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

erkeklerin de özgüvenleri tavan yaptı mübarek. sana yaklaşan kızı reddetmek de ne...:KK70:

onun biraz bir tarafı kalkmış. bu sefer de sen umursama. hani sen beni reddettin sen bilirsin, peşinden koşacak değilim imajı çiz.. normal herhangi biriymiş gibi dvranırsan geçer bu semptomlar :KK66:
öyle oldu galiba sevildiğini bilince havalara girdi galiba.Halbuki çok terbiyeli ve düzgün birisiydi ama face den silince gözümden düştü birde kalpten düşebilse :)

eskisinden daha neşeli ve güler yüzlü ol... yani senis eyrederken şöyle desin...''benim bu kızı reddetmem den hiç etkilenmemiş baksana nekadar mutlu görünüyor ben umurunda bile değilim ''desin kendi kendine...sen ezilip büzülürsen yüzüne bakamaz utanırsan umursamaz seni hala hoşlandığını belli etme....
inşallah bu yıl öyle yapıcam. Takmıyor gibi davranıp üzgün olduğumu bilmesin.
üniversite yıllarında o kadar çok olur ki bunun gibi şeyler bir kısmı da saman alevidir.
onun takılı kaldığını sanmıyorum.
sanki o konuşmayı yapan sen değilmişsin gibi ve tamamen unutmuş gibi davranırsan bir sorun olacağını sanmıyorum.
ama takıntılı gibi durup da konuşmazsan daha itici bir hal alırsın.
En iyisi selam verip geçmek galiba haklısın.

Canım öncelikle keşke ortak arkadaşlarınız aracılığı ile ağzını arasaydınız. Ev arkadaşı maden çok yakın arkadaşınız. O deseydi ite tubish hakkında ne düşünüyorsun falan.
Şimdi de gene ev arkadaşına "Ben aslında bir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama o nasıl davranıcak kestiremiyorum" diye sorabilirsin. Yani biz çocuğu tanımıyoruz, en sağlıklı bilgi ev arkadaşındadır.
ev arakadaşı olan arkadaşım çok iyidir hoştur ama ağzında bakla ıslanmaz o zaman fikrini almaya kalksaydım içinde tutamaz anında söylerdi böylesindense kendim söyleyeyim diye düşündüm. Şimdi de onunla bu konuyu konuşmak içimden gelmiyor çünkü konuşursak yine sevdiğim kişiye anlatacak biliyorum hala unutamamış durumuna gelmek istemiyorum :(

Normal olmaya bakin ama mesafeli olun, yani selam verin ama illaki bi muhabbet kuracakmis gibi zorlanmayin, ortama göre konusmak gerekirse kisa ve net sekilde cevaplayin, herangi birimis gibi davranin...:ssz:

Teklif edip reddedilince dusman olan erkekler gibi olmussun :D
Sene basi olmasi senin icin iyi bir milad.
Cok degistim, o eski tubish yok artik. Nasil sevmisim ben seni canim huh havalarina gir :D
dipnot: yarisini da yapsan yeter :D

Ekleme: ah kk ah! Alt tarafi : D yapmistim. Amma oynatmissin kizi be insafsiz. Cepten giriyoruz diye de bu kadar oynanmaz ki smilelerle canim : D

Olmamis gibi davran.dunyanin sonu degil reddedilmek utamacak bisey de yok.bu durumu gormeZden gel,hayatina devam ett

Back