❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Saol huatım sn naslsn nasl qdio ? Son durum ne en son hamiltın noldu kuzm iisn inş
Ii dielim iyi olalim cnm
Bebek dustu malsf cnmufak bi zehirelenme yasadim bebegide kaybettim simdi iyiyim
Doktor seistirdim doktorum alttan muayene etti usgde yumurtaligimda kistler cikti pco olqbilcegimi soyledi adetken hormon testi yapilcak sonrada rahim filmi cekilcek esimde sperm testi yaptirdi onun sonucunudu ben kontrole gittigimde alicak esim

dün test yaptımmmpozitif cıktı ama nedense sanki test yanılmıştır yanlıştır bi türlü inanamıyorum 2 saat sonrada kan sonuçlarımı alacağım acaba gercekten hamilemiyimmmmm

A
yy cnm bnm ya kyamam üzme kndni rabbim büyk şüphesz ki vardr bildqi buda bi imtihan olur yne inş bu sefer rabbim sna bagslar inş

Kızlar bende bu aydan çok umutluydum hsg çekildiğim için ,ama hakaret gibi tam 5 gün erken geldi adetim
Bu ayda olmadı yani
Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza.rabbim herkes için hayırlı olanı versin.ben 5 aylık evliyim hepiniz gibi bizde çocuk istiyoruz.buay tarçın bal çörekotu na bsşladık hayırlısı inşallah

Kzlar 6 gün geckmem var dün çk hafif lekenmem oldu ilk defa oluyo idrarmda da koyulaşma var bayrm tatili felan arya grck hastnye de qdemedim 2 snedir istyz inş vardır bu sefer bide belim ck agryo böle olan var mı acba ?!

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza.rabbim herkes için hayırlı olanı versin.ben 5 aylık evliyim hepiniz gibi bizde çocuk istiyoruz.buay tarçın bal çörekotu na bsşladık hayırlısı inşallah
Cnm bnm dha ck yenisn olur inş bn 2 senedr evliyim olmadı olur inş bu sefer şüphe ediom inş bnm de isteynlernde olur inş

Selam kızlar. Evliliğimin 3.yılı,bende 2,5 yıl sonra hamile kaldım. Sebepsiz infertilite nedeni ile. bende sorun yoktu eşimde morfoloji 0 dı. Ama Allaha şükür aşılama yapılacağı ay hamile olduğumu öğrendim. Suan 28 haftalık hamileyim. Bende hiç çift çizgi görmeyeceğim diye her ay bi umutla gebelik testi yapardım ağlardım her ay ama mart ayında adet günümde yaptım bin şükür 2,5 sene sonra o muhteşem çizgiyi gördüm.. Allahım herkese nasip etsin inş...

ilk defe soğan kürü de denemiştim. O ay hamile kaldım Allahın izniyle... umudunuzu kaybetmeyin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…