- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.761
insaAllah bebistendir canım güzel haberler alalim insaAllah senden burası @Pinkhouselife61 yokken duruldu o girmeyince bende yazmıyorum pek[/QUOT.
Saol kuzum bnm inş .. Tel bozktu anca yapabildik.. Özlemişşm burayı yaaa
Saol huatım sn naslsn nasl qdio ? Son durum ne en son hamiltın noldu kuzm iisn inşGecmis olsun kuzum hadi hayirlisi bakalim
Ii dielim iyi olalim cnmSaol huatım sn naslsn nasl qdio ? Son durum ne en son hamiltın noldu kuzm iisn inş
MaşaAllah canım :) darısı bize inşaAllahcok sükür
sagol canım inşallah biran önce.MaşaAllah canım :) darısı bize inşaAllah
Kaç çıktı sonucun
Değerin çok güzel MaşaAllah kaç gün geçmiştisagol canım inşallah biran önce.
b hcg 857 çıktı
insallah kısa zamanda:)Ben de bir gün testle hamile olduğumu öğrenirsem inşaAllah 1 hafta sonra kan vermek istiyorum burdan çok okuyorum şu katlanarak artma durumları çok stresli geliyor bana
Amin canım inşaAllahinsallah kısa zamanda:)
yy cnm bnm ya kyamam üzme kndni rabbim büyk şüphesz ki vardr bildqi buda bi imtihan olur yne inş bu sefer rabbim sna bagslar inşIi dielim iyi olalim cnm
Bebek dustu malsf cnmufak bi zehirelenme yasadim bebegide kaybettim simdi iyiyim
Doktor seistirdim doktorum alttan muayene etti usgde yumurtaligimda kistler cikti pco olqbilcegimi soyledi adetken hormon testi yapilcak sonrada rahim filmi cekilcek esimde sperm testi yaptirdi onun sonucunudu ben kontrole gittigimde alicak esim
Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza.rabbim herkes için hayırlı olanı versin.ben 5 aylık evliyim hepiniz gibi bizde çocuk istiyoruz.buay tarçın bal çörekotu na bsşladık hayırlısı inşallahKızlar bende bu aydan çok umutluydum hsg çekildiğim için ,ama hakaret gibi tam 5 gün erken geldi adetim
Bu ayda olmadı yani
Cnm bnm dha ck yenisn olur inş bn 2 senedr evliyim olmadı olur inş bu sefer şüphe ediom inş bnm de isteynlernde olur inşSelam kızlar ben yeni katıldım aranıza.rabbim herkes için hayırlı olanı versin.ben 5 aylık evliyim hepiniz gibi bizde çocuk istiyoruz.buay tarçın bal çörekotu na bsşladık hayırlısı inşallah
Kuzm sende lekelnmen oldu mu ?? Ne belirtiler var ??insallah kısa zamanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?